Photo info Trunks packed for the road
Elephants near Mount Kilimanjaro, Amboseli National Park, Kenya
© Diana Robinson Photography/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - Mord

#1
Dobro i sta je ta osoba uradila kako ti je pomogla da skines crnu magiju? Uzgred ta osoba mora da je milijarder kada to sve to moguce da uradi, da pleses na stolu, kisu u u Sunce, sedmica na lotou, a ovo radi dobrovoljno da pomaze ljudima. Right? Ako li se pak ovim bavi za novac....... Ni legendarni Alister Crouli od koga nema jaceg nije to mogao da uradi.
#2
Brateeeeee kada bi se crna magija tako lako bacala i činila prvi bi na meti bio Trump i naš ljubljeni prešjednik na koga i snajper na slici uperuju a kamoli crnu magiju. Crna Magija se može beciti dvojako preko demona, zloduhova i slično ili psihičkom magijom stvaranje koncentrata negarivne energije što znači svako može napraviti Vudu lutku ali ne može baš svako imati dejstvovanje na živu osobu preko te vodu lutke jer tehnika traži veoma jaku mentalnu snagu i poznavanje Ključeva Visoke Magije da bi ostvario to dejstvo.
Ove vradžbine tipa zakopaću ti košulju ili još bolje gaće na groblju i izmoliti nekoliko reči molitve tipa Neka komšiji crkne krava od toga nema ništa to je nedelotvorno. Ali ono što jeste delotvorno da čovek omađija samoga sebe tako što stvori koncentrate negativne energije koje deluju na njega samog i na samog sebe je bacio crnu magiju i ondak ima posledice. Zato sam i dao Vudu Magiju koja ima Ritual Samoodbrane od negativnih uticaja kao i za stvaranje pozitivnih uticaja ako nekoga zanima. Pošto magija malo koga zanima a više zanima da plaćaju bricu da im rujnu vunu ošiša ondak neka plaćaju i neka budu sretni. Jedino taj vidoviti ne mora na svaki moj post da postavlja listu krajmosa već je edared postavio. Magija se ne prodaje niti kupuje za novac. Druga moneta se traži. Krv Znoj i Suze.
#3
Magija / Kabalistički Krst
Septembar 25, 2020, 12:51:27
Qabalistic Cross

Ispravan pristup

Sva efektivna magija počiva na tri stuba: IMAGINACIJA, EMOCIJA I OSEĆANJA. Sve ostalo pokreti, simboli, oprema su tu samo da koncentrišu ova tri elementa u jednu tačku – rezultat. A rezultat je samo važan. Ako nedostaje jedan od ovih tri elementa nedostaju sva tri.

Od ovih tri EMOCIJA je moć koja vodi sav šou. Tačnije STRAST (passion) je moć koja se krije iza magije. Strast koja dolazi iz unutrašnje čežnje (desire) koja povezuje Vas sa onim šta želite da prizovete. Arakanum; Zapali sebe molitvom i Prizivaj često.
Strast za konekcijom je ono što kreira link između adepta i onoga što priziva. Emocija kreira kanal između njih kroz koji energija i znanje može da teče između njih. Što je jača emocija jača je veza, i manje se gubi energije na druge misli i distrakciju....

IMAGINACIJA obezbedjuje medijum (jedno otvaranje prema medijumu) kroz koji magika proizvodi rezultate. Kada adept projicira sliku simbola u svoju okolinu, stvara se prošireni magični prostor u kome astralna svetlost postaje uslovljena u skladu sa simbolom. Područje postaje privlačnije tipovima aktivirane moći, ugodnije za magična bića koja imaju prirodu predstavljenu simbolom. Svijet moći i svijet maga tada se ukrštaju, čineći interakciju mogućom.

OSEĆANJE je poslednji stub i ključ ka uspehu u magici. Da biste stvorili uslove kakve želite, morate u sebi stvoriti osećanje i osećaj da su stvari koje ste stvorili svojom maštom stvarne i da je cilj operacije već postignut. U magičnom univerzumu, kada se svim svojim bićem ponašate kao da je nešto već stvarno, ono postaje stvarno. Taj osećaj stvarnosti je okidač zbog kojeg se simbol pretvara iz mašte u astralno svetlo.

