Photo info Where the battle began
Mokoli'I Island in Kaneohe Bay, seen from Kualoa Regional Park, Oahu, Hawaii
© Riddhish Chakraborty/Getty Images

VIP Survivor 2012 - Kostarika

Započeo TanjicA, Mart 13, 2012, 10:10:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TanjicA

Počeo "VIP Survivor" Kostarika

Nova sezona dugo očekivanog rialitija "Survivor" koji je ovog puta sniman na Kostariki, počela je večeras na Prvoj televiziji. Čak 18 takmičara doletelo je u nacionalni park Korkovado, našavši se u pravoj divljini, a samo jedan će na kraju osvojiti titulu jedinog preživelog i nagradu od 50.000 evra.


Počeo "VIP Survivor": Već sutra takmičare očekuju prve borbe

Već prvog dana lako je bilo zaključiti da nas očekuje izvanredan serijal sa mnogo obrta i neizvesnosti. Hrvatska glumica Mia Begović upala je u zamku u kojoj se umalo ugušila. Starleta Stanija Dobrojević je "bacila oko" na rukometaša Ognjena Kajganića, a stilistkinja Kristina Bekvalac je zaspala u zagrljaju manekena Nikole Šoća...Junake ovogodišnje avanture: Aleks, Aleksandru, Avu, Jelenu, Kristinu, Maju Lenu, Marka, Martinu, Miu, Milana, Nevena, Nikolu, Ognjena, Radovana, Sebastijana, Staniju, Vladu i Žareta će kroz brojne avanture kao i do sada, voditi glumac Andrija Milošević, sa pojačanjem, koleginicom iz Hrvatske Marijanom Batinić.

Odmah po izlasku iz aviona, takmičari su se ukrcali u čamac i krenuli put budućeg boravišta. Ubrzo ih je čekalo prvo iznenađenje: zadatak jasan i naizgled lak: ko pre do obale, njegova marama. Njih je 18, a marama ima samo 16. Glumica Mia Begović tada je upala u zamku svoje dukserice, pa se natopljena dukserica zategla oko njenog vrata i pretila da je povuče u morske dubine. Na svu sreću, pomogli su joj saplemenici, pa je Mia bezbedno isplivala na kopno.Pošto su se iskrcali i uzeli marame, takmičari kreću u potragu i istraživanje ostrva. Pronalaze izvor pijaće vode, sanduk sa osnovnim potrepštinama, mačete, kremen, konopac... A čeka ih i krevet od bambusa na koji teško da svi mogu da stanu. Muškom delu ekipe ne polazi za rukom da upali vatru, a žene se žale jer ne znaju šta bi koja trebalo da radi. Pada noć, a sa mrakom dolaze i prve čarke.


Milan i Aleks su se ozbiljno sporečkali zbog nemogućnosti da se zapali vatra, dok je Mia izjavila kako će "ih momci nositi na savesti jer nisu uspeli da zapale vatru, pa će retko koja devojka noćas spavati".


S obzirom na činjenicu da su Neven i Aleks ostali bez marame, čeka ih neizvesna sudbina, čiji će ishod saznati sutra. Prema rečima Andrije Miloševića, "od sutra važe nova pravila gde poglavica ima glavnu ulogu".
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

gonss

Samo ću reći - hrvatski survajvor koji organizuje Srbija.

StevenHoking

Rukometaša u Kostariki iznervirale "zečice"
Ognjen: Mnoge devojke su se ušle u "Survajver" samo da bi pokazale telo"

Poznatom rukometašu Ognjenu Kajganiću mnogi prijatelji zavide na učešću u rialitiju "Survivor VIP" ne samo zato što se upustio u avanturu života već i zbog zgodnih takmičarki sa kojima je provodio dane i noći.


Raspoloženi Ognjen Kajganić

- Muškarci su bili posvećeni izgradnji kuće i krova, i to nam je bilo pametnije nego da gledamo devojke u toplesu. Toliko smo bili okupirani radom da nismo ni primetili da obnažene leže pet metara od nas na plaži, i to ne bilo kakve žene, nego četiri ,,Plejboj" zečice. Moji prijatelji ne mogu da veruju da smo mi zaneti poslom propustili takav prizor - kaže sa osmehom Ognjen, koji je u jučerašnjoj emisiji prokomentarisao kako se "devojke utrkuju da pokažu koja ima veće i da im nije lako, jer to treba napumpati".On kaže da je svaka devojka na svoj način pokušala da izgradi prijateljske odnose sa muškarcima.

