Photo info 9,000-year-old handprints
Cueva de las Manos
Cave of the Hands) in Santa Cruz, Argentina
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - Mantra

#16
Biografije / Odg: Mira Furlan
Februar 05, 2021, 14:47:37
Divna glumica, nekako odiše mirom, pravi intelektualac i žena za primer.
#17
Šta mislite o sve većim promenama u godišnjim dobima, vremenu i generalno temperaturnim ekstremima koje su gotovo svakodnevne, i u svim mesecima godine?

Jedan zanimljiv podcast sam danas slušala i podstakao me na razmišljanje i otvaranje ove teme, pa ga delim sa vama:
https://podcast.rs/a-snega-nema-ft-prof-dr-vladimir-djurdjevic/
#18
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Februar 05, 2021, 14:39:23
Dobri dan želim! :)
#19
Moda / Odg: Šta ste poslednje kupili?
Februar 05, 2021, 14:37:18
Fotelju za dnevni boravak u Ikei :D
#20
Novi članovi / Odg: Pozdrav od Saše
Februar 05, 2021, 14:34:53
Dobro došao i u zdravlju ostao :)
Uživaj!
#21
Odlično je urađena serija, meni se jako dopada!
#22
Prevaranti na sve strane :)
A vi se gospodine krijete, nigde nisam videla vaše ime? :)

Verovatno da se baš slučajno desilo da su svi koji se bave magijom prevaranti osim vas, jel da?
#23
Muzika / Odg: Now Playing
Februar 05, 2021, 14:24:26
Jon Batiste - I NEED YOU
#24
Umetnost i književnost / Odg: Now Reading
Decembar 17, 2020, 12:57:26
Priče misterije i magije - Oto Oltvanji
#25
HOROSKOP ZA 2021: RIBE - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Ribe u ovoj godini doživljavaju veliku promenu na psihološkom i duhovnom planu. Ovo je takođe godina u kojoj bi bio savet da vam fokus budu baš te stvari. Možete dobiti duboke uvide i promene koje naravite služiće vam i u narednim godinama. Saturn u 12. kući kojeg ćete imati u ovoj godini, može biti neprijatan jer ćete imati osećaj da imate manje slobodne volje i da više morate da se prilagođavate okolnostima.


Jedino rešenje je sada naučiti da prihvatate okolnosti i promene koje dolaze, jer su neminovne. To će svakako ublažiti Jupiter u Vodoliji koji će takođe biti u vašem 12. polju. Doneće takođe da neki periodi godine u kojima možete biti izolovani, vam ipak i prijaju. Ovo je idealan period za početak psihoterapije i li neki drugi sličan rad na sebi. Sve što je potiskivano i što je skrivano dugi niz godina, sada će isplivavati ne bi li se pozabavili tim stvarima. Neke tajne možete saznati i otkriti nešto što će vam biti značajno za dalji život. Tragaćete za pronalaženjem duhovnog mira u ovoj godini i u tome apsolutno možete uspeti. Neki od vas će odlaziti na sveta mesta ili na daleka putovanja baš iz tog razloga.

Lunarna eklipsa 26. maja koja se dešava u znaku Strelca aktivira vaše polje karijere. Može se desiti destabilizacija na polju posla, posle koje ćete odlučiti da nađete novi posao. Ovo deluje u narednih par meseci i na isto ukazuje solarna eklipsa koja se takođe dešava u Strelcu 3. decembra.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca donosi promene unutar porodice i donosi mnogima selidbu. Ovo je nešto što nećete planirati mnogo pre nego se desi. Nagle odluke donećete u periodu od 19. novembra kada lunarna eklipsa bude u znaku Bika. Inače kolebljivi, sada ćete okolnostima biti primorani da donesete odluke. Isto budite oprezni u vožnji u ovom momentu. Moguća je takođe kupovina kola u periodu posle eklipse.
ŠTA DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem polju prijateljstva, transformisće i ove godine način na koji se družitei uopšte funkcionisanje sa ljudima. Neptun na vašem podznaku i dalje će vas činiti hipersenzitivnim i maćete takođe izuzetnu intuiciji, a okolini možete biti prilično nejasni i neuhvatljivi.

Uran u 3. polju donosi nagle promene odluka u ovoj godini, tako da ćete se ponašati prilično nepredvidivo. Odnosi sa braćom, sestramai rodbinom, mogu biti pod tenzijom. Oprez u saobraćaju, naročito za pripadnike znaka rođene u drugoj dekadi. Mars u Biku će biti od 7. januara do 4. marta i može donositi probleme u saobraćaju, naročito naplaćivanje kazni. Ako imate brata ili sestru, sa njima sad odnos može biti posebno izazovan, naročito ako ste povezani i finansijama.

Od 5. marta do 23. aprila kada Mars bude u Blizancima, očekujte lošiju komunikaciju unutar porodice. Ako putujete sad sa porodicom, možete biti više neslaganja. Period u kojem vam se aktivira polje ljubavi, ali period i koji donosi napetost u odnosu sa partnerom je od 24. aprila do 11. juna. Strasti neće nedostajati, ali vas partner može konstantno provocirati.

Izazove na poslu očekujte sa tranzitom Marsa u Lavu od 12. juna do 29. jula. osobe sa kojima raditei li zaposleni biće sujetni i teško ćete uspevati da uspostavite balans. Partner može biti prilično kritičan prema vma kada Mars bude u Devici od 30. jula do 14. septembra. Ovo može dovesti i do prekida veze.

Od 15. septembra do 30. oktobra možete imati sa partnerom svađu oko finansija. Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra donosi napetost na putu ili izazove u inostranstvu. Od 14. decembra do kraja godine imaćete povećan obim posla i želju da se izborite za svoje mesto.
ŠTA RIBAMA DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u znaku Strelca ako ste tada na poslovnom putu on može proći vrlo uspešno. Od 9. januara do 1. februara Venera u Jarcu je dobar tranzit za vaše polje prijateljstva, pa ćete se nalaziti sad sa prijateljima sa kojima se dugo niste videli. Ti susreti će vam izuzetno prijati. Ulazak u tajnu vezu i iskušenja u ljubavi imaćete kada Venera bude u Vodoliji od 2. februara do 25. februara.

A fenomenalan period za ljubav očekuje vas od 26. februara do 21. marta sa tranzitom Venere kroz znak Riba. Biće više romantike i emocija u vašem životu, slobodni će se zaljubiti a zauzete Ribe imati divan odnos sa partnerom. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu donosi vam mogućnost povećanja prihoda i odlične zarade. Povoljan period za kraći put, kao i stabilniji period za odnos sa rodbinomi maćete od 15. aprila do 9. maja.

Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je povoljan tranzit za odnose u porodici. Odlično za komunikaciju, pa sve o čemu niste razgovarali, sada ćete imati priliku. Povoljno je i za kupovinu ili prodaju nekretnina. Ulazak u novu vezu ili zbližavanje sa postojećim partnerom očekujte kad Venera bude u Raku od 3. juna do 27. juna. Odličan period za posao i dobru saradnju imate od 28. juna do 22. jula. U ovom periodu ceniće se vaše organizacione sposobnosti.

Venera u Devici od 23. jula do 16. avgusta je povoljan period za vaš emotivni život. Sada ćete više uživati u svakodnevici i običnim stvarima koje radite zajedno sa partnerom. Slobodni ulaze u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Od 17. avgusta do 10. septebmra Venera u Vagi je povoljna za ulaganje novca ili podizanje kredita.

