Photo info 9,000-year-old handprints
Cueva de las Manos
Cave of the Hands) in Santa Cruz, Argentina

Pravilnik potforuma

Započeo MarkoKg, Mart 18, 2012, 19:11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarkoKg

Poštovani članovi,

Potforum "Recenzije sajtova" otvoren je u cilju predstavljanja vaših sajtova, na koje se mogu ostavljati komentari, sugestije, predlozi i kritike i sve to radi poboljšanja vašeg projekta.

Molimo Vas da poštujete sledeća pravila u ovom potforumu:

  • Opišite vaš projekat u par rečenica. Samo link do sajta neće biti od mnogo koristi, i takve teme nećemo odobravati.
  • Jasno naglasite link do vašeg projekta. Jedan link je sasvim dovoljan, nema potrebe za uzastopnim linkovima, ili sličnim spamovanjem.
  • U temi koju ste otvorili možete naknadno pisati novosti o vašem projektu, izmene u dizajnu ili u softveru ili bumpovati temu radi ponovnog mišljenja korisnika.
  • Sve teme u ovom forumu moraju biti odobrene od strane moderatora pre nego što postanu vidljive ostalim članovima i široj javnosti. Zbog toga nemojte misliti da nećemo videti ono što ste postavili, niti da ćete dobiti "besplatne" linkove ako projekat nije u skladu sa pravilnikom. Molimo Vas da budete strpljivi i vaša tema će biti odobrena.
  • Ukoliko je projekat koji ste predstavili ugašen/prekinut molimo Vas da obavestite o tome administratora/moderatora kako bismo temu zaključali.
  • Jedan član može otvarati više tema, ali samo jednu može koristiti za jedan projekat. Otvaranje više tema za jedan projekat nije dozvoljeno i neće biti odobreno.

Puno sreće sa vašim projektima želi vam samo-opusteno.info tim :)