Photo info The other continent down under
Paradise Harbour, Antarctica
© SinghaphanAllB/Getty Images

Tapete - povratak otpisanih

Započeo MarkoKg, Avgust 16, 2010, 01:34:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarkoKg

Tapete - povratak otpisanih

Tapete su nešto čega se sećamo iz bakine kuće. Prethodnih decenija su bile pomalo zaboravljene. Čak su tretirane i kao kič. Danas se vraćaju u svet dizajna enterijera na velika vrata.

Sve više ih možemo naći i u našim prodavnicama, a izbor dezena i vrsta je na zavidnom nivou. Tu su klasične, samolepljive, papirne, PVC, od tekstila i razne druge.Ono što je trend danas jeste postaviti ih na deo zida ili u deo stana, ređe se postavljaju na sve zidove. Ostavljeno je mnogo prostora za eksperimentisanje. Možete uklapati različite dezene tapeta, čak se i prave u serijama dezena koji idu jedan uz drugi. Često se koriste one sa floralnim motivima, a vratile su se i retro pruge, tufne i kvadrati.

Tapete oplemenjuju prostor. U zavisnosti od efekta kakav želite da postignete, odaberite moderne vedrih boja, ili sa baroknim motivima koje odišu luksuzom.Pustite mašti na volju, i unesite duh stare-nove estetike u Vaš dom. Prekrite samo jedan zid modernom tapetom i potpuno ćete promeniti izgled stare sobe.

Dečija soba biće kao crtani film, ako svom mališanu na zidove postavite poster tapete ili neke druge sa njegovim omiljenim junacima.Savete o lepljenju tapeta možete pogledati ovde.

Veliki izbor tapeta koje se mogu kupiti kod nas možete videti na megaline.co.yu , odakle su i preuzete neke od fotografija.

Alle

aaah..evo ih..prelepo izgledaju.. ^^
Kosmos nije mozda uvek fer, ali bar ima sjajan smisao za humor!
Carrie Bradshaw

banks

Predivno... I ja bih tapete za moje zidove!

lenjapita

Kada sa poslednji put skidala tapete sa zida, rekla sam nikad vise ali...evo ih ponovo na jednom zidu u mojoj sobi.