Posebno dobar savet vezano za finansije sada možete dobiti od partnera.  Sjajan momenat za odlazak na put je kada Venera bude u Škorpionu od 11. septembra do 7. oktobra. Uspeh na poslu, dobru saradnju sa strancima ili odlazak na poslovni put imaćete od 8. oktobra do 5. novembra kada Venera bude u Strelcu.
ŠTA RIBAMA DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara doneće vam period u kojem možete saznati nešto što se dugo skrivalo od vas. Ovo je momenat u kojem se otkrivaju tajne. Nije period povoljan za odluke, jer ćete se vrlo lako pokolebati.

Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima je u vašem polju porodice, pa tada može biti više nesporazuma. Izbegavajte kupovinu ili prodaju nekretnina u ovom periodu. Nepovoljno za ulaganje novca, kao i podizanje kredita je kada retrogradni Merkur bude u Vagi od 29. septembra do 18. oktobra.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

U ovoj godini ne mora biti velikih promena na emotivnom planu. Situacija će biti prilično mirna. Imaćete osećaj da treba da se prilagođavate partneru više nego inače. Partneru će se dešavati veoma važne stvari i promene na polju posla, pa će biti fokusiran na to više. Ukoliko postoje neke tajne između vas, ovo je godina u kojo jse one mogu otkriti.

Imaćete potrebu u nekim periodima da se povučete i izolujete, što se na kraju može ispostaviti kao dobro za vaš odnos. Periodi retrogradnog Merkura mogu biti izazovni, s obzirom na to da on vlada vašim poljem odnosa. Tada možete doneti pogrešne odluke. Pa ukoliko tada prekinete vezu, očekujte posle toga pomirenje. Takođe, odnosi započeti tada neće trajati. Oprezno u odnosu i od 30. jula do 14. septembra kada partner može biti posebno kritičan i kada može doći i do prekida veze. Najlepši periodi u godini za ljubav su od 26. februara do 21. marta, od 3. juna do 27. juna i od 23. jula do 16. avgusta.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Jupiter, vaš vladar polja posla, je promeni znaki vama omogućava značajan napredak. Bićete zadovoljniji poslom u ovoj godini nego u prethodnoj. Možete da očekujete napredovanje ili početak novog posla. Te odluke će se dešavati naglo. Nove okolnosti će zahtevati prilagođavanje, jer ipak Saturn i Jupiter iz vašeg 12. polja eluju opozicijom na 6. polje, polje posla. Izazovni periodi za posao su od 15. do 19. januara, od od 12. juna do 29. jula i od 14. decembra do kraja godine.

Posebno povoljan momenat je od 28. oktobra do 5. novembra. Priliku za značano veću zaradu očekujte kada Jupiter bude u vašem znaku od 14. maja do 28. jula. ovo su srećne okolnosti koje treba da iskoristite. Svaka povezanost sa inostranstvom sada može biti isplativa.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini obratite više pažnje na psihičko zdravlje, kao i sve tegobe koje mogu biti psihosomatske. Sklonost ka tome se još više povećava u ovoj godini. Pronalaženje mira sada će biti izuzetno korisno za vaše zdravlje. Od 12. juna do 29. jula posebno obratite pažnju na kičmu i na kardiovaskularni sistem. Odmor, više izolacije će vam u ovoj godini prijati. Pojačava se sklonost ka depresiji u ovoj godini, pa ko već ima takvih problema nek posebno obrati pažnju.

Iskorsitite ovu godinu da se suočite sa svim što je potiskivano i ostavljano po strani. Rešavanjem tih stvari, možete pronaći mir koji će vam sad biti preko potreban. Istražujte sebe i posvetite se svojoj unutrašnjosti. Takođe iskoristite srećne okolnosti koje će doneti Jupiter u vašem znaku od 14. maja do 28. jula. Odlazak na putovanja i to na udaljena mesta i ostrva će vam posebno prijati u ovoj godini! Tamo možete pronaći osećaj za kojim tragate.
#26
HOROSKOP ZA 2021: VODOLIJA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Od svih znakova vi ćete najviše osetiti upliv Saturna i Jupitera koji menjaju poziciju jer ulaze u vaš znak. Ovo će vam doneti velike životne promene i  ulazak u potpuno novu životnu fazu. Mnoge Vodolije imaće osećaj da život gradite ispočetka. Ovaj novi ciklus vam može doneti odluke kao što su odlazak u inostranstvo i započinjanje novog i drugačijeg života tamo. Možete započeti novi posao drugačiji od onoga koji ste do sada radili, koji će promeniti vaš svakodnevni život i učiniti da on drugačije izgleda.

U vaš život ući će novi ljudi sa kojima ćete se zbližiti i koji će i na dalje biti prisutni u vašem životu. Možete pristupiti nekom udruženju ili grupi ljudi okupljenoj oko iste ideje. Novi ljudi postaće vam bliski prijatelji. Sada ćete imati i značajno veću zaradu, kao i nove izvore prihoda. Mnogi od vas će se odlučiti na brak u ovoj godini i zasnivanje porodice. Imaćete srećne okolnosti, ali i povećanje obaveza i prilagođavanje novim uslovima života.

Lunarna eklipsa koja se dešava u znaku Strelca 26. maja dešava se u vašem polju prijateljstvai  donosi na tom planu promene. Možda nećete imati više toliko vremena da posvetite prijateljima koji su do sada bili prisutni kod vas u životu, već će vas životne okolnosti spojiti sa novim ljudima. Ovo se odnosi na narednih par meseci kao i na eklipsu koja se dešava 3. decembra takođe u Strelcu.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca uticaće na vaše polje partnerstvai  od tada se mogu dešavati promene. Možete se odlučiti na ulazak u brak. Promene u okviru porodice i mogućnost preseljenja se dešava u periodu od 19. novembra kada lunarna eklipsa u znaku Bika aktivira vaše 4. polje.
ŠTA VODOLIJI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašoj 12. kući i dalje vas transformiše na psihološkom i duhovnom nivou. Neptun u polju novca daje nejasnu procenu finansijske situacije. S obzirom na to da ćete u ovoj godini imati mogućnost za veću zaradu, savet je da konsultujete nekog ako želite da uložito novac, da ne biste napravili grešku. Uran u polju nekretnina ukazuje na mogućnost selidbe u ovoj godini, naročito za pripadnike znaka rođene u drugoj dekadi.

Nepredviđene okolnosti u porodici i, generalno, promene na tom planu očekujte i u ovoj godini. Neko vama blizak se na primer može odselitii li ako ste roditelj deca se sad mogu osamostaljivati. Mars u Biku od 7. januara do 4. marta donosi moguće sukove sa članovima porodice, naročito oko finansija. Situacija u kući vam u ovom periodu neće prijati.

Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u vašem polju ljubavi donosi više dešavanja i, pre svega, dilemu između dve osobe. Onaj ko se postavi prema vama kao prijatelj ima više šansi da vas osvoji. Izazove na polju posla, kao i moguća neslaganja očekujte kada Mars bude u znaku Raka od 24. aprila do 11. juna. A izazove u odnosu sa partnerom, moguće svađe i eventualno prekid, očekujte sa tranzitom Marsa u Lavu od 12. juna do 29. jula. Partner sad može biti posebno dominantan i sujetan.

Sva pitanja vezana za podizanje kredita, pozajmice, eventualno nasledstvo mogu biti aktuelna od 30. jula do 14. septembra kada Mars bude u znaku Device. Period u kojem je velika šansa da se odlučite na odlazak na put je od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u Vagi. Ako idete sa partnerom, može doći do svađe na putu. Od 31. oktobra do 13. decembra tranzit Marsa u Škorpionu donosi vam uspeh na poslu, ali ćete u tom periodu takođe biti beskompromisni prema ljudima sa kojima sarađujete. Od 13. decembra do kraja godine Mars u Strelcu može doneti provokacije od strane prijatelja naročito ako sada budete putovali zajedno.
ŠTA VODOLIJI DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u Strelcu i tada možete imati posebno dobar odnos sa jednom od prijateljica koja može biti povezana sa inostranstvom. Od 9. januara do 1. februara može vam se dopasti osoba koja je zauzeta, pa se neki od vas upuštaju u tajnu vezu. Venera u vašem znaku donosi vam sjajne prilike za ljubav od 2. februara do 25. februara. Slobodni sada ulaze u vezu sa nekim iz kruga prijatelja.

