Photo info The oldest way to fly
Hot air balloons at the Albuquerque International Balloon Fiesta in Albuquerque, New Mexico
© gmeland/Shutterstock

Survivor Srbija 2022.

Započeo MarijaMar, Mart 01, 2022, 12:51:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarijaMar

Ne znam da li je ovo pravo mesto za temu, ali prebacićete ako nije..

Otkrivamo prvih pet takmičara SurvivoraLjubitelji adrenalina i uzbudljivih izazova uskoro će na Nova S imati priliku da uživaju u televizijskom uzbuđenju koje donosi zabavno-takmičarski šou "Survivor". Predstavljamo prvih pet učesnika ove velike avanture.

Među takmičarima se nalazi poznato ime muzičke scene regiona – umetnik Igor Lazić Niggor. Hip-hop muzičar, rođen u Kotoru, okušaće se u borbi za preživljavanje u Dominikanskoj Republici koja uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S.

Uz uspešnu muzičku karijeru, Niggor se isprobao i u glumačkim vodama pa smo njegov fantastični glas mogli da čujemo i u crtanom filmu "U potrazi za Dori", gde je pozajmio svoj glas Bovi.

,,Ti možeš sada da pričaš da ćeš ovo ili ono, ali ne znaš u šta ćeš se pretvoriti ili šta će iz tebe izaći. Ja znam da neću dozvoliti svojoj glavi, odnosno svom mozgu da me pobedi", rekao je Nigor za Nova.rs.

Gledaoci će imati prilike i da na potpuno drugačiji način upoznaju mladu glumicu Minu Nikolić. Mina je igrala u serijama "Jutro će promeniti sve", "Besa", "Mama i tata se igraju rata", a sa svojim ocem, legendarnim srpskim glumcem Markom Nikolić igrala je u seriji "Žigosani u reketu".

Kako kaže je kreativna i neustrašiva.

"Najveći problem mi je odnos s ljudima, mislim da ću razmišljati o tome da li bih i ja trebalo da imam neku taktiku, ukoliko provalim da je imaju drugi takmičari", rekla je Mina.

Mini i Igoru se pridružuje Maša Kuprešanin iz Novog Sada. Ona je cross-fit trener, bavi se modelingom i nutricionizmom, a sebe opisuje kao Laru Kroft. Da li će njeno aktivno bavljenje sportom biti od pomoći tokom napornih izazova koji su odlika Survivora, videćemo uskoro.

"Ja sam se za Survivor prijavila jer mi je to životna želja otkad sam imala 10 godina. Prvog momenta kada sam videla Surviver šou želela sam da se oprobam u svim igrama i da se nađem u toj situaciji", rekla je ona.

Mašin sugrađanin Branko Milošev sebe opisuje kao ambicioznu i tvrdoglavu osobu. Ovaj profesor fizičkog iz Novog Sada spreman je da učestvuje u borbi za preživljavanje.

"Što se tiče Survivora i moje prijave, da se nije desio Survivor, ja bih imao neko slično iskustvo, ali opet sa karakteristikama koje vidim u ovom programu", rekao je on.

I peti učesnik koga predstavljamo je Vladimir Govedarica. Ako nađe odgovarajuće sastojke na ostrvu, sigurno ce od njih napraviti odličan koktel jer radi kao barmen u Beogradu.

"Sasvim slučajno sam se prijavio za Survivor. Bio je karantin, video sam reklamu na Instagramu i odlučio. Gledao sam ga pre deset godina, tada sam bio u fazonu - želim ja da budem tamo", rekao je on za Nova.rs.

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznaćemo uskoro na Nova S.

Izvor: Nova S

MarijaMar

Otkrivamo ko još ulazi u Survivor, među učesnicima i poznata košarkašicaNa Nova S uskoro stiže poznati show 'Survivor', a među učesnicima koji će sve blagodati savremenog života zameniti boravkom u surovim uslovima je i poznata košarkašica Milica Dabović.