Ovaj ključ za magiju je jednostavno rečeno, ali u praksi izgleda da predstavlja najviše poteškoća većini ljudi........

Da bi magija bila uspešna, EMOCIJA mora gurnuti vezu prema magičnom univerzumu, IMAGINACIJA mora da je usmeri ka željenom cilju, a OSEĆANJE mora potvrditi stvarnost onoga što se traži. Potpuni uspeh neće doći iz prvog pokušaja; za neke ljude, čak ni pedesetog. Potrebno je vreme da se um uslovi u pravilnom izvođenju ovih praksi. Ali jednom kada se postigne jedan uspeh, slede dodatni uspesi u češćim intervalima.

Kabalistički Krst je prva vežba na ovom putu kojom se započinje uspostavljane veze sa višim sopstvom koja prethodi bilo kojim ritualm Pentagrama, Heksagrama a i šire. Ovde je dat POTPUNI postupak sa svim detaljima jer malo koja knjiga opisuje detalje već daje samo čisto informativno. Ako se tako vežba nema nikakvog efekta pa vežbali vi hiljadu godina. Ovde je dat potpun opis a nešto od informacija ima u prethodnim postovima da se ne bi ovde ponavljalo. Istraživanje, istraživanje i istraživanje informacija iz više izvora da bi se sklopila cela slika.
Kabalistički Krst
Stanite u sredini kruga, stopala zajedno, ruke pored tela sa strane, okrenuti prema istoku. Zamislite da počinjete da rastete sve više i više. Glava vam probija tavanicu i polako ulazi u oblake i tako rastete sve više u Stratosferu u tamu kosmosa dok stojite na planeti ona postaje sve manja i manja kao fudbalska lopta. Možete koristiti nekoliko reči prilikom rasta iz molitve.... ,, Ustajem. Penjem se visoko. Koračam nebeskim svodom Nuit. Podižem svetlosni plamen svetlošću svoga oka.... Kada ste dovoljno narasli i gledate u tamu prostora potrebno je da vidite kako se Sfera Svetlosti zgušnjava iznad temena vaše glave. Tada fizički dižete ruke sa strane dok se dlanovi ne spoje iznad temena vaše glave. Tada vibrirate reč naglas  "Ateh." TEBI.

Kako kažete ,,Ateh", zamislite snop svetlosti koji se spušta s neba (kovitluje se u sferu iz Energije i Siline Univerzuma) i formira sferu ili kupolu sjajne bele svetlosti, dužine oko 20 centimetara, iznad glave.

Napomena: Gde god da se pominje užarena sfera, stupac ili linija, ona bi trebalo da izgleda kao neonska svetlost, prozirna ili prozračna sa svakom tačkom svoje unutrašnje svetlosti koja zrači. Vaše telo bi trebalo da bude savršeno "transparentno" za sve ove slike; to jest, linije i stupac trebali bi proći kroz vaše tijelo a da ga na bilo koji način ne ometaju.

Tada ruke sa spojenim dlanovima spuštate na grudi ispred vas ne razdvajajući dlanove i prste.

Dok se vaš gest kreće prema dole, zamislite stub bele svetlosti debljine oko 9 cm, koji se spušta iz sfere kroz središte tela istom brzinom (kao da ste gestom ,,crtali" stupac). Osetite da je stub ispunjen vibrirajućom energijom koja uspostavlja simpatičnu vibraciju u vašem telu gde god da prođe.

Zamislite da se stupac svetlosti spušta u zemlju (praktično ona je lopta na kojoj stojite jer ste se uvećali u svojoj imaginaciji) ispod vaših stopala. Jednom tamo se usidri na mestu i formira još jednu sferu svetlosti; ova sfera počinje tamno crvenom bojom, ali brzo postaje svetlija i belija, jer u nju ulazi više energije.

Vibrirajte ,,Malkuth." Vibracija mora pogoditi i biti u mestu sfere koja se vizualizuje u ovom slučaju u tabanima stopala. To važi za sve sfere i vibracije.

Dodirnite desnu ruku tačnije rame u nivou vašeg srca i vibrirajte ,,ve Geburah.

Zamislite malu sferu svetlosti gde dodirujete. Pomerite ruke horizontalno do levog ramena i vibrirajte ,,ve Gedulah."