Povećanje prihoda, povišicu i dobar period za finansije očekujte od 26. februara do 21. marta kada Venera bud u Ribama. Odlazak na kraći puti  dobre odnose sa braćom, sestrama, rodbinom imaćete sa tranzitom Venere kroz znak Ovna od 22. marta do 14. aprila. A dobru atmosferu u porodici i povoljan period za rešavanje pitanja nekretnina očekujte kada Venera bude u Biku od 15. aprila do 9. maja.

Priliku za novu ljubav, a za zauzete uživanje u postojećoj vezi imaćete od 10. maja do do 2. juna. Sa partnerom u ovom periodu možete imati odličnu komunikaciju. Od 3. juna do 27. jula Venera u znaku Raka donosi vam povoljne psolovne prilike i dobru saradnju sa ženama. Divan period za ljubav očekujte sa tranzitom Venere kroz znak Lava od 28. juna do 22. jula. Partner će sad biti vrlo velikodušan prema vama.

Povoljan period za ulaganje novca, podizanje kredita je od 23. jula do 16. avgusta kad Venera bude u Devici. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je fenomenalan period za putovanje, naročito ako idete sa partnerom možete uživati. Uspeh na poslu i odbru saradnju sa ženama imaćete od 11. septembra do 7. oktobra.  Odličan period za druženja i putovanje sa prijateljima je od 8. oktobra do 5. novembra kada Venera bude u znaku Strelca. Od 6. novembra do kraja godine imaćete iskušenje u ljubavi i mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom iz prošlosti.
ŠTA VODOLIJI DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u vašem znaku od 31. januara do 21. februara nije povoljan period za odluke i dogovore. Sve što sad dogovorite biće izmenjeno, odloženo ili otkazano. Utisak koji imate o poslu, biće promenjen posle ovog perioda, kao i utisak o osobi sa kojom ste u partnerskom odnosu. Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima tranzitiraće kroz vaše polje ljubavi. Imaćete izbor između dve osobei  mnogi od vas će se naći u paralelnoj vezi.

Odnos koji započnete u ovom periodu može kratko vreme biti interesantani  neće biti trajan. Ovaj period donosi i pomirenje sa nekim iz prošlosti. Nepovoljno za odlazak na put je od 29. septembra do 18. oktobra jer će retrogradni Merkur prolaziti kroz vaše 9. polje. Ukoliko se ipak odlučite da putujete, očekujte peripetije i promene plana u poslednjem momentu. Sada vesti koje dobijate iz inostranstva posebno proverite jer mogu biti netačne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Ovo je izuzetno bitna godina za odluke koje se tiču emocija. Nametnuće se više obaveza i odgovornosti prema partneru. Mnogi od vas će se odlučiti za zajednički život i brak. Pratiće vas srećne okolnostii  bićete emotivno zadovoljni naročito u periodu od početka godine do 14. maja i od 28. jula do kraja godine.

Periodi u kojem možete imati nekih neslaganja sa partnerom su od 5. marta do 23. aprila i od 12. juna do 29. jula. Savet je da tad pokušate da ne reagujete impulsivnoi  da svesno odgovorite na provokacije koje mogu doći od strane partnera. Odluke koje donesete u ovoj godini, tačnije osoba za koju se sad odlučite može biti prisutna u vašem životu dugi niz godina.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Poslovna situacija u ovoj godini je prilično stabilna bez nenadanih prekida koji ne zavise od vaše volje. Vi ćete imati priliku svojevoljno da promenite posaoi  čak odaberete drugu profesiju. Na primer, mnogi će se odlučiti da odu da rade u inostranstvu. Ovo je prilika za odličnu zaradu i  bilo šta novo što započnete, to će biti vrlo isplativo. Prilike koje se sad pružaju neće biti važne samo u ovoj godini, već i u narednim godinima.

Periodi izazova na poslovnom planu su od 24. aprila do 11. juna i od 31. oktobra do 13. decembra. U drugom periodu neko sa kim radite može biti ljubomoran na vas i može pokušati da vas ugrozi poslovno. Međutimi  vi ćete biti prilično borbeni tadai  moći ćete i u tim okolnostima da ostvarite uspeh. Posebno povoljan period za zaradu biće od 14. maja do 28. jula kada Jupiter bude u vašem polju novca.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini bi se savetovalo da prekontrolišete zdravlje i sve sa čim bi potencijalno mogli da imate problem. Ako ste neki problem zapostavljali, sada se to može aktivirati, pa budite oprezni u tom smislu. Naročito obratite pažnju u periodu od 24. aprila do11. juna kada potencijalno možete imati problema sa stomakom. U ovoj godini je savet da uvedete nove životne navike, promenite ishranu ili počnete da trenirate.

2021. je važna godina za vas jer ulazite u novi životni ciklus. Stvari u vašem životu više neće biti iste i  što se brže prilagodite promenama, to ćete imati veći uspeh na mnogim životnim poljima. Ovo je prilika da odskočite na bolje iz životnih okolnosti u kojima ste bili do sada. Iskoristite šanse koje se pružaju u ovoj godini jer ovako važan period vam se skoro neće ponoviti!
#27
HOROSKOP ZA 2021: JARAC - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Sa izlaskom Saturna iz vašeg znaka osetićete olakšanje jer životne lekcije koje su vam bile potrebne su savladane. Rođeni u znaku Jarca moći će da uživaju u svemu za šta su vredno radili i trudili se. Strpljenje koje ste imali sada će biti nagrađeno. U ovoj godini nema posebno izazovnih aspekata koji deluju na vaš znak, pa možete da očekujete zaista povoljne okolnosti koje će vas podržavati. Osećaćete stabilnost i moi da realizujete planove bez iznenađenja. Glavna promena se dešava na polju finansija. U ovoj godini pronalazite nov izvor prihoda koji će postojati i u narednim godinama.


Naročitu zaradu možete imati kroz online poslove, kao i kroz posao koji je vezan za inostranstvo. Neki od vas će otići u inostranstvo zbog dobre zarade. U ovoj godini maksimalan potencijal ostvarujete na polju finansija. Ukoliko ste bili neodgovorni prema novcu, što inače za vas nije tipično, onda očekujte da će u ovoj godini te stvari doći na naplatu. Sistem vrednosti se kod vas sad može menjatii možete početi da cenite stvari kojima do sada niste pridavali toliko pažnje. Preispitivaćete i svoje samopouzdanje, koje sada može biti građeno na čvršćim osnovama.

Lunarna eklipsa u Strelcu 26. maja i 3. decembra, može vam doneti duboke duhovne uvide. S druge strane, ako budete zanemarivali svoje osećaje, ovo vas može prilično destabilizovati, kao i izazvati anksioznost i pokrenuti razne vrste strahova.

Promene na poslovnom planu i eventualno neke okolnosti nad kojima nećete imati kontrolu a tiču se saradnikai li ljudi koji za vas rade, očekujte od 10. juna kada se odigra solarna eklipsa u znaku Blizanaca. Uticaj traje narednih nekoliko mesecii savet je prihvatiti okolnosti, jer promene koje se dese su neminovne.

