samo-opusteno

Opustencija => Humor => Textovi => Temu započeo: ^Tina^ poslato April 04, 2010, 12:37:35

Naslov: Kako je Perica ustanovio da glista ima više života od mačke
Poruka od: ^Tina^ poslato April 04, 2010, 12:37:35
Kako je Perica ustanovio da glista ima više života od mačke

(http://www.smedia.rs/zabava/slike/news_513.jpg)

Učiteljica je učenicima za domaći zadatak dala da napišu sastav na temu "Mačka ima devet života." Perica je u školu doneo sledeći tekst:

Moja sestra i njen dečko su sinoć sedeli u dnevnoj sobi i pričali. Onda je njen dečko ugasio svetlo i počeli su se ljubiti. Mislim da je pri tome sestri postalo loše, jer joj je njen dečko posegnuo rukom pod bluzu, da proveri kuca li joj srce. Isto tako kao što uvek radi stric Marko, koji je lekar. Nije znao da nađe srce i stiskao je i gnječio dugo naokolo.

Ja mislim da je sestri od toga postalo jos lošije, jer je počela vrlo teško disati. Zbog toga nije više mogla sedeti i legla je na kauč. Onda je sestra dobila i temperaturu, rekla je da joj je strašno vruće i svukla bluzu. Mislim da je i njen dečko dobio od nje temperaturu, jer se i on svukao i legao kraj nje.

Onda sam shvatio odakle dolazi ta visoka temperatura, od koje je oboma tako loše. Iz jaja njenog dečka izlegla se, naime, gorostasna glista. Video sam kako je ispuzala iz otkopčanih panatalona i uspravila se. Nešto takvo još nisam video. Bila je velika najmanje 20 cm.

Kad je sestra videla strašnu glistu, silno se uplašila. Raskolačila je oči i široko otvorila usta. Ipak sestra je bila vrlo hrabra. Pokušala je glistu ubiti. Stavila ju je u usta i ugrizla je za vrat. Onda joj je verovatno pokušala isisati krv. Odjednom je sestra ispustila smešan, grgljajući zvuk i pustila glistu. Verovatno je glista ugrizla nju.

Onda ju je ponovno zgrabila i snažno držala, dok je njen dečko iz džepa izvadio brnjicu i nataknuo je glisti na glavu. Verovatno zato, da ne može više gristi i pljuvati. Sestra je legla na leđa i raširila noge, a njen dečko je legao na nju. Očigledno su hteli glistu zgnječiti među sobom kao valjak.

Ali glista se borila kao luda, oboje su jecali i stenjali, bilo je strašno. Borili su se takvom silinom da su skoro prevrnuli kauč. Nakon duge i teške borbe, odjednom su se smirili. Mislio sam, da je glista sada mrtva, jer je mlohavo visila, a iz nje je izašla njena utroba. Sestra i njen dečko su bili mrtvi umorni, ali su se ipak i dalje ljubili. Mislim da je to bilo od radosti što su pobedili tu strašnu životinju.

Ali kakav šok! Glista nije bila mrtva, nego je još živela! Skočila je gore i opet počela da se bori. To se ponovilo nekoliko puta, sve dok moja sestra nije skočila na nju i pokušala je ubiti tako, da je svojom stražnjicom silovito udarala po glisti.
Uprkos tome, tek je nakon 35 minutne borbe konačno bila mrtva. Dečko je uhvatio mrtvu glistu za uši i odneo je u wc.

Svi kažu da mačka ima devet života, ali ja sam juče ustanovio da gliste sigurno imaju nekoliko života više nego mačke!

Perica