O njoj se poslednjih godina mnogo pisalo, a o svom učešću u Survivoru kaže da neće biti ništa u poređenju sa onim što je doživela u privatnom životu. Kako ističe, ne boji se da ulazi u konflikte i uradiće sve da sa ostrva ode sa prvom nagradom.

Tokom karijere je promenila veliki broj klubova i živela je u mnogim zemljama, bila je kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije koju je vodila na najprestižnijim takmičenjima na evropskom i svetskom nivou.

"Idem tamo kao pobednik, želim da dođem do finala i da pokažem ljudima ko sam ja", rekla je Milica.

Novo lice šou programa Survivor je i studentkinja Nađa Erić.

Ona radi kao bebisiterka, a povremeno i kao dečiji animator. Njena vesela narav ubrzo će se suočiti sa mnogobrojnim izazovima i preprekama u popularnom programu, ali Nađa za sada ne ispoljava zabrinutost.

"Ja sam snalažljiva, energična i strastvena šta god da radim. Dobra sam i u timskom radu, možda brzo planem kad sam gladna, ali sam u principu staložena", ističe Nađa.

Stefan Nevistić može da se pohvali zanimljivim poslom. On radi u Crvenom krstu Srbije kao asistent na programu delovanja u nesrećama, a ovo iskustvo nesumnjivo će mu pomoći prilikom savladavanja izazova Survivora.

"Voleo bih da baš testiram sebe. Ješću bilo kakve trave, skuvaću neku mešavinu, ako bude dozvoljen ribolov, probaću i to i pokušaću maksimalno da se snađem", otkrio je Stefan.

Među takmičarima su i muzičar Igor Lazić Nigor, glumica Mina Nikolić, lični trener Maša Kuprešanin, barmen Vladimir Govedarica i profesor fizičkog Branko Milošev.

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznaćemo uskoro na Nova S.

StevenHoking

Meni je survivor bio strava emisija, rijaliti, šta je već.. Tako da ću i ovaj verovatno bar malo da ispratim. Jel se zna kada ovo počinje?

Mantra

Mislim da se ne zna još..

Ne verujem da cu gledati, sve se to pretvorilo u nešto što ne treba da bude, rijaliti programi odavno nemaju smisla..
I ne razumem čemu to uvacivanje vip ličnosti, zar ne mogu samo anonimni ljudi da ucestvuju ili u svakom rijalitiju mora da bude neko poput mace diskrecije da bi neko pratio...

TanjicA

A ovo je kao neka mešavina wanna-be VIP i regular takmičara?
Dobro, to je ok doduše..

I meni je prvi survivor naš bio zabavan, možda pogledam nešto i ovaj put..
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

TanjicA

Jao Bože, kome je palo na pamet da će ovaj Nigor biti zabavan, totalno je iritantan lik  :banghead  :banghead  :banghead
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

TanjicA

Upoznajte svih 20 takmičara Survivora


Svetski poznati zabavno-takmičarski šou Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počeo je da se emituje na Nova S. Među onima koji su bili spremni da napuste sve blagodeti savremenog života i zamene ih boravkom u divljini, izabrano je 20 različitih kandidata iz regiona.

Oni će biti podeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

U jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazat će hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih elemenata komfora.

Za vreme trajanja Survivora, kandidati će se suočavati sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hranu ili telefonski poziv članovima porodice.

U drugoj vrsti izazova kandidati će se takmičiti za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti.

Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić. Koliko takmičari moraju da budu gladni da bi pojeli gulaš od insekata i šta će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili odbiju da ga izvrše, gledajte u 'Survivoru' na Nova S!
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

^Tina^

Ja vеć imam favorita  wub  wub

MarijaMar

Tanjiceee hahah, sve te razumemm  :naoblaku  :ura

MarijaMar

Inače sam sinoć odgledala prvu emisiju Survivora na Nova S.

Prva igra pretrčati plićak, ubilo se od igre, wtf je ono  :x

Drugu igru su verovatno snimali ceo dan, ono je trajalo baš dugo..

Nagrada vatra i alat, a gubitnicima samo pola hahaha ovo neki razmaženi survivor. Oba plemena u startu imaju i podloge da ne spavaju na zemlji.