Lunarna eklipsa u znaku Bika od 19. novembra, otvoriće vam nove mogućnosti na emotivnom planu. Odnosi koji dugo traju bez perspektive, sada mogu biti završeni.
ŠTA JARCU DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem znaku i dalje tranformiše vašu ličnost na najdubljem nivou. Samo ćete ove godine to osetiti manje intenzivno. Neptun u 3. polju može vas usporiti kod donošenja odluka, kao da će vam biti nejasno šta je najbolje za vas. Uran u 5. polju mnogima može doneti iznenadnu odluku o trudnoći. Ukoliko ste roditelji, deca u ovoj godini mogu biti nemirnija i buntovnija. Ljubavni život biće uzbudljiv, sa pun preokreta. Naročito druga dekada znaka može imati nestabilnu situaciju u odnosima.

Mars u Biku od 7. januara do 4. marta donosi buran period za ljubavi spunjen strastima, ali i provokacijama. Partner sad može biti posebno posesivan, što će vam smetati. Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u vašem polju posla doneće pre svega povećan obim posla, ali i neslaganje sa saradnicima. Jarčevi koji se bave trgovinom mogu imati posebnog uspeha.

Sukobe sa partnerom i mogućnost prekida veze očekujte kada Mars bude u Raku od 24. aprila do 11. juna. Pitanja ulaganja novca, za neke nasledstva ili podizanja kredita, biće pokrenuta od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu. Neko može biti naročito dominantan i mešati se u vaše odluke, sa čime se vi nećete slagati. Velika je šansa da odete na put u periodu od 30. juna do 14. septembra, ali neko od ljudi sa kojima putujete vam može zameriti neke stvari, pa očekujte da može biti tenzije.

Od 15. septembra do 30. oktobra sa tranzitom Marsa u Vagi, vi možete ostvariti značajan poslovni uspeh. U ovom periodu bićete prilično borbeni. Ako imate partnera u poslu, ovaj period donosi neslaganje. Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra doneće vam provokacije od strane prijatelja. Povod za neprijatno ponašanje biće ljubomora. Od 13. decembra do kraja godine Mars u strelcu pojačava nervozu i pravi vam problem sa snom.
ŠTA JARCU DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je u Strelcu do 8. januara i to je period u kojem neki od vas mogu imati avanturu na putovanju, koju će sakriti od okoline. Od 9. januara do 1. februara Venera u vašem znaku donosi vam jako lep period za ljubav, u kojem će se neki od vas odlučiti za braki svakako učvrstiti odnos u kojem su. A veze koje sad krenu biće ozbiljne i stabilne. Tranzit Venere kroz znak Vodolije od 2. februara do 25. je period odličan za finansije. Naglo možete zaraditi novac, naročito kroz saradnju sa prijateljima.

Od 26. februara do 21. marta Venera u Ribama povoljna je za kraća putovanjai odnose sa bliskom okolinom. Dobre vesti od nekog iz porodice, kao i dobro slaganje sa mlađim ženama sa kojima ste porodično vezani, očekujte kada Venera bude u Ovnu od 22. marta do 14. aprila. Venera u vašem polju ljubavi biće od 15. aprila do 9. majai tada je sjajna prilika za početak nove veze. Zauzeti Jarčevi sada će biti zadovoljni odnosom sa partnerom, na koga će moći u potpunosti da se oslone.

Od 10. maja do 2. juna Venera u Blizancima uticaće povoljno na vaš posaoi naročito dobru saradnju imaćete sa mlađim ženskim osobama. Opet jako lep period za ljubav je kada Venera bude u Raku od 3. juna do 27. juna. Slobodni Jarčevi sada ulaze u vezu, a zauzeti će osećati daleko više bliskosti sa partnerom. Venera u Lavu od 28. juna do 22. jula je povoljna za ulaganje, podizanje kredita uopste u ovom peridu bićete zadovoljni finansijama.

Od 23. jula do 16. avgusta Venera u Devici donosi mogućnost za putovanje, koje može biti i poslovno, a na kojem ćete se jako lepo provesti, a moguće i zaljubiti. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je tranzit koji vama donosi povoljne poslovne prilike i uspeh, a naročito onima koji se bave pravima, umetnošću ili nečim povezanim sa lepotom. Povoljan period za druženja ali i za ljubav sa nekim iz kruga prijatelja očekujte od 11. septembra do 7. oktobra.

Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu uvašem 12. polju donosiće vam iskušenja u ljubavi, mogućnost za avanturu ili ulazak u tajnu vezu. Venera u Jarcu od 6. novembra do kraja godine povećava zadovoljstvo u odnosima, a slobodnima donosi mogućnost ulaska u vezu. Vraćanje takođe partnera iz prošlosti.
ŠTA JARCU DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara nije povoljan za odluke koje se tiču finansija, zato to izbegavajte u ovom periodu. Novac koji očekujete da dobijete, može kasniti. Od 30. maja do 22. juna sa tranzitom retrogradnog Merkura kroz znak Blizanaca osećaćete da ne možete dovoljno da se oslonite na ljude sa kojima raditei li na ljude koji rade za vas.

Mogu vam proslediti netačne informacije ili se dogovori s njima mogu menjati i otkazivati. Period koji takođe nije povoljan za poslovne dogovore je kada Merkur bude retrogradan u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra. Poslovi sada započeti neće biti isplativii odluke mogu biti pogrešne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Ovo je godina u kojoj ćete iamti promena na emotivnom planu, naročito Jarčevi koji su u vezama mogu češće neko inače promeniti partnera. Dok oni u braku mogu da očekuju stabilniju situaciju. Uzbuđenja u vezi neće nedostajati, ali kao da će vam biti teško da ostvarite stabilnost. Neslaganja sa partnerom najviše ćete osećati kada Mars bude u znaku Raka od 24. aprila do 11. juna i tada je veliki potencijal za prekid veze.

Ako budete pružili partneru dovoljno slobode, kao i on vama, veća je mogućnost za opstanak veze. Partner se u ovoj godini može ponašati nepredvidivo i promenljivo. Naročito povoljni periodi za ljubav su od 9. januara do 1. februara, od 15. aprila do 9. maja, od 3. juna do 27. juna, kao i od 6. novembra do kraja godine.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

U ovoj godina biće stabilna situacija na poslovnom planu. Saradnicima ćete morati da se prilagodite od 10. juna pa do kraja godine više nego inače. Tad je eventualno moguće da promenite neke stvari vezano za posao. Izuzetan finansijski uspeh možete da ostvaritei tim planom ćete biti posebno zadovoljni, naročito ako se odlučite za online posao, saradnju sa prijateljimai li strancima.

Periodi retrogradnog Merkura koje sam navela nisu povoljni za vaš posao jer tad možete napraviti grešku i doneti pogrešan izbori generalno imaćete osećaj da stvari stagnirajui da uspeh ne ostvarujete dovoljno brzo. Ovo su periodi kad se savetuje strpljenje. Najveći poslovniuspeh ostvarujete u periodu od 17. avgusta do 10. septembra.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

Polje zdravlja je pozotovno aspektovano u ovoj godini. Možete čak naći rešenja za tegobe koje su vas mučile duži vremenski periodi li koje suhronične. Oprezno u periodima retrogradnog Merkura, jer taj period vama potencijalno može doneti problem. Od 31. januara do 21. februara mogu se javiti problem sa pritiskom, karidovaskularnim sistemom ili venama. Od 30. maja do 22. juna moguć je problem sa plućima, a od 28. septembra do 18. oktobra obratite pažnju na bubrege. Ovo se naročito odnosi na osobe koje već imaju problema sa pomenutim stvarima.

