Photo info Migration of the monarchs
Monarch butterflies at Pismo Beach, California
© Mimi Ditchie/Getty Images

Test - Da li ste spremni za decu

Započeo TanjicA, Mart 12, 2012, 09:33:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TanjicA

Test - Da li ste spremni za decu

Kako da ustanovite da li ste spremni da imate decu!

Nered-test:
Premazite trosed i zavese euro-kremom. Stavite parce sveze ribe iza troseda i ostavite ga tamo celo leto.


Prodavnica-test:
Pozajmite od nekoga 1-2 manje zivotinje. Posebno se za tu svrhu preporucuju koze. Povedite ih u sledecu kupovinu sa sobom. Pustite ih da slobodno trce, ali pokusajte da ih sve vreme drzite na oku i na kraju
platite sve sto su pojele ili polomile.


Oblacenje-test:
Nabavite vecu zivu lignju. Pokusajte da je ugurate u manju kesu. Proverite da li su stvarno svi pipci u kesi.


Hranjenje-test:
Nabavite veliku plasticnu solju. Napunite je do pola vodom, okacite duzim komadom kanapa za luster i zaljuljajte. Pokusajte da kasikom stavljate hranu u solju dok izvodite figure kao da ste avion ili vetrenjaca. Posto ste svu hranu ubacili u solju prospite sadrzaj na sto vecu povrsinu. Ostanite mirni.


Nocni test:
Pripreme: napunite jastucnicu sa 3-4 kilograma vlaznog peska. U 18 casova pocnite da s napunjenom jastucnicom poskakujete po stanu. Pritom jastucnicu morate ljuljati levo-desno. To treba izdrzati do 21 cas.
Polozite zatim napunjenu jastucnicu u krevet i navijte budilnik na 2
sata ujutro.
-U 2 sata ustanite i ponovo nosite jastucnicu po stanu do 3 sata. Za promenu pevajte pri tome uspavanke. Navijte budilnik na 5 sati i ponovite postupak od 18 casova. Pokusajte da se setite neke druge uspavanke. Navijte budilnik na 7 sati.
-Ustanite i spremite dorucak. Ponavljajte to iz noci u noc,
najmanje godinu dana. Ostanite do kraja hrabri.


Zabaviste-test:
Uzmite kutiju od jaja. Uzmite makaze i vodene bojice i pretvorite kutiju od jaja u krokodila. Uzmite rolnu WC papira i napravite od nje svecice za jelku. Pokusajte da od celofana i selotejpa napravite Ajfelovu kulu.


Auto-test:
Prodajte auto i kupite novi. Uzmite cokoladni sladoled i stavite ga u kasetu. Ostavite ga tamo! Uzmite novcic od 1 dinara i ugurajte ga u radio. Izmrvite porodicno pakovanje nekog keksa na zadnjem sedistu. Izgrebite
makazama vrata kola.


Test fizicke sposobnosti (za zene):
Uzmite povecu vrecu pasulja i pricvrstite je na stomak. Posto ostane pricvrscena devet meseci, prospite pasulj, a vrecu ostavite da visi.


Zavrsni test:
Pronadjite par s malim detetom. Delite im korisne savete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, maniri za stolom, ... Iznosite sto vise pametnih predloga. Pricajte o vaznosti konsekventnog vaspitanja i uzivajte u tome. To vam je i tako poslednji put da imate te dobre savete jer ce uskoro doci vase potomstvo. Moze se pretpostaviti da vam je to i poslednji put da vidite taj par.


I to je kraj testa. Ako ste test izdrzali - puno
radosti u pravljenju dece!
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta