S*V*A*Š*T*A*R*A

Započeo NiKooLaa, Februar 04, 2008, 10:34:52

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DaNiLo

Ово сам ја написао
CitatБраћо, сестре, пријатељи, ради даљег ширења наше идеје и вредности, а и као што нам је рекао главни, није довољно да останемо и да расправљамо по патриотским форумима, већ да наставимо да ширимо нашу идеологију, и остало, и да наставимо да посрбљавамо википедију, пунимо јутубе нашим снимцима, учествујемо на анкетама великих форума............Зато вас позивам да дођете на ја мислим да отприлике овако звучи адреса www.crazy.phpnet.us,     ili www.crazy-world.co.cc, тако нешто и да покажете колико вас има, да повећамо број регистрованих корисника до 1000, наравно молим вас нека вам буду исти надимци и аватари као овде, свако нек напише две мале теме, и доста, да сви виде како сте ви паметни, ајте зарад ваше деце, ко их има наравно и срећније будућности......
Онда следе коментари
Citat
Druze, a da se ti mozda ne reklamiras ovde, znas da je zabraneno da se stavlja antisrpski forumi na nas.

CitatЕ мени нешто ово неће крене да учитава, али на крају неки остин, нешто тако........

Citatалоооооо брееееее немојте да заборавите да посетите и онај форум сто сам вам ја ставио

Citatfanstastichna ideja, cim nadjem malo lufta ima idmah da otidem i da im se najebem majke kad im dodjem tamo

Ово сам опет ја
CitatЧекајте бре, сад ћу покушати да нађем адресу, па да идете......

CitatХвала на позиву друже али ја не знам да се региструјем и овде ме је отац регистровао, али им поручите тамо и у моје име да ћу и ја доћи и да ћу да се борим.......
CitatJuhuuuuuuuhuuuu jos jedan poso za internet cetnike, od topole od topole......

Е ето пример како ја рекламирам форум.

NiKooLaa

CitatХвала на позиву друже али ја не знам да се региструјем и овде ме је отац регистровао, али им поручите тамо и у моје име да ћу и ја доћи и да ћу да се борим.......
kakwa inteligencija...
ali mislim da je bolje da takwe ljude ne dowodish owde..
i btw adrersa je   www.crazy.phpnet.us/forum/index.php
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
nikolanovakovic.net :: ITcyberCOP

BREEZY_BABY

NiKooLaa
CitatKao shto ste primetili forum je dwa dana bio down..
razlog je moje chachkanje po modowima...morao sam da se obratim texnichkoj podrshci servera poshto ja ruchno nisam mogao da poprawim to shto sam.....khm...zeznuo...
Sada smo o5 up...

I ja definitiwno pochinjem da reklamiram...
i netjem wishe da se igram sa modowima.. x)

nije zhvaka za seljaka!

DaNiLo

Загрцнуо сам се, сад шта год Никола да погреши има то да му говорим,  :rofl :rofl :rofl

NiKooLaa

ne widim shta je smeshno...
kada wi budete instalirali jbni forum i onolike modowe ondaK mi se jawite.. :ziveli

:mosh :rock on
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<

BREEZY_BABY

naravno da tjemo se javiti! ali mi netjemo chachkati dok ne prochitamo data uputstva, tako da netjemo da greshimo!
nije zhvaka za seljaka  :D

edit: zezao sam, ne shvataj ozb

NiKooLaa

swe sam sxwatio ozb i sad sam ljut.. x)
:aha
samo-opusteno userbar5

DaNiLo

Citatnaravno da tjemo se javiti! ali mi netjemo chachkati dok ne prochitamo data uputstva, tako da netjemo da greshimo!
nije zhvaka za seljaka

BREEZY_BABY

ko je "siroma"? nikola, ja lil zhvaka?

Citatnaravno da tjemo se javiti! ali mi netjemo chachkati dok ne prochitamo data uputstva, tako da netjemo da greshimo!
nije zhvaka za seljaka

sushta istina mozhe da zaboli!  :D

DaNiLo

NiKooLaa

samo-opusteno userbar5

DaNiLo

Булазнимо.. .. ..

NiKooLaa

pa widim...
jao pocheo weliki brat... :cop
samo-opusteno userbar5

DaNiLo

BREEZY_BABY

Citat: Knez Danilo II poslato Mart 01, 2008, 11:55:40
Булазнимо.. .. ..

mene ne mozhesh da podcenjujesh i da mislish da sam chovek koji voli "bulanzi"