Tokom ove godine bićete više umreženi sa ljudima, ostvariti nove kontakte i dobiti inspiraciju za nove ideje. Udruživanje sa ljudimai li saradnja sa prijateljima donosi veliku zaradu. Savet je da date sve od sebe jer na polju finansija u ovoj godini ostvarujete maksimalan potencijal. Mnogi od vas će se odlučiti da potraže nove izvore prihoda i u tome imati uspeha. Verujte u sebe, jer je to glavni zadatak za vas u ovom periodu. Imaćete podršku okolinei ovo je zaista godina u kojoj ćete biti više nego zadovoljni!
#28
HOROSKOP ZA 2021: STRELAC - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Jupiter i Saturn u ovoj godini boraviće vašem 3. polju i to će označiti period u kojem ćete morati da donesete važne životne odluke. Ovo je period u kojem će stvari u životu Strelca zavisiti više od vaših izbora, nego od okolnosti. Izbori neće biti laki i za svaku odluku moraćete da preuzmete odgovornost. Odnosi sa braćom, sestrama, i generalno rodbinom zahtevaće vašu pažnju. Biće potrebno da se neke stvari reše pre nego uspostavite balans u tim odnosima.

Ovo je odlična godina za učenje novih stvari, mnogi od vas početi sa učenjem novog jezika. Neka vrsta edukacije biće sad potrebna. A ko je još učenik, sada će osećati više odgovornosti i više vremena će posvetiti učenju. U ovoj godini se možete prilično uozbiljiti i iz vaš vedar duh sada će ići i doza mudrosti. Neki mogu biti skloni brigama više nego inače, pa ne dozvolite da izgubite optimizam koji vas inače prati. Bićete tokom ovog tranzita više u pokretu i često na kraćim putevima koji vam mogu stvoriti neki vid pritiska, ili obaveze. Razlog odlaska na puteve može biti finansijske prirode. 3. kuća označava i prevozno sredstvo, pa se sad možete odlučiti za kupovinu novih kola i sjajan je momenat za tako nešto.

Lunarnu eklipsu u vašem znaku koja se dešava 26. maja osetiće najviše pripadnici znaka rođeni u prvoj dekadi. A solarnu eklipsu 3. decembra, rođeni u 2. dekadi znaka. Obe eklipse donose promene na ličnom planu, obrte u vašem životu. Iz vašeg života mogu otići ljudi sa kojima odnos nema više svrhu, a takođe se pojavljuju totalno novi sa kojima ulazite u novu životnu fazu. Uticaj eklipsi traje par meseci nakon njih.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca pada u vaše polje odnosa i donosi promene na tom planu. Ovo često bude nagli prekid veze, a slobodnima donosi novu osobu u život. Svakako se siituacija na tom polju drastično menja.

Lunarna eklipsa u znaku Bika 19. novembra događa se u vašem polju posla, pa od tad možete odlučiti da promenite saradnike, ili ljude koji rade za vas. Ukoliko radite u kolektivu, neko sa kim ste bliski može otići sa radnog mesta. Nekima ova eklipsa može doneti probleme sa zdravljem koji će zahtevati hitnu reakciju.
ŠTA STRELCU DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem polju novca, donosi mogućnost za nasledstvo i za izuzetno dobru zaradu. Ovo je svakako aspekt uvećavanja kapitala. Neptun u 4. polju donosi i u ovoj godini osećaj da neko iz porodice nije sasvim iskren prema vama ili da neki deo svoj života krije, želi da zadrži za sebe. Ili da je labilnijeg karaktera, što može da vam ne prija.

Uran u 6. polju donosi nagle promene na poslovnom planu. Možete i više puta menjati posao dok ne nađete odogovarajući. Ovo su nagla i neočekivana dešavanja na tom planu. Strelčevi rođeni u drugoj dekadi znaka će ovo najviše osetiti. Ovo je aspekt koji ima za cilj da vas usmeri na nešto novo, i na rizik, koji nikad ne biste preduzeli da nije nenadanih okolnosti. Oni koji su spremni da se upuste u realizaciju novih ideja, mogu imati izuzetnog uspeha. Čak iako bi to uključivalo i promenu profesije.

Mars će od 7. januara do 4. marta biti u Biku i ovaj tranzit može doneti povećan obim posla i napetost u poslovnom okruženju. Neko od saradnika može vas provocirati, na šta vi možete imati burnu reakciju. U ovom momentu moguća je i promena posla. Od 5. marta do 23. aprila kada Mars bude u Blizancima, više sukoba možete imati u partnerskim odnosima. Sada ćete imate dve osobe između kojih se možete dvoumiti. Izbor neće biti lak.

Strelčevi u čijem životu se proteže pitanje nasledstva, periodu od 23. aprila do 11. juna nek očekuju konflikte baš istog. Generalno sada možete imati neslaganja sa ljudima sa kojima delite finansije na bilo koji način. Kada Mars bude u Lavu od 12. juna do 29. jula možete otići na put na kojem može biti tenzije. Osoba sa kojom idete će pokušati da dominira što vam neće prijati.

Od 30. jula do 14. septembra Mars u Devici donosi vam povećan obim posla. Uspeh možete imati, ali će autoriteti biti kritički nastrojeni, i zahtevati da obratite više pažnje na detalje. Odnosi sa prijateljima mogu biti destabilizovani kada Mars bude u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra.

Nervozu i napetost kao i probleme sa spavanjem osećaćete dok Mars bude prolazio kroz vaše 12. polje u periodu od 31. oktobra do 13. decembra. Od 13. decembra do kraja godine Mars u vašem znaku pokreće vas da se izborite za stvari koje su vam važne. Osetićete značajan priliv energije.
ŠTA STRELCU DONOSE TRANZITI VENERE

Do 8. januara Venera u vašem znaku donosi uživanje sa partnerom, naročito ako taj period provedete zajedno na putu.  Od 9. januara do 1. februara kada Venera bude u znaku Jarca očekujte mogućnost povišice, veće zarade, pronalaženje novog izvora prihoda.

Venera u Vodoliji od 2. februara do 25. februara pokreće vas na više kretanja i kraći put, na kojem se možete sjajno provesti sa partnerom I prijateljima. Odnosi sa porodicom i prijatnu atmosferu u kući očekujte sa tranzitom Venere u Ribama, od 26. februara do 21. marta.

Od 22. marta do 14. aprila kada Venera Ovnu uđe u vaše polje ljubavi, možete se zaljubiti. Sve se dešava naglo, a osoba sa kojom ulazite u odnos biće prilično direktna i iskrena. Zauzeti osetiće emocije prema partner sa početka veze. Venera u Biku od 15. aprila do 9. maja je period povoljan za posao. Poslovi započeti sada biće ispativi, a odnosi sa saradnicima dobri i stabilni. Moći ćete da se oslonite na ljude koji rade za vas ili na kolege.

Sjajan period za ljubav, koji opet može doneti više mogućnosti je od 10. maja do 2. juna kada Venera bude u Blizancima. Dopašće vam se neko sa kim imate posebno dobru komunikaciju. Od 3. juna do 27. juna Venera u Raku je povoljna za vas ako odlučujete da dobijete kredit, ili da uložito novac.

Fenomenalan period za odmor, putovanje i ljubav je od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u znaku Lava. Uspeh na poslu i povoljne poslovne prilike i odnose očekujte od 23. jula do 16. avgusta. U tom periodu možete započeti vezu sa nekim sa kim inače radite.

Druženje sa prijateljima i dobar provod prijaće vam sa tranzitom Venere kroz znak Vage od 17. avgusta do 10. septembra. Od 11. septembra do 7. oktobra Venera u Škorpionu donosi poznastvo sa osobom koja će vas snažno fizički privući, a ljubav može bii zabranjena.

