Photo info An old bridge in a new light
Designs projected on the Oberbaum Bridge during the yearly Festival of Lights in Berlin, Germany
© John MacDougall/AFP via Getty Images

Selidbe Beograd

Započeo Petar Petrović, Mart 20, 2015, 20:26:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Petar Petrović

Kao autoprevoznik u Beogradu radim selidbe i kombi prevoz. Otkako sa napravio sajt posao mi je krenuo. Pa ako vam treba neka usluga mogu vam dati popust i neka lozinka kada se budete javljali bude SAMO OPUŠTENO. Jer i kada radite sa nama selidbe sve je opušteno.

Jeftine Selidbe Prevoz
Beograd Selidbe

mrmotlsd

posetite sajt Agencije Milosevic koja radi selidbe na podrucju Beograda, Srbije i u inostranstvu

MarkoPetrovic

Da li vase agencije, i slicne, pokrivaju selidbe iz nekog drugog grada u Beograd? Takvu trazim. :)

mrmotlsd

Citat: MarkoPetrovic poslato Decembar 07, 2016, 10:28:28
Da li vase agencije, i slicne, pokrivaju selidbe iz nekog drugog grada u Beograd? Takvu trazim. :)

Naravno:

http://selidbe-prevozrobe.rs/selidbe/srbija/

mrmotlsd

Kada se krece u preseljenje vrlo je vazno imati kartonske kutije za selidbe . Mogu se i kupiti, a li vecina agencoja ima svoje.

Marko_J

Sajt Selidbe i transport rađen je u Laravelu i koristi Bootstrap. U početku je bio zamišljen kao one pager, ali je ipak dodat i blog.
*Link Removed*

biciklista

IMa tu još zanimljivih sajtova za selidbe
Beo-selidbe.rs
a1 selidbe

Selidbe Beograd

Radimo selidbe već duže vreme pa i ja da se javim. Ukoliko nekome zatreba ozbiljna profesionalna i povoljna usluga selidbe u Beogradu, Srbiji u inostranstvo ili iz inostranstva neka se javi. Kontakt informacije se nalaze na sledećim sajtovima:

selidbe-stosic.com

prevoziselidbe.com

selidbe011

kartonskekutije.com

selidbe.beogradnet.net
*Link Removed* agencija za prevoz i *Link Removed*. *Link Removed* Srbiji i inostranstvu. Vršimo i prodaju za *Link Removed* i *Link Removed*.

ATS

ATS agencija za transport i Selidbe Beograd je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

• Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odradenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

• Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili selidbe kuce, selidbe firme,poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici ce taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

biciklista

Pronalaženje dobre i jeftine agencije za selidbe u Beogradu koji ispunjava sve okvire zahteva malo vremena, ali bićete srećni što ćete se potruditi. Na kraju krajeva, vaš tim za selidbu će prevoziti svu vašu svetsku imovinu i važno je pronaći nekoga ko ne samo da odgovara vašem budžetu, već i kome možete verovati.
Kada se pripremate za selidbe sigurno da pri samoj pomisli koliko imate namestaja, posudja, garderobe, knjiga, kojekakvih sitnica, potrebni i nepotrebnih stvari i da sve to treba spakovati ... Pomisao da možda tu gde ste sada i nije tako loše, pa vam dođe da se ne selite. No međutim, da znate odmah nije sve tako crno. Postoji jedna tajna koju već odavno primenjuju najbolje agencije za selidbe.

Pročitajte ovih par članaka tu imate preporuke za najbolje agencije za selidbe u Beogradu
Kako odabrati najbolju uslugu selidbe Beograd
Agencije za selidbe
Selidbe Beograd – bez agencije za selidbe da ili ne
Preporuka agencija za selidbe u Beogradu
Kako odabrati profesionalne selidbe Beograd u 2022