Photo info A future built on the past
The Port House, designed by Zaha Hadid Architects, Antwerp, Belgium
© Dmitry Rukhlenko/Alamy

Volonterizam

Započeo Jow4n@, Jul 19, 2013, 01:57:38

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jow4n@

Da li volontirate negde? Ako ne- zasto? Ako da- zasto?  :)

NiKooLaa

Da na neki način, u organizaciji SMF (iliti simple machines, softver koji i ovaj forum koristi). Zašto? Zato što me to zanima, imam dosta koristi, značajno sam unapredio svoje znanje kroz rad u toj organizaciji, komunikaciju, mogućnost za rad u timu, engleski jezik, planirana su i putovanja za sledeću godinu, okupi, radionice...
Jedna lepa stavka u svakom slučaju koja mi oduzima ne tako veliki deo vremena koliko mi znači i koliko mi se ispalti (ne bukvalno naravno).
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

Jow4n@

Ja volontiram u Crvenom krstu u Prokuplju, vec nekih 6-7 godina. I to vreme sa njima mi je predivno. Volonterizam mi donosi osecaj korisnosti. U svakom slucaju, ono sto osetis kad pomazes nekom je nesto neprocenjivo. I preporucujem svima koji imaju visak slobodnog vremena da se ukljuce u neku akciju, odu do lokalnog Crvenog krsta i pitaju da li mogu da se prikljuce volonterima. Verujte, to ce vas ispuniti na potpuno nov nacin :)

pcelica.m

Univerzijada (jedno mesec dana, pred univerzijadu i za vreme iste), Davis Cup, Fed Cup i to je to od mene, dosta, sad više nemam niti želje niti vremena za volontiranjem.