Kada Venera bude u vašem znaku od 8. oktobra do 5. novembra očekujte zadovoljstvo u emotivnom životu ako ste zauzeti, a slobodni će imati više mogućnosti za vezu ili avanturu. Od 6. decembra do kraja godine Venera u Jarcu povoljno aspektuje vaše polje novca i donosi povećane prihode, kao i novac koji ste čekali dugo vremena.
ŠTA STRELCU DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može da vas podstakne na donošenje odluka koje potencijalno mogu biti pogrešne. Ovo nije dobar period za kupovinu automobile i, generalno, možete sad imati peripetija sa vožnjom.

Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima, doneće vam priliku da se pomirite sa partnerom iz prošlosti sa kojim su stvari ostale nedorečene. Zauzeti se sad mogu upustiti u paralelnu vezu. Odluke vezane za emotivni život koje sad odlučite, vrlo brzo ćete promeniti.

Susrete sa starim prijateljima donosi vam retrogradni Merkur u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra. Neko od bližih ljudi sa kojima se družite može biti neiskren prema vama.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

U ovoj godini imaćete više puta priliku za ulazak u novu vezu, ili promenu postojeće, ali će to biti stvar vaše odluke. Mnogi će biti u iskušenju da uću u paralelan odnos, jer duže vremena neće moći da se odluče koga da izaberu. Najviše promena dešavaće se od 10. juna posle eklipse u znaku Blizanaca.

Periodi retro Merkura  nepovoljni su za vaš emotivni život i tad možete donositi pogrešne odluke zbog kojih ćete se pokajati. U tim periodima se možete miriti sa partnerom iz prošlosti, ali ni to ne mora potrajati. U ovoj godini bićete više posvećeni društvu i prijateljima, pa se partner u nekim periodima može osećati zapostavljeno. Promena će u ovoj godini biti na emotivnom planu, ali će vam to i prijati.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Nestabilna situacija će vas pratiti sa tranzitom Urana kroz vaše polje posla. Dosta promena koje mogu biti nagle, dramatične. Mnogi od vas će odlučiti da daju otkaz, i započnu novi posao. Kompletna promena profesije je moguća. Ukoliko imate originalne ideje, koje deluju neobično ili nose veliki rizik, mogu biti naročito uspešne i isplative.

U periodima retrogradnog Merkura koji vlada vašim polje karijere, ne donosite važne odluke. Dogovori tada sklopljeni biće izmenjeni ili otkazani, a započeti projekti neisplativi. U tim periodima informacije koje dobijate uzmite sa rezervom jer mogu biti netačne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini bi bio savet redovno kontrolisati hormone i, naročito, štitnu žlezdu. Možete osećati napetost i nervozu, naročito rođeni u drugoj dekadi. U periodu od 7. januara do 4. marta naročito povedite računa o zdravlju jer je to period najosetljiviji u celoj godini. Generalno većih problema ne morate imati i savet bi bio da se što više opuštate, jer promene na poslu i pritisak se mogu odraziti i na vaše zdravlje.

S obzirom da vaš vladar znaka, Jupiter, menja znak i ulazi u Vodoliju gde se daleko bolje oseća nego u Jarcu, očekujte da ćete se u ovoj godini i vi bolje osećati i da ćete imati više entuzijazma, optimizma i životne energije. Osećaćete veću potrebu za ljudima i druženjem i takođe bićete spremni da donesete važne odluke u svom životu. Ovo je godina u kojoj ćete imati priliku da naučito mnogo novih stvari koje će vam služiti duži niz godina, pa je savet da iskoristite svaku priliku za edukaciju!
#29
HOROSKOP ZA 2021: ŠKORPIJA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

2021. je godina u kojoj će se Škorpije prilagođavati okolnostima i u kojoj ćete imati izazove u cilju rasta. Ti izazovi pre svega mogu dolaziti iz kruga porodice. Može se desiti da se bliske osobe ne slažu sa vašim odlukama, ili da ćete morati u ovoj godini više da im se prilagođavate, jer će se u njihovim životima dešavati tekuće stvari koje će zahtevati pažnju. Svakako najveće promene dešavaće se bas u 4. polju, a to je polje vezano za porodicu, dom, mesto stanovanja.


