Photo info Fourth rock from the sun
Mars
© NASA/Alamy
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - djordje5

#1
Muzika / Odg: Koju vrstu muzike slusate ?
April 08, 2019, 18:14:35
Trubački orkestar Veseli Momci iz Novog Sada. Ko je slušao pobednika Guče Danijela Kostića i kome je truba gotivna uživaće.
#2
Ukoliko razmišljate o plasmanu lekova ili medicinskih sredstava širom Srbije, ili imate potrebu pokretanja ili povećanja obima poslovanja kompanija Diacell je spremna da vas inspiriše da donesete najteže odluke i to sa velikim samopouzdanjem. Kompnija Diacell d.o.o. pruža usluge zastupanja proizvođača lekova i medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije. Svojim partnerima kompanija nudi rešenja za ulazak na tržište, uspostavljanje modela poslovanja, registraciju, promociju, pozicioniranje i druge postprodajne aktivnosti koji su vezani za lekove i medicinska sredstva. Aktivnosti su bazirane na znanju i iskustvu, a generisane su energičnim i entuzijastičnim pristupom svih članova tima. Imerativ kompanije je kontinuirano unapređenje, te poštovanje principa sistema upravljanja kvalitetom.
Kompanija nudi specijalizovane konsultantske usluge u:

Analizi i istraživanju tržišta:

  • uslovi plasiranja proizvoda
  • istraživanje tržišta lekova
  • istraživanje tržišta medicinskih sredstava
  • analiza i segmentacija tržišta lekova i medicinskih sredstava

Puno više na uslovi registracije lekova i medicinskih sredstava

Diacell d.o.o.
Ul. Ilije Garašanina 23
11000 Beograd, Srbija

tel. +381 11 3232488
      +381 11 3243989

fax. +381 11 3037511

E-mail  office@diacell.rs

http://diacell.rs


#3
Kod unutrašnje dekoracije se uglavnom koriste pri dekorisanju kamina i šank barova, a kod vanjske dekoracije, video sam da te kamene štanglice idu na fasadu i to daje poseban ton kući, zgradi..

Inače kamenstrugarnik kaljevic ima izuzetno kvalitetne štanglice.
#4
Muzika / Odg: Koju vrstu muzike slusate ?
Decembar 20, 2017, 19:35:21
Vec nekih pola godine slusam muziku na yuradiostanice a u poslednje vreme me tuce i nostalgija. Mislim da je jasno kao dan..
#5
Znači, dovoljno je 15-ak minuta dnevno vežbanja,naravno treba pokrenuti što je moguće više mišica, od čučnjeva pa do sklekova. Ja licno radim svakodnevno vežbe oko pola sata, moram, jer veci deo dana radim, a uvece sam na netu. U početku jeste bilo teško, javljale su se tu i neke upale, i zatezanje mišića, ali posle mesec dana svakodnevnog vežbanja ja sam dobio, ja to zovem "energetske napade". Nešto kasnije sam kupio i tegove pa se pri nekim vežbaama i opteretim. Jednostavno danas se krećem sa takvom lakoćom, kao imam motore u sebi. I stvarno, kad vidim nekoga da se vuče kao prebijena mačka, prezirem ga, jer toliko malo vremena na dnevnom nivou treba uložiti u sebe da bi promenio to stanje, ali.. Za teretanu ili bazen nemam vremena, ali sam iščeprkao nešto sto se zove sobni bicikl i sad sam ja na vagi. Jeftin nije, ali se dobija puno sa samo opet 15-ak minuta okretanja pedala dnevno.  :oui
#6
Razno / Odg: Šta radite kada ništa ne radite?
Decembar 20, 2017, 18:52:29
Uglavnom sam na netu, i na netu mi je postalo lakše upoznati nekoga nego u stvarnom zivotu.. :oui
#7
Besplatni mali oglasi / Odg: Rent a car Beograd
Decembar 15, 2017, 22:39:34
Iskreno jesu, ja inače koristim usluge rent a car, ali jedne druge agencije i to već duže vreme. Međutim u nazad nekoliko meseci se ozbiljno razmišljam da počnem koristiti usluge Rent a car menadžera.  Jednostavno tako se nameću sa novinama u radu, zatim prate trendove da je to nemoguće ne primetiti. I uopšte sviđa mi se njihov pristup radu, klijentima i celokupna radna filozofija.  :oui
#8
Besplatni mali oglasi / Odg: Održavanje objekata
Decembar 15, 2017, 00:27:30
Gledam usluge koje pruža Invekta. Nekada u ne baš tako davnoj prošlosti, kad su postojala preduzeća tipa OOUR, SOUR i tome slično, svako to preduzeće je imalo svoje čistačice, svoje obzbeđenje, svoju tehničku podršku itd.. Danas je to malo drugačije. Neko preduzeće se bavi proizvodnjom nekog proizvoda, i koncentriše se na proizvodnju i tehnologiju. A za sve ostalo postoje preduzeća koja su usko specijalizovana i sa kojima se ulazi u saradnju, po pitanju obezbedjenja-sigurnosti, higijene, tehničke podrške. Ovo je jedna od retkih pozitivnih stvari koje su sa zapada došle na naše prostore.
#9
Unazad nekoliko godina smo u kući promenili rasvetu. Do tadašnje sijalice što su svetlile-svetlile su, skinute su. Na njihovo mesto je došla led rasveta, a u spavaće sobe još i gipsane zidne lampe. Sva ova akcija je sprovedena na nagovor mojih radnih kolega. U startu je ulaganje bilo malo jače, medjutim sa prvim računima za struju se pokazalo da je promena rasvete u kući bila pun pogodak.  :oui
#10
Sve za dom / Odg: Pvc stolarija - zašto
Decembar 11, 2017, 22:31:18
Ovdje je bas sve do u detalje opisano. Mene kad pitaju šta sam dobio što sam skino drvenariju a ubacio PVC stolariju, ja odgovaram, da više ne grijem dvorište i ulicu kao nekada. Jednostavno, nema gubitaka toplote na prozore, vrata i stakla. Prethodni post je zaista odličan i opširan, do u detalje je sve to objasnio.
#11
Možda bi trebalo posebno naglasini Struganički kamen koji je u stvari vrsta krečnjaka, laporoviti krečnjak. Ova vrsta prirodnog kamena spada u sedimentne stene a hemijski sastav je: 92%-97% kalcij i 3%-8% laporovita glina. Ovakav hemijski sastav daje kamenu veliku čvrstinu, otpornost na savijanje, pritisak i habanje kao i na ekstremne vremenske uslove. Može da bude u beloj, žutoj sivoj ili plavoj boji a površina mu je reljefasta. Kamen je dobio ime po selu Struganik kod Mionice gde je i rodna kuća Vojvode Živojina Mišića. Prirodni struganički kamen se eksploatiše oko 100 godin a najviše se koristi za oblaganje fasada, zidova, staza, stepenica i trotoara.
Kamen se obrađuje sečenjem i lomljenjem.  Ako je sečen onda može da ima debljinu od 1 cm pa do 5 cm i može biti u obliku štanglica, bunja i krajc.
Lomljeni struganički kamen se dobija u obliku ploča koje se koriste za izradu staza i stepenica (u debljini 3cm-5cm) i za oblaganje zidova i cokli (1cm-2cm).