Photo info Migration of the monarchs
Monarch butterflies at Pismo Beach, California
© Mimi Ditchie/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - tsrojal

#1
Postoji veliki broj platformi na kojima besplatno možete napraviti prilično dobar sajt kao što su Blogger, Wix ili WordPress, ali zato optimizacija sajtova za pretraživače postaje ono što je presudno i što mora da se plati. Džaba dobar sajt ako je na stotoj strani gugla. Izrada sajtova podrazumeva njegovu optimizaciju od prvog trenutka izrade, inače je posle teško ispraviti sve nedostatke. Samo tako napravljen sajt daje dobre rezultate u pretrazi. Zbog toga je potrebno pristupiti izradi sajta iz ugla optimizacije.
#2
Tehnologija / Odg: Responsive sajtovi
Jun 27, 2021, 18:21:43
Kako vreme leti, sad je neobicno kada naletim na sajt koji nije responsive:

Alarmni sistemi Beograd
#3
Kako ide sad priča sa bookingom i airbnb s obzirom da ya grcku treba da dostavite gde tačno boravite?
#4
Linkoteka / Odg: Kako ocistiti klimu
Jun 27, 2021, 17:20:30
Jedan od najboljih servisa za klime u Beogradu je Servis klima uređaja
#5
Linkoteka / Prodaja klasičnih gitara
Jun 27, 2021, 17:18:11
Ukoliko neko planira da svira gitaru ili mu je potrebna nova neka poseti sajt Prodaja klasičnih gitara i potraži gitaru koja mu je potrebna. Izbor je velik i ima veoma kvalitetnih gitara kako za početnike tako i za vrhunske muzičare.
#6
Domaći filmovi / Film Čudna devojka
Jun 27, 2021, 17:06:42
Da li neko zna ima li neki link ka ovom filmu da se skine sa neta. Mislim da je snimljen početkom 60tih glumi Zoran Radmilović
#7
Muzika / Italo disco
Jun 27, 2021, 16:59:36
U potrazi sam za Italo disco hitovima iz osamdesetih. Ako neko zna gde mogu da se nađu kvalitetni snimci po mogućstvu u flacu neka javi. Hvala!