Mnogi od vas će u ovoj godini odlučiti da se osamostale i odvoje od roditelja. Ovi aspekti donose selidbu, kupovinu ili promenu nekretnine, a takođe i selidbu u inostranstvo. Promena može biti zaista velika. I koliko god da vam prijala, zahtevaće vašu energiju, odgovornost i posvećenost. Na primer, možete se odlučiti za kupovinu stana, a dosta vremena možete posvetiti renoviranju i uređenju. Tranzit ovih planeta donosi i odluku o početku zajedničkog života koji vam neće lako pasti jer ćete morati da se prilagođavate tuđim navikama.
Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u Strelcu pada u vaše polje finansija i uticaj traje u narednim mesecima. U istom polju se dešava i Solarna eklipsa 3. decembra. Ovo može da donese nagle obrte na polju finansija. Moguć je gubitak nekog izvora prihoda, ili veliki trošak, a onda i otvaranje mogućnosti za pronalaženje novog izvora prihoda.
10. juna solarna eklipsa u Blizancima opet se odnosi na novac, ali sada na ulaganja, novac partnera i uopštze drugih ljudi. Na tim poljima se mogu dešavati velike promene i obrti. Ovo obično budu nepredviđene okolnosti.ŠTA ŠKORPIJI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITIPromene u partnerskim odnosima očekujte od 19. novembra kada se desi lunarna eklipsa u vašem polju odnosa. Moguć je prekid veze ili braka u ovom periodu, naročito za rođene u trećoj dekadi znaka. Pluton u vašem 3. polju i dalje vam može donositi mračne misli i pesimizam, ali i žeju i mogućnost da se pronikne u suštinu stvari. Možete imati osećaj da su sve odluke koje donosite prilično teške.
Neptun u 5. polju pojačava zaljubljenost i donosi idealizaciju partnera. Neke stvari vezano za ovo polje vidite nejasno. U ljubavi su moguće laži i obmane, prevare. Uran u vašem polju partnerstva i ove godine može donositi prekide, i razvod. Sada će ovaj tranzit više osetiti rođeni u drugoj dekadi znaka. Odnos može opstati jedino uz dosta slobode i tolerancije, i čak fizičke odvojenosti u nekom periodu.
Mars u Biku od 7. januara do 4. marta može da donese svadje sa partnerom, a nekima i mogućnost raskida. Svađe mogu biti oko novca. Partner vas u ovom periodu može konstantno provocirati. Od 5. marta do 23. aprila kada je Mars u Blizancima vama može doneti svađu oko nasledstva ili svađu sa partnerom oko novca.
Period u kojem se možete odlučiti za put, a koji neće biti posebno udoban je od 24. aprila do 11. juna kada Mars bude u Raku u vašem 9. polju. Neka vest iz inostranstva sada može da vas uznemiri. U radnom okruženju može biti više konflikata uzrokovanih sujetom u periodu od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu. Vi se možete u ovom periodu izboriti za uspeh.
Neko od prijatelja može biti posebno kritičan prema vama, i lako se možete vređati kad Mars bude u Devici od 30. jula do 14. septembra. Nervozu i napetost, kao i anksioznost ko je tome sklon, možete osećati od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u vašem 12. polju.
Mars će biti u vašem znaku od 31. oktobra do 13. decembra i tada ćete imati poseban priliv energije da beskompromisno ostvarite sve što želite. Drugi će vas doživljavati kao prilično napadne i dominantne u ovom periodu. Od 14. decembra do kraja godine kada je Mars u Strelcu, imaćete veće troškove, naročito ako budete putovali u tom periodu.ŠTA ŠKORPIJI DONOSE TRANZITI VENEREVenera je u Strelcu do 8. januara i to je period u kojem ćete biti zadovoljni finansijama. Možete dobiti novac iz inostranstva.  Od 9. januara do 1. februara tranzit Venere u Jarcu može vam doneti kraći put, na kojem ćete se lepo provesti naročito ako ste tu već bili i ako idete sa partnerom.
Bolje odnose u porodici i generalno bolju atmosferu na tom planu osetićete od 2. februara do 25. februara kada Venera bude boravila u znaku Vodolije. Venera u znaku Riba od 26. februara do 21. marta donosi slobodnim Škorpionima priliku da se zaljube. Ovo će biti period ispunjen romantikom i maštanjem. Vezu u početku iz nekog razloga možete kriti od okoline.
Od 22. marta do 14. aprila očekujte povoljne poslovne prilike, naročito ako se bavite bilo čim čto je povezano sa sportom. Opet sjajan period za ljubav očekuje vas od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku. Ovo je period kada ćete osetiti više stabilnosti u odnosima i kad će vam partner više prijati. Slobodni sad mogu ući u vezu.
Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je povoljan period za ulaganje novca ili podizanje kredite. Partner u ovom periodu može imati povoljne finansijske prilike. Dobar period za putovanja, i kontakte sa strancima, a takođe i za studije je od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka.
Uspeh na poslu, i posebne pohvale ili satisfakciju dobijate u periodu od 28. juna do 22. jula. Neki od vas se mogu sad zaljubiti u osobu sa posla. Kada Venera bude u Devici tada vam se može svideti prijatelj i, generalno, od 23. jula do 16. avgusta očekujte dobar provod i druženje.
Tajna ljubav je moguća sa tranzitom Venere kroz 12. polje a to je od 17. avgusta do 10. septembra. Venera u vašem znaku donosi vam strastvenu ljubavnu priču gde može biti dosta ljubomore. Zauzetima zadovoljstvo sa partnerom od 11. septembra do 7. oktobra.
Od 8. oktobra do 5. novembra moguće povećanje prihoda i dobijanje novca iz inostranstva. Od 6. novembra do kraja godine povoljno za kraće puteve, kao i za odnose braćom, sestrama, generalno rodbinom, a naročito sa onima koje niste dugo videli.ŠTA ŠKORPIJI DONOSI RETROGRADNI MERKUR u Vodoliji od 31. januara do 21. februara nije dobar za odluke koje se tiču porodice, ili nekretnina. Ovo je period kada bi trebalo izbegavati kupovinu ili prodaju stambene jedinice. Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima možete imati pogrešnu procenu kada je reč o novcu. Sada bi trebalo izbegavati ulaganja ili podizanje kredita.
Partner takođe sad može praviti greške vezano za finansije. Merkur u vašem 12. polju retrogradan u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra, može vam donosi dosta preispitivanja, i kolebljivost, pa u tom periodu kao da nećete znati u kom pravcu da krenete.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIOvo je izazovna godina za vas kad su emocije u pitanju. Ova godina može doneti dosta uzbuđenja, avantura, i to može biti interesantno i uzbdljivo. Ali ako tražite stabilnost, to sada može izostati. Naročito u periodu od 7. januara do 4. marta i od 31. oktobra do 13. decembra. Mnogi od vas će izaći iz odnosa u kojem nisu zadovoljni i započeti novu vezu.
Partner generalno može biti nepredvidiv, ili može biti pod baš veliki stresom, da će mu biti teško da se posveti vašem odnosu, tako da će odnos trpeti. Ukoliko ima dovoljno slobode, i ukoliko ste pre svega prijatelji, tada možete sačuvati vezu, brak. Periodi kada ćete više uživati u emocijama su od 26. februara do 21. mara, od 15. aprila do 9. maja i od 11. septembra do 7. oktobra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIU ovoj godini neće biti velikih oscilacija na polju posla, ali ćete ipak morati da se prilagođavate određenim okolnostima. Na primer, firma u kojoj radite može uvesti nov način poslovanja, ili ako radite privatno menjaćete nešto da biste se prilagodili tržištu. Oprezno sa ulaganjima u ovoj godini, i ako ulažete novac savetujete se sa nekim od poverenja. Imaćete dobru zaradu, ali i moguće obrte na planu finansija.
Posebni izazov je moguć sa autoritetima, neslaganje i konflit može da traje. Naročito od 12. juna do 29. jula. Periodi kada možete da očekujete uspon na poslu su od 22. marta do 14. aprila i od 28. juna do 22. jula, iako ćete u tom drugom momentu imati i sukobe.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIU ovoj godini imate povoljne aspekte za zdravlje, i Škorpioni koji su u prethodnom periodu imali zdravstvenih tegoba, sada bi mogli uspešno da ih reše. Eventualno kada bi trebalo malo više računa da povedete je period od 15. septembra do 30. oktobra. Ovo može biti vezano za bubrege, ili za glavu. I sve što je na glavi, oči, uši, sinusi itd. U istom periodu možete biti napeti, i takođe taj tranzit donosi pojačane strahove, anksioznost i nesanice.
Godina pred vama nosiće situacije kojima ćete morati da se prilagodite. Možete imati osećaj da imate manje kontrole nad svojim životom nego inače. Ulazićete u promene kojima se ne radujete posebno s obzirom da ste fiksni znak. Ali one imaju za cilj da vas uvedu u nešto novo što sami inače ne biste preduzeli. Godina je povoljna za selidbu, osamostaljivanje, i to je nešto na šta bi trebalo da usmerite energiju. U partnerskim odnosima prihvatite uzbuđenja i nemojte se preterano vezivati. Više uživajte u trenutku dok traje.
#30