- Mnoge su u "Survivor" ušle da bi pokazale svoje telo. Kao i sve žene, više su se svađale međusobno nego što su radile. Mislim da su mnoge izabrale pogrešan rialiti-šou za tako nešto i zaboravile da se ovaj zove "preživljavanje" - iskren je Ognjen, kome je prve noći na ramenu zaspala starleta Stanija Dobrojević.


Poznati rukometaš kaže da je to bilo slučajno.
- Bilo je veoma hladno i svi smo spavali jedni pored drugih.

Pored mene i Stanije ležali su i drugi takmičari, a ona je spustila glavu na moje rame i zaspala. Nije se desilo ništa više od toga - kaže Ognjen.


U tropskom ambijentu: Ognjen sa bakljom

Kada je stigao na ostrvo i prvi put video takmičarke, nijedna mu se nije dovoljno dopala da bi započeo vezu. Međutim, kada ih je upoznao, promenio je mišljenje.
- Nikad ne reci nikad. Na početku sam mislio da nema teoretske šanse da sa nekom budem u vezi. Međutim, zajedno smo provodili dane i noći, sa mnogima sam se zbližio i kada su se ugasile kamere, stvari su bile potpuno drugačije. Sa nekima se sada češće čujem i viđam nego sa svojim bliskim prijateljima. Ne mogu nijednu da izdvojim jer sam sa svima bio u dobrim odnosima - ostaje zagonetan Ognjen.Na ostrvu je kao novinarka boravila i glumica Milena Marić, koja igra u seriji

"Budva na pjeni od mora". Za nju i Ognjena se pričalo da su u vezi, međutim Ognjen to negira.
- To nije istina. Lepo smo sarađivali i družili se na ostrvu. Milena je predivna devojka - kaže Ognjen.


Iako važi za plejboja, sebe ne doživljava tako.
- Da se moje bivše devojke nisu bavile javnim poslom, niko me ne bi ni primetio. Nikada nisam davao intervjue ni o svojim sportskim uspesima ni o intimnim stvarima, jer sve što sam postigao piše u mom si-viju. Ali bez obzira na to, medije je uvek zanimao moj privatni život i oni su napravili tu sliku o meni - kaže bivši suprug voditeljke Aleksandre Jeftanović.
Na pitanje ko je bio najzgodniji muškarac na ostrvu, Ognjen je kratko rekao: Vlada.

TanjicA

Survivor: Nove poglavice, stare svađe

Da nije žena, možda bi Kostarika bila raj, a ne pakao.


Moderni Robinzoni možda muče muku sa namirnicama, vatrom, neudobnim krevetima i prvim nesuglasicama, ali to ih ne sprečava da biraju najbolje među najboljima za svoje poglavice i pobeđuju u igrama. Doduše, jedni više od drugih...

Nova nedelja je počela izborom novih poglavica, "ustoličenjem" Martine i Sebastijana, ali i novom pobedom starog plemena - u borbi za nagradu pobedilo je pleme Boruka!

Oni su se ponovo pokazali kao fizički spremije pleme, ovoga puta u vodenom rukometu. Bilo je promašaja, prečki, skokova i odličnih šuteva narandžastih koji su im, rezultatom 12:5, osvojili opremu za pecanje.

Ipak, nešto mora i njima da fali, a ne samo Matumbu...jedni su izgubili "svađalicu", a drugi i dalje muče muku sa Stanijom i Aleks.

MATORKA PROTIV ZLOĆE


Stanija i Aleks su se opet posvađale. Naravno, jedna krivi drugu za početak i ove svađe...koja ima celulit, koja je nevaspitana, a koja od njih dve matora, bićemo u prilici da "studiramo" kako rijaliti bude odmicao. Do tada...

"Aleks je došla dok smo sedeli oko vatre i iz čista mira počela da me vređa. Ničim nisam zaslužila njene uvrede", pričala je srpska starleta saplemenicima zgrožena jer "takve ružne reči", koje nije htela da ponovi da svi znaju, "nikada nije čula iz ženskih usta". Aleks se pravdala plemenu da je Stanija ta koja je zla, jer joj je dobacila da starije gospođe poput Aleks ne bi trebalo da se takmiče u rijalitiju.
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta