Photo info Courage and conviction
'Testament: The Little Rock Nine Monument,' Little Rock, Arkansas
© Rex Lisman/Getty Images

Pitanje za Jagodince

Započeo kiki87, Januar 17, 2016, 14:53:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

kiki87

Na mnogim forumima sam čitala priče o Jagodini i njihovom famoznom aqua parku, ali i o muzeju voštanih figura, zoološkom vrtu i mnogim drugim zanimljivostima, pa sam rešila i ja moje klince da obradujem prvom prilikom i povedem ih da vide ovaj grad. A kako nažalost nemam kola, moraću da ih vodim autobusom.

Ovde http://autobuskestanice.com/autobuska-stanica-jagodina/ sam našla informacije o samoj autobuskoj stanici i svemu što mi treba, ali pošto nikad nisam bila u ovom gradu i ne poznajem nikoga ko je bio, moram da pitam vas, jer nemam predstavu ni koliko je stanica udaljena od centra, ni gde je taj muzej i zoološki vrt, kako do njih da stignem od stanice i sve ostalo. Dobro, o aqua parku sad baš i ne razmišljam, jer ako sam dobro ukapirala on nije otvoren, tako da ta ideja otpada dok ne dođe leto.

Pa, ako neko zna više detalja o tome šta jednog prosečnog turistu može da zanima u Jagodini, molim ga da to podeli ovde, jer verujem da će koristiti i drugima koji se nađu u sličnoj situaciji. Unapred se zahvaljujem na svakom predlogu.