Photo info Single file, now!
Caribbean flamingos, Ría Lagartos Biosphere Reserve, Yucatán Peninsula, Mexico
© Claudio Contreras/Minden Pictures

Ekrem Jevrić i Milan Paroški u „Farmi“

Započeo Oasis, Avgust 09, 2010, 14:19:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Oasis

Estrada i političari u novoj sezoni
Ekrem Jevrić i Milan Paroški u ,,Farmi"
M. Radojković | 09. 08. 2010. - 00:02h | Foto: V. Lalić |

Treći serijal popularne ,,Farme" trebalo bi da počne sa emitovanjem na Televiziji ,,Pink" za nešto više od mesec dana. Upravo zbog toga producenti trenutno užurbano regrutuju nove učesnike koji će se duga tri meseca na imanju u Lisovićima boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Kako je drugi serijal ,,Farme" dostigao zavidnu gledanost, poznate ličnosti se gotovo utrkuju za titulu VIP seljaka, a producenti već imaju nekoliko kečeva u rukavu.

Kako ,,Blic" saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom ,,Kuća - pos'o".Ekrem je odlučio da se ozbiljno baci u estradne vode, a ,,Farma" bi bila pun pogodak za njegovu promociju, ali i novčana prilika, budući da se žalio kako od svog snimka na ,,Jutjubu" nije ništa zaradio. Kako nijedan serijal do sada nije prošao bez političara, tako ćemo nakon Boška Ničića i Rake Radovića na malim ekranima najverovatnije gledati Milana Paroškog. Vojvođanin Milan Paroški, ranije član DSS-a, naviknut je na težak, seoski rad, tako da mu uslovi života na farmi svakako neće teško pasti. Osim Paroškog, u ,,Farmu" bi trebalo da uđe i psiholog Aleksandra Janković koja je nakon rada pri Koštuničinom kabinetu sada član Nove Srbije Velimira Ilića. Zanimljivo je da je upravo Jankovićeva često u javnosti govorila o ,,Farmi" i dešavanjima među učesnicima.


Priča se da se trenutno vode pregovori i za ulazak Olivera Mandića, Nade Topčagić, Zorice Marković, Ane Bekute i Goge Sekulić, a gotovo je sigurno da će se na imanju boriti i neko iz ,,Zvezda Granda". Pretpostavlja se da će to biti Milica Todorović i neko iz poslednjeg serijala ovog muzičkog takmičenja.


Interesantno je da su producenti po treći put kontaktirali sa Isidorom Bjelicom koja će možda konačno pristati, dok postoji velika šansa da u rialiti emisiji ovog tipa ponovo gledamo Milića Vukašinovića.


Kao potencijalni učesnici pominju se i Zorana Pavić, Čeda Čvorak, i Ila iz nekadašnje grupe ,,Šaila". I dok organizatori vode pregovore sa VIP zvezdama, u Lisovićima se trenutno sve ruši. Svi objekti koji su sagrađeni tokom drugog serijala biće srušeni do temelja, osim osnove kuće, bunara i poljskih toaleta.


Voditelji će, najverovatnije, ponovo biti Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, a očekuje se i povratak šarmantne voditeljke Nataše Pavlović (supruge producenta programa Predraga Pavlovića) koja bi trebalo da vodi novu, specijalnu emisiju o ,,Farmi".

Tajni pregovori sa Čavićem
Organizatori bi voleli da ove godine i te kako obraduju gledaoce, pa se vode tajni pregovori sa plivačem Miloradom Čavićem. Milorad je trenutno na rehabilitaciji zbog nedavne operacije, i do ,,Farme" bi trebalo da se oporavi, a do kraja godine ga ne očekuju zahtevne obaveze. On je bio specijalni gost tokom prve ,,Farme" i verni je gledalac šoua, ali njegov odgovor se i dalje čeka.

Alle

Kosmos nije mozda uvek fer, ali bar ima sjajan smisao za humor!
Carrie Bradshaw

delije_rs


Kamm[I]kazzA

ako su ga izbacili stvarno je majmun :S jeste da ne volim cigane ali sta ga je dirao ovaj :S  :huh
I'll rather die,than stay alive..

MarkoKg

A ko je taj Paroški? o.0

(Nije mi potreban odgovor, ne želim ga, samo sam hteo da stavim do znanja da nemam pojma ko je dotični vip-ovac.)

Kamm[I]kazzA

pa i ja prvi put u zivotu cujem za njega :SSS
I'll rather die,than stay alive..

NiKooLaa

Haha, pa ja retko koga znam u toj farmi. Mada ne znam tačno sad ni ko je tamo, ali po pričama samo Evu Ras prepoznajem i ovog primitivca Ekrema.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

petarzaric

farmu i slične primitivne emisije treba ukinuti,to je bruka

majcezmajce

Beskrajna reciklaža, od đubreta se prave novi televizijski programi.

minicax11


srez