Photo info All hail the mighty mangrove!
Red mangrove tree seedlings in Guanahacabibes National Park, Cuba
© Claudio Contreras/Minden Pictures

Seksi zanimanja koja raspaljuju žensku maštu

Započeo TanjicA, Januar 05, 2011, 21:54:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TanjicA

Seksi zanimanja koja raspaljuju žensku maštu

Muškarci se pale na stjuardese, spremačice, policajke i medicinske sestre. Upravo su to i najčešći kostimi striptizeta, a volimo ih odjenuti i mi. No nisu samo muškarci ti koji imaju svoje tihe maštarije kada su određene profesije u pitanju. Policajci, vatrogasci, majstori, vrtlari – popriličan je broj seksi zanimanja koja u nama bude nešto životinjsko. Zbog čega su oni toliko napeti?Policajac
Ne znamo je li to zbog velikog pendreka i pištolja kojeg upotrebljava u slučaju opasnosti kako bi zaštitio nedužne građane, posebno nevine žene, ili su u pitanju ipak lisice koje koristi kad smo nestašne – kako god ga okrenemo policajci su u maštarijama skoro svake žene i ujedno se ubrajaju u najčešće kostime zgodnih stripera. U mašti oni su zgodni, izdržljivi, snažni, snalažljivi, bore se protiv kriminala i kažnjavaju one zločeste. Napeti su jer u nama bude dvije suprotstavljene strane – želju da budemo dobre djevojke koje zgodni policajac spašava od nasilnika, ali volimo biti i zloćke koje će taj isti frajer vezati svojim metalnim lisicama i kazniti nas za sva počinjena djela.


Vatrogasac
Oni su uvijek heroji. Svaki dan riskiraju svoj život, bore se protiv opasne vatre, sve kako bi spasili žrtve požara. Vole i životinje te spašavaju izgubljene mace. A i mi volimo biti spašene, posebno kada to znači da će nas primiti mišićave ruke i odvesti nas na sigurno. Rade pod visokim temperaturama, penju se, spuštaju niz štangu, imaju kacigu i superkul vozilo. Oni su tako vrući. I riskirat će život zbog nas.

Spasioc
Ljeto, plaža, more, sunce i zgodni frajeri koji paze kako se ne bi utopili. A njihova uniforma – tek kupaće gaćice. Zar može biti bolje? Može, jer u njihov opis posla spada i disanje usta na usta. Kada protrče niz plažu, vrijeme se usporava, a mi ispod svojih sunčanih naočala pomno pratimo blago poskakivanje njegovih izraženih mišića. Spasioci su, poput vatrogasaca, napeti jer ispunjavaju tihu žensku želju za spašavanjem. A uz to to čine polugoli i preplanuli od sunca.

Kauboj
Oni su zločesti, neobuzdani, vole svoju slobodu i bježe od obveza. Spretno krote kobile, mašu užetom i nose seksi šešir. Rado će zaviriti u čašicu, no kada nas pogledaju ispod oboda svog ofucanog šešira, počinje magija kauboja. Želimo ga ukrotiti, želimo s njim jahati u opasne avanture, dopustiti mu da nas uhvati sa svojim lasom. Kauboji su izazov koji je primamljiv ženama. Kao što on vješto kroti konje, tako bi mi rado voljeli ukrotiti njega.


Majstor
On je vješt sa svim vrstama alata i zna popraviti svaki kvar. Bilo da su u pitanju vrata, instalacije ili bojler. Promatramo ga dok radi i zamišljamo što bi sve s tim vještim rukama radio nama. Na naš poziv dolazi doma i popravlja sve ono što mi nismo u stanju riješiti. Sposoban, dostupan, vješt u manualnom radu i još voli klečati. Nekome se pokvarila perilica za rublje?

Vrtlar
Pažljiv, nježan, estet koji voli mirišljavo cvijeće. Upoznat je sa svim vrstama cvijeća i to više od nas. Obasjan suncem zalijeva naše vrtove, a nije rijetkost da zbog vrućine skine svoju uprljanu majicu dok mi uživamo u njegovom golom torzu. Odmah poželimo zasaditi još jedan žbunj.

Vojnik
Oni smrti gledaju u oči, spremni su svoj život dati za dobrobit svoje domovine i svih ljudi koji u njoj žive, uključujući i onaj napaljenih žena. Njihove uniforme su seksi, a pištolji i puške koje nose daju im posebnu moć zbog koje ćemo im se rado pokoriti.
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

^Tina^

Hmmm, vrtlar?  :huh
Ajd policajac i vojnik, to razumem, ali vrtlar mi nije jasan  :p

cakana6

pa vrtlar kaooo zgodan momak,pa kad radi oznoji se,skine majcu ovo ono hahahahhah takve su ti scene i u filmovima i serijama mada meni najvise privlace paznju momci u uniformi za sada heheh  :p

!mila!

hehe, to za vrtlara mi takodje deluje glupo, ali ovo ostalo je ok
This cat
is cat
a cat
good cat
way cat
to cat
keep cat
an cat
idiot cat
for cat
20 cat
seconds cat.

sad procitaj sve bez ,,cat,,.....:P

miskolini


anjnjalazic