Photo info Perfect day for a ride
'Vejrpigerne'
'The Weather Girls') sculpture on top of the Richshuset building in City Hall Square, Copenhagen, Denmark
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - waleri7

#1
Blogovanje / Kako dati naslov ovoj prici
Jun 13, 2012, 20:46:05
Kao neko ko je tek zakoracio u ovaj vid komunikacije, molim starije clanove da mi kazu ako negde gresim. Za pocetak evo napisala sam jednu pricu kojoj nisam smislila naslov, volela bi da mi u tome pomognete.


Pogedaj u mene sasvim polako, kao da smo se sasvim slučajno, prvi put sreli. Uradi to tako da tvoj pogled probudi u meni iskru koja će da plane. Zatim se duboko zagledaj u moje oči, a onda ih toplim dahom nežno zatvori. Pusti ih da sanjaju sreću. Ruka nek ti se spusti na moje rame, neka taj  dodir bude nečujan, lak, neka ti ruka tu počiva tako mirna, samo toplina dlana neka učini sve. Poljubi me nežnim, lakim, površnim poljupcem. I tada, samo malo sačekaj. Pusti da mi se oči otvore polako, da shvate da ne sanjam, da si tu, kraj mene. Kada tako započneš igru imaćeš me zauvek. Neću te ništa pitati, neću ništa reći. Gledaću te sa željom da svaki mišić na tvom licu pamtim večno, jer ono što će se kasnije dogoditi niću biti u stanju da pamtim. Počni tako, polako. Pokaži mi da ti je stalo, da u meni vidiš nešto što niko drugi ne ume da ti da, tako iskreno, tako nežno. Pokaži mi da ćeš me makar na trenutak učiniti posebnom. Odmakni se samo malo. Tek toliko da me rukom možeš dodirnuti, a pogledom obuhvatiti, ali nemoj mi ništa reći. Nema potrebe. Ni da sam lepa, ni da sam zgodna, ni da ti nešto značim. Reci mi ono što želiš pogledom, treptajem ili dodirom. Znam da umeš tako. Pusti me da se igram tvojom kosom, a ti me gledaj brz reči. Nemoj njima kvariti trenutak. Polako će moja ruka kliznuti ka tvojim grudima, zavući će se pod duks i tražiće  tebe. Dozvolićeš mi da te polako skinem. Dozvoliću ti da me potražiš. Učinićemo to lagano uz poljubac, jer želim da zapamtim njegov ukus. Potom ću se prepusti zagrljaju koji če biti topao i dug. Ruke će nam se mrsiti, a zatim će polako pronaći put ka skrivenim mestima na našim telima. Dodir, koji više nicu moći da pamtim biće topao, a želja koja će se pokazati bestidno će nas voditi dalje. Moje ruke igraće neku čudnu igru duž tvoje kičme završavajući i počinjući isti oduvek poznat ples za kojim se pruža uzdah, baš takav, iskonski jasan , dovoljno jak da ponese, dovoljno nežan da zaželiš još, dovoljno tačan da mu se predaš sasvim.  I predacemo se sasvim. Odmeravajući se pogledima, granice naših želja odredjivaćemo samo stiskom ruke, a uzbuđenje meriti blagim drhtajem. Poletećemo skupa, i letećemo dugo. Bez reči. Očekicvćemo čudo, ali neće se desiti ništa. Između tvog laganog pogleda i mojih zatvorenih očiju postojaće samo san o nečemu što se moglo dogodit, ali nije. Postojaće sećanje na nešto što nećemo moći da objasnimo sami sebi. Ili neće postojati ništa jer trudićemo se da izbrišemo trag koji će nas podsetiti na drskost koju smo dozvolili sebi u trenutku slabosti. Prošlost, sadašnjost, budućnost, te reči nećemo koristiti jer nigde nećemo postojati. Sećanje će izbledeti, a onda će zaborav prektiti sve ono što smo mislili da je nemoguće zaboravit. Samo ponekad, uz bljesak sunca, setićemo se, posebnog trenutka običnih života dva stranca.

Nadam se da nisam nacinila suvise gresaka, kako u ispisivanju teksta, tako i u postovanju pravila.
#2
Razno / Odg: Antitalenat ste za...?
Jun 01, 2012, 21:57:03
Pitam se kako su mi uopste dali vozacku dozvolu, ja ne umem da vozim, a da dozvola je uredno u novcaniku, neka se nadje. Dakle antitalenat sam za voznju.
#3
Ja bi najradije ponela dobro raspolozenje, osmeh broj 8 i tasnu, da mi se nadje, sve ostalo je relativno, moze a ne mora.
#4
Generacijo, divno da nas ima i ovde.
Dakle jos uvek smo aktivni, i beskrajno radoznali, zeljni znanja. Ponosna sam na to. Uz beskrajno lepo i mirno detinjstvo i mladost, u stanju smo da prebolimo izgubljeno, da se nadamo i radujemo buducnosti, da istrazujemo, i da mladi, kojih je ovde definitivno mnogo vise, ipak pozele da nas cuju. Ma svaka nam cast. Samo napred.
#5
Novi članovi / Odg: Opisite sebe u 5 reči
Maj 31, 2012, 08:29:00
Dosadna
Jako dosadna
Zdravo jako dosadna
Jos dosadnija od gore pomenutok
Prosto dosadnaaaaaaaaaa
#6
Novi članovi / Odg: Koju boju očiju volite?
Maj 31, 2012, 08:14:32
Plave
#7
Novi članovi / Odg: Nick i ime?
Maj 31, 2012, 08:09:44
Kako da promenim nik, mislim da sam smislia bolji.
#8
Razno / Kad bi ja bila ,,NEKO,,
Maj 28, 2012, 14:13:31
Sta bi se promenilo
#9
Razno / Odg: Sta radite posle 4uma ?
Maj 28, 2012, 14:10:04
Iscekujem kraj radnog dana