Photo info Go hug a mountain, if you can
Mount Tsubakuro near Azumino, Nagano, Japan
© Joshua Hawley/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - gonss

#1
Muzika / plug.dj ulazite svii
Jul 25, 2013, 20:06:26
Ortaci i ja napravili ovo, pa ajde svi napunite i reklamirajte ako nije problem. Tu su neke dobre pesmice za slušanje i tako to, uživajte, imate i čet tamo.
http://plug.dj/house-electro-progressive-trance/
#2
Muzika / Odg: Predložite nam pesmu.
Jul 13, 2013, 17:26:15
http://www.youtube.com/watch?v=yy2Mr_a-W0A
Светлана легенда.
#3
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Jul 13, 2013, 17:24:00
Ја се вратио људии, ваљда ме се сећате :)
#4
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Decembar 13, 2012, 22:45:00
I ti ćeš kao da ideš? :D
#5
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Decembar 09, 2012, 00:20:45
Evo i mene posle baš baš dosta vremena :D
#6
Linkoteka / League of Legens (Srbija)
Septembar 15, 2012, 17:13:17
Ako želite da počnete, evo linka:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5054981b3832a100166777
Evo ukratko o igri League Of Legends. Igra je slicna kao Dota(Defense of the Ancients), ali ima dosta bolju grafiku... Igrica je free... Postoje tri mape:
1)Twisted Treeline (3v3)
2)Summoner's rift(5v5)
3)Dominion(5v5)
League Of Legends (skraćeno LoL) je 3D MMO , objavljena od strane Riot games, gde igrači biraju jednog od mnogo likova (šampiona) i bore se protiv svojih neprijatelja.
Oni koji su upoznati sa igrama kao što su Defence of the Ancients (DotA) i Heroes of Newerth (HoN) veoma brzo će se upoznati igrom u League of
Legends, jer im je gameplay sličan. Oni koji ne znaju o čemu pričam trebaju obavezno da odigraju tutorijal posle prvog loga, jer je LoL laka za igranje ali da bi bili master treba dosta da vežbate. Želeo bi da napomenem odmah da je League of Legends pre svega orijentisana na timsku igru, i da je veoma teško pobediti ako nema komunikacije između saigrača. Možete malo da se potrudite na četu u igri da nađete naše igrače, radi lakše komunikacije, jer naših ljudi ima puno, za slučaj da ne znate engleski.
Posle kreacije profila, downloada (oko 2,3 GB) i logovanja u League of Legends prvi put biće zatraženo od Vas da odigrate tutorijal, što preporučijem da uradite (nije dugačko, a lepo objašnjava neke bitne stvari iz igre). Posle kreiranja profila i ispunjenog tutorijala igrači mogu odmah da uđu u igru stiskajući dugme "play", izaberete igru i onda sačekate malo da se pronađu igrači za taj meč. Igra u toku ovog pisanja ima oko 15 miliona igrača, tako da nikad nećete čekati dugo da se pronađe meč.

Kad se igra pronađe, igrači će imati oko 1 minut i 30 sekundi da izaberu svog šampiona i dve magije, igračima koji igraju besplatno, biće na raspolaganju 10 šampiona (na odprilike svakih nedelju dana, njih će zameniti 10 novih), od ukupno 79 (do sada, ali stalno se dodaju novi). Ako želite možete da kupite svog šampiona za prave pare, ali savetujem prvo da igrate sa besplatnim, dok ne naučite kakav je koji, da ne bacate novac. Svaki od 79 šampiona je različit na svoj način. Svaki ima 4 veštine (tri sposobnosti i ultimativnu), kao i jedinstvenu pasivnu sposobnost.

Gameplay:

Igra se igra u mečevima (5v5, 3v3), koji traju između 30-45 min, zato imajte u vidu to vreme, jer ako napustite meč pre njegovog završetka, protivnički tim dobija mnogo prednosti, imaće igrača više, što bitno menja balans meča. Tačnije, skoro uvek se izgubi meč ako jedan igrač izađe, osim ako ne igrate protiv novajlija koji ne znaju da igraju. U meču 5 protiv 5, svaki tim ima bazu, prodavnicu, inhibitor, tornje oko baze i tri puta do protivničke baze. Na ta tri puta se nalaze još tri tornja, protivik takođe ima to isto. Na svakih 30 sekundi u meču iz baze izlaze sledbenici iz oba tima, koji idu putevima i bore se sa sledbenicima protivnika. Oni će rado ginuti za vas, zato ih koristite kao štit. Kad meč počne, svi počinju od levela 1 a maksimalni level je 18. Cilj svake individualne igre je jednostavan: uništi protivničku bazu, pre nego što oni unište vašu. Zaratite iskustvene poene ubijanjem protivničnih sledbenika i šampiona. Svaki novi nivo nagrađuje igrača sa povećanim atributima i jednim skil poenom, koji može da se potroši na poboljšanje nekog od vaših 4 skila. Svaki šampion ima 4 potpuno različita skila, tako da morate da pročitate i razumete svaki od njih pre nego što odlučite da ih unapredite. Prodavnica koja se nalazi kod vaše baze se koristi za trošenje zlata, koje se zarađuje ubijanjem, ima 5 kategorija – Defense/Odbrana, Attack/Napad, Magic/Magija, Movement/Pokretljivost and Consumables/Potrošni materijal. Igrači mogu da kupuju opremu koja povećeva jačinu šampiona. Postoji mnogo različitih stvari koje mogu da se kupe, što znači da postoji ogroman broj jedinstvenih stvari koje mogu da se grade, sa kojima igrači mogu da eksperimentišu. Svaki šampion je primetno drugačiji (neke stvari iz prodavnice su mnogo efikasnije za nekog šampiona), zato pokušajte da kupite stvari koje "rade" dobro sa vašim izabranim šampionom. Npr. nije pametno kupiti mač ako ste izabrali šampiona koji je čarobnjak. Mada je teško kupiti pogrešne stvari, jer igra nudi stvari koje su preporučene za vašeg šampiona.