HOROSKOP ZA 2021: VAGA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Vage će se osećati zadovoljno i okolnosti će vas podržavati za razliku od prethodne dve i po godine koje su za vas mogle biti prilično izazovne. Sada očekujte rasterećenje i mogućnost da bez toliko prepreka ostvarite ono što želite. Prisustvo Saturna i Jupitera u vašem 5. polju, može doneti ogroman uspeh rođenima u ovom znaku koji se bave kreativnim poslom.
Bićete više usmereni na ljubav, pa će mnogi doneti odluku da prekinu vezu u kojoj nisu zadovoljni i započnu novu. Ukoliko ste zadovoljni, sada možete započeti zajednički život. Odgovornost će svakako biti potrebna u odnosu, kao i prilagođavanje partneru. Ovo je godina kada će većina pripadnica znaka ostati u drugom stanju. Vage koje su roditelji pratiće kako im deca sada postaju odgovornija i kako se prihvataju životnih obaveza. Za vas je godina u kojoj ćete se više usmeriti na stvari koje volite i biti manje opterećeni porodičnim problemima, za razliku od protekle godine.
Lunarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 26. maja ukazuje na to da ćete sada biti spremni da donesete važne životne odluke. Ovo se odnosi na narednih par meseci, a odluke će prilično iznenaditi okolinu. Inače ste odlagali rešavanje stvari koje zavise od vas, ali sada ćete na to biti spremni. Isto važi i kada se dogodi solarna eklipsa u znaku Strelca 3. decembra.
10. juna Solarna eklipsa u Blizancima pada u vaše polje inostranstva i studija. Neki od vas se odlučuju na dodatnu edukacija koja može biti u inostranstvu. Ili odlazite na dalji put. Pitanja nasledstva se mogu pokrenuti od 19. novembra kada se dogodi lunarna eklipsa u znaku Bika. Sada se možete odlučiti za veća ulaganja. Velike promene se dešavaju na planu finansija partnera.ŠTA VAGI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI
Pluton u vašem 4. polju tranformiše porodične odnose, pa ćete se i dalje sa nekim izazovima suočavati iako će to biti daleko blaže od protekle dve i po godine. Neptun u 6. polju može pojačavati strahove i anksioznost kod onih koji su tome skloni. Isto donosi nejasnu situaciju u poslovnom okruženju kao i nejasne namere ljudi sa kojima radite. Vage koje imaju zaposlene neće jasno videti njihove namere a naslućivaće da se nešto dešava što ne vidite.
Sa Uranom u 8. polju savetuje se oprez sa finansijama, naročito kod ulaganja novca - osim ako ideja nije genijalna, neobična. Neki od vas iznenada dobijaju nasledstvo. Finansijsko stanje partnera može biti nestabilno i on može trpeti veće gubitke novca. Kada Mars bude u Biku od 7. januara do 4. marta posebno povedite računa o finansijama i ne donosite važne odluke, jer se situacija može odvijati nepredviđeno.
Mars u Blizancima od 5. marta do 23. aprila aktivira polje inostranstva i vi možete otići na put. Komunikacija sa osobama sa kojima putujete može biti izazov. Od 24. aprila do 11. juna Mars u Raku donosi sukobe sa autoritetima i uopšte u sa ljudima sa kojima radite. Uspeh možete ostvariti, ali vam odnosi neće posebno prijati. Provokacije od nekog iz kruga prijatelja osetićete od 12. juna do 29. jula. Nečiji ego tad možete povrediti, pa će se ta osoba ponašati prilično sujetno. Mars u Devici od 30. jula do 14. septembra vama donosi napetost i nervozu, nevezane za okolnosti oko vas. Psiha osetljiva u ovom periodu.
Kada Mars bude u vašem znaku moguće su svađe sa partnerom. Od 15. septembra do 30. oktobra više ćete moći da istaknete sebe, a manje da se prilagodite drugima. Povećane troškove očekujte od 31. oktobra do 13. decembra. To je period kada nešto što niste platili stiže na naplatu. Od 14. decembra do kraja godine kada Mars bude u znaku Strelca, možete otići na kraći put, ali se savetuje oprez u saobraćaju, naročito na autoputu.ŠTA VAGI DONOSE TRANZITI VENERE
Venera je do 8. januara u Strelcu, pa ako u tom periodu putujete sa partnerom, možete posebno uživati. Od 9. januara do 1. februara, kada Venera bude u znaku Jarca, vama će doneti povoljne prilike u porodici. Ovo je dobar period za rešavanje pitanja nekretnina. Sjajan period za ljubav očekuje vas kada Venera uđe u Vodoliju od 2. februara do 25. februara. Mnoge Vage će se sada zaljubiti. Partnera upoznajete u većem društvu ili preko društvene mreže.
Uspeh na poslu, naročito za one bave koje se bave poslom povezanim sa estetikom, dolazi u periodu od 26. februara do 21. oktobra kada Venera bude u Ribama. Mnogi tada mogu ući u tajnu vezu sa osobom sa posla. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu slobodnim Vagama donosi nagli ulazak u strastvenu vezu. To bi bila ljubav na prvi pogled. Zauzetima više strasti u ovom periodu. Dobar period za ulaganja, ili podizanje kredita, dešava se od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku.
Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je sjajan tranzit za putovanje, naročito sa partnerom. Slobodne Vage se na putu mogu zaljubiti u mlađu osobu od sebe. Dobar period za učenje i studije, i za početak učenja novog jezika. Od 3. juna do 27. Juna Venera u znaku Raka naročito uspeh donosi Vagama koje se bave privatnim ili porodičnim poslom. Generalno uspešan period koji donosi dobru saradnju. Više druženja i provoda očekujte u periodu od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u Lavu. Moguća su nova poznanstva sa ljudima uspešnim i cenjenim u oblasti kojom se bave.
Iskušenje u ljubavi i mogućnost ulaska u tajnu vezu imate od 23. jula do 16. avgusta kada Venera bude u Devici. Venera u vašem znaku svakako je divan aspekt za ljubav, pa od 17. avgusta do 10. septembra osećaćete posebno zadovoljstvo. Odličan period za početak kvalitetne veze. Može vam se dopasti neko posebno fizički lep. Povećanje prihoda imaćete od 11. septembra do 7. oktobra kada Venera bude u Škorpionu. Dobar momenat za kraći put je od 8. oktobra do 5. novembra, naročito sa partnerom. Takođe, povoljno je za učenje. Od 6. novembra do kraja godine neka povoljna stvar vezana za porodicu koju dugo čekate, sada se ostvaruje.ŠTA VAGI DONOSI RETROGRADNI MERKUR
Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može da donese pogrešne izbore u ljubavi. Pa ako se za nekog sada odlučite, vrlo brzo ćete se predomisliti. Ovo donosi i partnera iz prošlosti u vaš život. Od 30. maja do do 22. juna vesti koje dolaze iz inostranstva i informacije dobro proverite jer mogu biti pogrešne. Takođe ovo nije posebno povoljno za putovanja, osim ako idete na destinaciju gde ste već bili.
Retrogradni Merkur u vašem znaku od 27. septembra do 18. oktobra može vam doneti dosta preispitivanja i potencijalno donošenje pogrešnih odluka. Zato je savet da sa odlukama sačekate dok ne prođe ovaj tranzit.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIZaista važna godina za vas na emotivnom planu u kojoj birate partnera sa kojim možete ostati više godina, ili ući brak. Imaćete i više odgovornosti i obaveza prema partneru, ali svakako ćete se osećati prilično zadovoljno. Ovo je godine u kojoj Vage koje to žele postaju roditelji.
Avantura neće biti toliko u ovoj godini. Imaćete izbor više osoba, pa je na vama koga ćete izabrati. Ali će se zahtevati da odnos bude ozbiljan i da imate zajednički cilj. Ukoliko partner nije spreman za to, dolazi do prekida odnosa, i vi ulazite u nov odnos. Partner za koga se odlučite u ovoj godini može imati jaku vezu sa inostranstvom. Posebno povoljni periodi za ljubav su od početka godine do 14. maja i od 28. jula do kraja godine.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIIzuzetno povoljan period za posao koji će doneti srećneokolnosti je od 14. maja do 28. jula kada Jupiter bude u Ribama u vašem 6. polju. Tada dobijate ponudu koja je bolja nego što očekujete, i plaćenija nego što očekujete. Može biti vezana za inostranstvo i možete otići u inostranstvo zbog posla. Ovaj tranzit donosi napredovanje, i povećan obim posla. Bićete više nego zadovoljni. Izazove u odnosima sa ljudima sa kojima sarađujete i naročito sa nadređenim možete imati od 24. aprila do 11. juna. Ipak, uspeh neće izostati.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIVaše polje zdravlja nije loše aspektovano u ovoj godini, pa generalno ne bi trebalo da imate posebnih problema. Ono šta bi moglo biti problem, to je Neptun u 6. kući koji i dalje može pojačavati strahove i anksioznost. Ovo označava i skonost alergijama, i generalno psihosomatskimtegobama. Kada Jupiter uđe u vaše polje zdravlja od 14. maja do 28. jula, on može povećati već postojeće zdravstvene probleme ukoliko ih imate. Od 15. do 19. januara povedite računa o zdravlju, tako što nećete raditi posebno rizične stvari.
Ovo je godina u kojoj ćete se osećati prilično dobro i u kojoj nećete morati da se borite sa različitim životnim izazovima. Okolnosti će vas podržavati i vi ćete više biti okrenuti uživanju. Takođe posvetićete se više partneru, deci. Mnogi od vas mogu otkriti neke svoje talente i početi da se bave kreativnim poslom. Ili možete započeti novi hobi u kojem ćete uživati. Iskoristite ovu godinu tako što ćete se posvetiti ljudima i stvarima koje volite!