Dok pomerate ruku, zamislite da se još jedna linija bele svetlosti horizontalno prati kroz centar vašeg tela, presijecajući vertikalni stub oko mjesta na kojem vam je srce. Kad linija dosegne levu ruku, zamislite još jednu malu kuglu svetlosti koja se tamo formira. Zatim zamislite protok energije napred-nazad između njih. Osjetite tu energiju kako prolazi kroz vaše tijelo i započinje proizvoditi trnce u tvom srcu.

Znači trebalo bi biti dve paralelne trake kao u sabraćaju jednom ide energija levo-desno a desno-levo se vraća između Sefirota na levom i desnom ramenu.

Napravite krug u smeru kazaljke na satu 6 puta oko vašeg srca. Prekrstite ruke na grudima u vidu slova ,,X." Vibrirajte ,,le Olahm."
Čim završite ovaj krug, zamislite veliku ružičastu ružu koja cveta u njemu (vaše srce), sa stabljikom na preseku horizontalnih i vertikalnih linija krsta. Osjetite pokrete njenih latica u svom srcu dok se otvara. Kad se potpuno otvori, zamislite da se ružičasti sjaj koji se emituje iz njega u svim pravcima. Ovo sjaj se širi sve dok u potpunosti ne obuhvati krst i vaše telo.

Vibrirajte ,,Amen."

Zamislite da se smanjujete i ponovo vraćate u vašu početnu veličinu tela. Neka gornje vizualizacije izblede. Ne pokušavajte da ih "izbrišete", samo prestanite da obraćate pažnju na njihovo održavanje. Ako i dalje postoje bez vašeg napora, to je u redu. Ako nestanu, i to je u redu.

Spustite ruke na bok, opustite se koliko god možete dok stojite ravno i odvojite nekoliko trenutaka da procijenite i osjetite sve što ste do sada vizualizirali. Trebalo bi da stvorite u sebi osećaj zadovoljstva zbog učinjenog do sada i radost zbog rezultata.

Sada dolazi ono pravo. Emocije, Imaginacija, Osećanje. Ta tri elementa moraju prožeti ovu vežbu da bi se dobio ikakav efekat. Znači vežbanje mora biti dinamičko i aktivno kao Quasar koji, burst, praska materiju i plazmu iz sebe i postaje najsjajniji objekat u galaksiji.

Theurgija i Magika su najvredniji elementi koje neko može dobiti u životu ne trošite vreme na skupljanje blaga kojeg će trošiti neko drugi i na praznu slavu koja se za malo pokaže i nestane. Život je kratak u ovom svetu ne trošite ga na preživljavanje i bezvredne stvari. Naučite da dišete punim plućima i to u parku ne u jami nekoj.....

Uložite vreme i energiju u Theurgiju i Magiku za spoznaju večnih i nepropadljivih stvari bilo bi mnogo bolje.
#4
Da samo što te Vidoviti Prevaranti ne oštete već uteše daju ti amajliju potapšaju te po ramenu i reknu ti da su ti skinuli "Crnu Magiju" i olakšajute malo za keš i ti ideš kući srećan i nasmejan kao kada bi ti lekar dao šećernu vodicu i ti si srećan zbog prepisanog leka. Moja tetka, rekao joj je lekar da ovaj lek njen muž treba da pije do naredne kontrole za 6 meseci i teča Tugomir ima da ga pije dal mu treba ili ne, pa makar mu se pušilo iz ušiju jer je tako rekao čika doktor zato je i umro jadničak posle 7,5g jer je čika doktor rekao mojoj tetki da mu je životni vek 5g i to je to tetka sretna što je izdržao i do skoro 8g.

Moj otac koji je šlogiran 14g veoma teško je živ i dan danas iako je u gorem stanju od teče.....

Zato sam dao ove tekstove o magiji da svako može sam da vežba i da mu vidoviti i nevidoviti prevaranti ne šišaju krzno. Magija je ozbiljan posao i ako neko ima problem nije sve "Crna Magija" već je sam uzrok svojih problema... Kako niko ne baca "crnu Magiju" na vladiku ili papu ili našega voljenog prešjednika već samo na lakoverne. Ljudi su glupavi i naivni i zato se to dešava nijesu prevaranti krivi zbog njihove lakovernosti. Oni nude usluge za ništa i to i naplaćuju jer ništa nijesu ni uradili tako da nema nikakve štete.