Leveling up – izvan igre:

Što više mečeva odigrate to ćete više iskustva zaraditi. Kad se pređe na sledeći level Summoner (što ste vi izvan igre)dobija jedan poen koji može da unapredi svakog vašeg sledećeg šampiona sa kojim budete planirali da igrate. Na tom skill three-u se nalaze tri kategorije: Offense, Defense and Utility.

Na kraju bi hteo da kažem, da je ova igra odlična, razlika između igrača koji plaćaju i onih koji igraju besplatno je neprimetna, osim u količini šampiona, ali to nije problem, jer svakako prvo treba da istražite sve heroje, ko je kakav, njegova jačina, pa tek onda da li ćete da kupite nekog od njih.Što više igrate, to više skupljate IP (influence points) sa kojim možete da otključate nekog šampiona zauvek, tako da se tu gubi deo koji se plaća. Igrajte više i imaćete šampiona koji vas se najviše sviđa. Nije teško skupiti dovoljno poena, ne treba da sedite danima da igrate da bi skupili za šampiona koji vam se sviđa. Mada možete da igrate sa besplatnim šampionima koliko hoćete, koji se rotiraju kao što sam napomenuo. Znači, apsolutno nemate restrikcije ako ne plaćate.
http://www.youtube.com/watch?v=kWHQ2QnQXVw&feature=player_embedded#!
Ako imate bilo kakva pitanja, pitajte
Ako hocete da igrate, registrujte se preko ovog linka ispod....vi mozete igrati, a ja dobijem neke povlastice. HVALA!
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5054981b3832a100166777
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5054981b3832a100166777
Text by extra cafe.
#7
Obaveštenja / Odg: Konkurs za moderatore
Jul 07, 2012, 09:39:57
Da, slobodno se prijavi Adminima.
#8
Tehnologija / Odg: YouTube partner u Srbiji?
Jun 30, 2012, 20:05:53
Naravno da nema, nema ni u Hrvatsko, Bosni, CG.. Nigde.
#9
Slike članova / Odg: *Me* xP
Jun 29, 2012, 18:07:34
I ja sam 96, i sada to nisu klinke.
#10
Tehnologija / Odg: YouTube partner u Srbiji?
Jun 25, 2012, 00:14:54
Citat: DaRkOoO poslato Jun 24, 2012, 19:29:32
Kakvi partneri ? :)
Pa ono da si partner sa youtubom i da su postavljene reklame na klipovima, da gore imaš onu sliku kod profila i da zarađuješ od toga. To nema kod nas, a u dosta zemalja ima.
#11
Tehnologija / YouTube partner u Srbiji?
Jun 24, 2012, 14:53:58
Šta mislite kada će nam dozvoliti da možemo biti partneri na youtubu? To se već duže vreme čeka, a svima je potrebno. Ako neko nešto možda zna, bilo bi lepo da podeli sa nama :)
#12
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Jun 20, 2012, 01:27:53
Citat: DaRkOoO poslato Jun 20, 2012, 00:40:51
Nisi valjda dao podatke ? :)
Naravno da ne. :D
#13
Zaboravio, čestitke Tanjice. Da u zdravlju ga koristiš :D
#14
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Jun 19, 2012, 23:22:21
Citat: NiKooLaa poslato Jun 19, 2012, 23:08:49
Haha, ma kakve tužbe, sve se plašim da će da te tuže sa drugog kontinenta, boli ih uvo :P
Ma odkud znaš, u interesu im je da zarade. Tako da su mi tražili podatke itd. i naravno treba se sve to platiti :D
#15
Citat: NiKooLaa poslato Jun 19, 2012, 23:06:45
Kako u uslovima igre stoji da je član dužan da u periodu trajanja nagradne igre napiše minimalno 150 postova (izvan Igraonice i Humora) a koji se ne krše sa pravilnikom foruma, taj uslov ispunila je u datom periodu "TanjicA" koja će i dobiti nagradu nakon dogovora sa administratorom oko detalja koji su nam potrebni kako bismo nagradu uručili (tj poslali).
Druge nagrade nema, tj. drugog mesta?