Photo info Migration of the monarchs
Monarch butterflies at Pismo Beach, California
© Mimi Ditchie/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - TanjicA

#31
Ne možete videti priloge u ovom forumu.
#32
Tehnologija / Odg: Netflix u Srbiji
Mart 17, 2022, 14:58:59
Ja delim sa sestrom, tako da sam udomljena :D
Gledam par serija trenutno, i povremeno uhvatim neki trending film kad mi je dosadno..
Može da se nađe uvek nešto zanimljivo..

Moje preporuke: Money Heist, Another Life, The Adam Project, Blacklist, Colony...
#33
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 17, 2022, 14:56:24
Ja ne stigoh sinoć da odgledam... Moram priznati da mi nije sada zabavan kao onaj prvi i drugi survivor.. Ne znam nekako mi deluje usiljeno, ne dopadaju mi se ni voditelji, još ta fora sa Srpskim i Hrvarskim odvojenim timovima i pobednicima, mislim WTF.  :gun

Ima lepih momčića doduše   wub
#34
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 14, 2022, 22:47:22
Upoznajte svih 20 takmičara Survivora


Svetski poznati zabavno-takmičarski šou Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počeo je da se emituje na Nova S. Među onima koji su bili spremni da napuste sve blagodeti savremenog života i zamene ih boravkom u divljini, izabrano je 20 različitih kandidata iz regiona.

Oni će biti podeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

U jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazat će hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih elemenata komfora.

Za vreme trajanja Survivora, kandidati će se suočavati sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hranu ili telefonski poziv članovima porodice.

U drugoj vrsti izazova kandidati će se takmičiti za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti.

Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić. Koliko takmičari moraju da budu gladni da bi pojeli gulaš od insekata i šta će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili odbiju da ga izvrše, gledajte u 'Survivoru' na Nova S!
#35
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 14, 2022, 22:31:02
Jao Bože, kome je palo na pamet da će ovaj Nigor biti zabavan, totalno je iritantan lik  :banghead  :banghead  :banghead
#36
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 04, 2022, 13:44:50
A ovo je kao neka mešavina wanna-be VIP i regular takmičara?
Dobro, to je ok doduše..

I meni je prvi survivor naš bio zabavan, možda pogledam nešto i ovaj put..
#37
Funny pics / Bomba na Srbiju
Mart 04, 2022, 13:18:11
Ne možete videti priloge u ovom forumu.
#38
Igraonica / Odg: Final Countdown
Mart 04, 2022, 13:17:34
2056
#39
Sve za dom / Uređenje terase
Mart 04, 2022, 12:38:52
Malo ideja, obzirom da obožavam tako ušuškan lep kutak, a i na svojoj terasi provodim dosta vremena...
#40
Ovo definitivno nije normalno, ovo opsedanje nuklearne elektrane, požari, eksplozije, jel oni pokušavaju da naprave katastrofu svetskih razmera?  :huh
Nadam se da neće doći do eskalacije sukoba, jer ovo je stvarno na granici da eksplodira.
#41
Citat: NiKooLaa poslato Februar 28, 2022, 00:26:48Trebalo bi da je sve navedeno rešeno, hvala na prijavi!  :hug:
Jeste, hvalaa, sada radi sve :)  ::flowers::
#42
Muzika / Odg: Now Playing
Februar 27, 2022, 02:29:08
(Deezer) Charlie Puth - light switch
#43
Šta mislite, i kakav je vaš stav povodom sukoba?
#45
Jao da ne zaboravim, mogu da vidim da je Nikola lajkovao Markov post, ali ne mogu ili ne vidim opciju da ja lajkujem? Ili nisam dobro skontala? :x