Uostalom svako ko spomene keš i pare u startu je laža u kome nema istine jer se ovaj posao ne plaća novcem već krvlju, znojem i suzama.
#5
Magija / Odg: Magija Teorija - Uvod u Magiju
Oktobar 31, 2019, 14:26:46
Brateeeee štaj vidovitih a još nijedan nije od njih nije video koja će sedmica da bude na lotou pa da je izvuku ako im je toliko već stalo do novca. Bolje da se bave i izučavaju mađiju ako im je toliko stalo do novca. Mada je ovac za šišanje izgleda više imade od ovih vidovitih. Ljudi zaista voledu da nasednu na te gluposti da je neko na njih bacio černu čemer mađiju pa im je potreban ovaj vidoviti da bi je skinuo.

Da je to tako lako i jednostavno svi bi se time bavili. Moraš baš da naletiš ko sedmica na lotou da bi na tebe neko bacio magiju koja deluje bilo crnomagijski ili belomagijski.

#6
Religija / Odg: 101 Biblijska Kontradiktornost
Oktobar 31, 2019, 13:48:29
Biblija ima kontradiktornosti bez kraja ovo je samo prevod engleskog teksta koji je neko napisao i nije ga mrzelo da sve to proverava a ja to preveo, a vezano je za konkretno "slovo" u Bibliji. Ovde piše jedan pisac piše jedno a drugi za istu stvar piše sasvim suprotno. Prema tome ko laže i šta je istina ko je rekao da se prebroje ratnici u Izraelu Bog i Sotona?
Ja bih rekao da je to jedna te ista ličnost. Sotona je alter ego Boga ko u onoj Dr Jekil i Mr Hajd. Ljudi veruju u ono što bi oni hteli da bude istina a ne žele da znaju šta je realnost. A šta je realnost e to Stanovnik Biblije kazuje pred kraj samo jednog Evanđelja:
16 Koji uzveruje i pokrsti se, spašće se; a ko ne veruje osudiće se.

17 A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;

18 Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.
E ovo šta smrtno popiju me interesuje i pozivam svakoga ko "veruje" da je Biblija božija reč da stavimo tu tvrdnju na probu. Sipat ću otrov u dve čaše i dati verniku da bira koju će čašu popiti i da vidi pošto on "veruje" da li je Hrist rekao istinu ili laž? Ako ostane živ ondak je istina i ja ću da popijem drugu čašu. Ako li umre ondak zna da je laža i otac laži u kome nema istine i uverio se da Biblija ipak nije božija reč već ima samo snagu ljudskoga svedočenja a one kontradiktornosti to i dokazuju. A ja lično ne verujem u ljudska svedočenja. Kada pitam ove kvazi stručnjake što se sva 4 Evanđelja toliko razlikuju odgovor im je samo jedan." Svako je pisao onako kako je bio (tobože) prisutan." Ma nemoj. Da je to istina onda dva sveca koja posmatraju jednog čoveka spreda i straga bi ovako rekla za isti događaj. Onaj spreda bi rekao:" Ima plave oči i nosi konjski rep." Onaj koji gleda straga bi rekao:" Nosi konjski rep i ima plave oči." Jer oni su sveci znadu sve. A kako bi to rekli ljudi. Onaj koji gleda spreda bi rekao:"Ima plave oči i zalizanu kosu." A onaj koji gleda straga bi rekao:"Ima konjski rep a oči niijesam video." E upravo je i tako Biblija pisana nisam vido oči ali znadem da su plave dok onaj drugi kaže da su zelene iako nije bio prisutan i još ondak dodaje.
24 Ovo je onaj učenik koji svedoči ovo, koji i napisa ovo: i znamo da je svedočanstvo njegovo istinito.
Ko zna kada se može dokazati da nije istinito? Svrha ove pisanije jeste da razmislite malo o istinitosti tome šta ste pročitali i da se zapitate da li je to istina. Papir trpi sve.

