Novak Đoković: Sve vesti

Započeo DaRkOoO, Septembar 14, 2010, 12:59:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Đagi

Me nak pobedi,ali da se više ne igra sa našim živcima

ukotta

Kako moze neko da voli Djokovica, nikad mi nece biti jasno!

pjer23

Tesko je biti prvi. Jedni te vole, a drugi nevole.

DaRkOoO

Novak: Imao sam težak raspored, ali će mi tim pomoći da se spremim za Češku
Pre prve zvanične konfereniju za novinare, selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović čestitao je Novaku Đokoviću veridbu sa devojkom Jelenom Ristić, pa tako u dobroj atmosferi najavio veliko finale sa Česima.

"Nole, čestitam ti na odbranjenoj titulu u Londonu, u moje i ime celog tima, još jednom - Bravo! Takođe, korsitim ovu priliku da ti u lično ime i ime ekipe poželim mnogo sreće u budućem braku", rekao je Obradović i zagrlio Đokovića.

Drugi teniser sveta sa osmehom je prihvatio čestitke, a onda u ozbiljnom tonu nastavio priču o susretu sa češkom selekcijom.

Nole je u ponedeljak odigrao poslednji meč na mastersu u Londonu, a već u utorak u pola 6 ujutru doputovao u Beograd, te je taj dan iskoristio za odmaranje.

"Ovo je za nas najinspirativnija nedelja cele godine, kada smo svi zajedno, družimo se, treniramo i spremamo se za veliko finale. Osećam se dobro, imao sam dosta mečeva od US opena, vezao sam preko 20 pobeda, pobedio na četiri turnira i moraću da se suočim sa situacijom da ću igrati za vikend. Imam pored sebe tim koji će mi pomoći da se oporavimo i da budem spreman za meč", naglasio je Đoković.

Novak do sada nije poražen u duelima sa Tomašom Berdihom, najvećim adutom protivničke selekcije, na tvrdoj podlozi.

"Tomaš je odličan igrač. Imali smo dosta neizvesnih mečeva i trudiću se da dam maksimum, jer Dejvis kup je takmičenje koje nam mnogo znači", naveo je drugi teniser sveta.

blic
...so close, no matter how far..

svimbi84

Nole car, postao je mentor nekom talentovanom klincu iz Monte Carla! :)

"Moj mali prijatelj Klemon izrasta u šampiona. On stalno dodaje nove trofeje svojoj kolekciji i ja sam izuzetno ponosan na njega. Svaka čast druže, napisao je Novak Đoković"

Pogledajte celu vest ovde: http://www.kurir-info.rs/sport/tenis/mentor-novak-dokovic-u-monte-karlu-stvara-novog-teniskog-sampiona-clanak-1484365

SanjaNina

dzoony990

Mord

Magija Teorija i Praksa teurgiamistica.blogspot.com

nikola79s

Šta mislite, da li će Novak ipak uspeti da odigra preostala 3 grend slema do kraja godine?

nikola79s

Februar 04, 2022, 18:56:59 #84 Poslednja Izmena: Februar 04, 2022, 19:04:50 od nikola79s
Videćemo šta će se još dogoditi do kraja godine. Napred Novače!

StevenHoking

Najavio učešće na mastersu u Majamiju  :oui