Ne kontam koja je poenta onih odvojenih voditelja Srbije i Hrvatske, dva pobednika, mislim opet imam osećaj kao da igra tim Srbije protiv tima Hrvatske, čemu to?!  :gun  :gun

Sve u svemu utisak onako, smućkali blažu verziju da optimizuju troškove srbije i hrvatske.

Pero

Mart 15, 2022, 15:30:50 #10 Poslednja Izmena: Mart 15, 2022, 15:31:26 od Pero
Meni je Masa baš super, mislim da će stići do finala. Milica se takodje izdvojila odmah.
Još nisam skontao ko je ko, ali ima vremena  :music

Inače, moj favorit je očigledan  :oui  :klanjase:

Oasis

Citat: MarijaMar poslato Mart 15, 2022, 15:15:03Ne kontam koja je poenta onih odvojenih voditelja Srbije i Hrvatske, dva pobednika, mislim opet imam osećaj kao da igra tim Srbije protiv tima Hrvatske, čemu to?!  :gun  :gun
haha, pa hit, jel to neka parodija   :coffe
Nisam ispratio ovaj survivor, možda bacim pogled sporadično kada se nakupi par emisija..

TanjicA

Ja ne stigoh sinoć da odgledam... Moram priznati da mi nije sada zabavan kao onaj prvi i drugi survivor.. Ne znam nekako mi deluje usiljeno, ne dopadaju mi se ni voditelji, još ta fora sa Srpskim i Hrvarskim odvojenim timovima i pobednicima, mislim WTF.  :gun

Ima lepih momčića doduše   wub
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

MarijaMar

Mart 18, 2022, 12:07:13 #13 Poslednja Izmena: Mart 18, 2022, 12:08:51 od MarijaMar
Najbolji frajeri Survivora kojima pratimo svaki korakSvi smo ludi za Survivorom, ali i za muškarcima koji se u njemu takmiče.

Zabavno takmičarski šou Survivor potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, a novu sezonu ovog formata gledaju svi živi.

Takmičari su podeljeni u dva tima, a dvadeset neustrašivih kandidata iz čitavog regiona započelo je svoju vrlo izazovnu avanturu u Dominikanskoj Republici, a mi smo među njima pronašli i mnogo dobre frajere.

Stevan Stevanović

Stevan je igrač ragbija i diplomirani ekonomista, a definitivno nam je jasno zašto je jedan od miljenika publike.Tomislav Rubinjoni

Možda vam ne deluje kao veliki zavodnik, ali ne dajte da vas ta mila faca prevari.

On je kondicioni trener i suvlasnik teretane, a dok se šetao plažom svaki mišić mu se ocrtavao, te verujemo da je osvojio srca mnogih žena.

Viktor Bobić
Viktor se takmiči u plavom timu, i radi u teretani – što se i vidi.

On je u jednom intervjuu rekao da među svojim najboljim kvalitetima i vrlinama ističe upornost, izdržljivost i hrabrost, a kao manu brzopletost, čemu najbolje svedoči i njegov uzbudljiv poduhvat koji nije baš za svakoga.
,,Postim 36 sati i takav odem na Sljeme planinariti po 15 kilometara", otkrio je Viktor koji se za sledećih pet godina vidi kao spiritualno biće duboko u šumi.

Kristian Rauch

Kristian je fitnes instruktor te čim se odvažio na ovakvu avanturu veruje – da to može i da izdrži.


Branko Milošev

Branko je profesor fizičkog i već deluje kao Tarzan i sigurno je da je već osvojio žene koje vole prirodnjake i avanturiste.


Goran Špaleta

Goran je magistar kineziologije, a sudeći po njegovom Instagram profilu, avanture mu uopšte nisu strane.


Stefan Nevistić

Stefan je fitnes trener i radnik Crvenog krsta, a tek što je njegov Instagram preplavljen izletima, planinarenjima, ali i različitim sportskim aktivnostima.


MarijaMar

Dosadašnje Survivor Srbija epizode...