Ima gore tekst valjda kod Samuila da na istoj stranici ima dve kontradiktornosti koje protivureče samoj sebi. Mene lično interesuju kontradiktornosti po dubini Biblije i njih sam proučavao. Primer.

Pa tako imate rečenicu u prevodu negde stoji:"Svi su zgrešili pa su izgubili slavu božiju." A drugi prevod opet kazuje:"Svi su zgrešili pa su lišeni slave božije."
Jedna je rečenica istinita a druga je laž. Koja je i zašto? Da li neko zna? Ljudi se uvek uvate za onu laž nijedan se nije uvatio za istinitu pa još kaže:"To je logično." A ja mu dokažem da to i nije baš tako logično već je suprotno a proučavaju Bibliju i pripadaju tim kršćanskim sektama......Ali nije to kako ti (ja) kažeš već je onako kako to propovednik objasni vele oni.

Nije poenta da li taj judeo-kršćanski bog postoji ili ne već je poenta da nije to tako kako piše u Bibliji i propovednici tumače i objašnjavaju i naučavaju kako tobožu istinu i koja je štimovana i u pisanju i u prepisivanju već je u realnosti gde TI odnosno neko stoji sa bogom?

Kakva korist i da Boga ima kada njemu ne trebaš. Saznanje njegovog postojanja nije ti na blagodet niti ti baš išta koristi.

Jedna devojčica na jednom drugom forumu je rekla: "Od hiljadu bogova još nisam izabrala ni jednoga." Ja joj odgovaram da nije poenta da li si ti izabrala nekoga boga od tih hiljadu bogovaveć koji je od tih hiljadu bogova izabrao tebe. To je poenta ako veruješ i što je još važnije od vere imaš poverenja i želju da saznaš šta je realnost.
#7
Magija / Odg: Magija Teorija - Uvod u Magiju
Oktobar 08, 2019, 19:24:12
Da, sve se može postići na matrijalnom planu ako je fizički moguće kako sam napisao ako se poštuju neka pravila i zna kako. Zavisno šta želiš (od mađije) i čemu li se nadaš:
,,Ono što možete doživeti kroz magiju je ograničeno samo vašom maštom."
,,Kako doživljavate magičan rezultat je ograničeno samo raspoloživim sredstvima manifestacije."


Ključevi Više Magije su naprosto "tajne" kako nešto izvesti da bi se dobio odgovarajući rezultat. Recimo vežbu Srednji Stub se mogu naći u raznim knjigama kako se izvodi ali je tamo opisana manje-više tehnička izvedba koja kao takva teško daje rezultate jer nisu dati Ključevi za njeno uspešno izvođenje ili recimo vežba Kabalistički Krst takođe opisana u knjigama ali njeno izvođenje kao takvo neće "gurnuti" tvoju svest na više planove...ako nemaš Ključeve Više Magija. To je termin iz knjiga koji sam ja prisvojio i obilato koristim, ništa drugo....

Ukratko Mađija može biti Viša i Niža. Niža se bavi materijalnim stvarima dok se Viša bavi Spiritualnim Razvojem aspiranta. To bi bila neka gruba podela. Mene recimo interesuje Viša Magija tačnije Theurgija. Tako da sam ja theurgista. To je glavana oblast mojega interesovanja.
#8
Tinejdžerski kutak / Odg: Sta da pisem na blogu?
Septembar 15, 2019, 14:40:29
Blog has been removed. Nije dugo izdržao.
#9
I jesli rešio problem poslije ovoliko godina???
#10
Pa ovo je više crna hronika sporta. Da li neko od vas trenira išta borilačko? I kako vam ide?
#11
Tenis / Odg: Novak Đoković: Sve vesti
Septembar 15, 2019, 14:32:08
Puko Đoka na US Openu.
#12
Razno / Odg: Prodaja web sajta pomeranci.com
Septembar 15, 2019, 14:09:55
Tu su pomeranci sajt radi.
#13
Razno / Odg: Prodaja baze E-mail adresa
Septembar 15, 2019, 14:08:33
WoooW impresivno i sve ide u spam folder right što pošaljš na njih.
#14
Ovo bi trebalo da ide u Male Oglase.
#15
Razno / Odg: Kada ste sinoc legli da spavate ?
Septembar 15, 2019, 14:05:50
Kasno ležem ali kasno i ustajem.