Photo info The oldest way to fly
Hot air balloons at the Albuquerque International Balloon Fiesta in Albuquerque, New Mexico
© gmeland/Shutterstock
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Teme - Spark79

#1
Funny pics / Facebook gluposti!
Jun 13, 2010, 01:07:11

#2
 :#$%
Pro albanske snage na KiM nastavljaju da terorisu Srpski narod.Nije im dovoljno sto su vec proterali ogroman broj ljudi,i sada u novom naletu pritisaka i provokacija pokusavaju da podstaknu i ostatak Srba na iseljavanje iz svojih domova.Premijer je navodno trazio od Ujedinjenih Nacija da neshto urade po ovom pitanju,a videcemo sta ce biti....jedan tekst iz novina:
"
Kosovske vlasti danas nastavljaju da isklučuju signale operatera mobilne telefonije iz Srbije, uz obrazloženje da je to legalno. Kosovske vlasti isključile su jutros predajnike "Telekoma Srbije" u Štrpcu i Kosovskoj Kamenici, tako da je bez telefonske mreže 064 sada čitavo Kosovsko Pomoravlje, u kojem živi oko 40.000 Srba. Državni sekretar u srpskom Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović rekao je danas RTS-u da taj potez privremenih kosovskih vlasti predstavlja kršenje ljudskih prava.On strahuje od podizanja tenzija na centralnom Kosmetu. "U ovakvim uslovima stvaraju se uslovi za poluistine i istine, podiže se tenzija a u stanju visoke tenzije sve je moguće", kazao je Ivanović.

Kosovska vlada navela je u saopštenju ta ti "zakonski koraci" nisu upereni ni protiv jedne određene nacionalnosti ili države, već protiv svih onih operatera koji nisu ispoštovali važeće zakonske norme i poziva sve da ne zloupotrebljavaju institucionalno zalaganje za stvaranje tržišta lojalne konkurencije u telekomunikacijama, u političke ciljeve. "Vlada reafirmiše svoju posvećenost funkcionisanju reda i zakona, stvorivši prostor i podstičući sve međunarodne i regionalne investitore da investiraju u Republici Kosovo", podvlači se u jučersnjem saopštenju.

Signal srpskih operatera mobilne telefonije za sada jedino uredno funkcioniše na severu Kosova koje je nastanjeno većinskim srpskim življem.
"

Muka mi je od Shiptarskog terorizma,i nije mi jasno zasto se nasi politicari uopste ne obaziru na patnju i propadanje Srba na
Kosovu i Metohiji.Kao da cekaju da se sve reshi samo od sebe.Nezainteresovanost vodi samo u jednom pravcu.Pravcu propasti..
:jesus
#3
 cooool
Pri pokusaju instalacije WMP 11 na operativni sistem,programska rutina instalera zatrazice da se u okviru instalacije plejera
verifikuje autenticnost vase kopije Windows operativnog sistema...tako da ukoliko ste Windows instalirali sa piratskog diska,
necete biti u mogucnosti da instalirate Windows Media Player 11 na normalan nacin....da,al' zamalo...pronadjena je caka..

ime fajla kojeg ste normalno skinuli sa microsofrovog sajta nosi ime  "wmp11-windowsxp-x86-enu"
i po prirodi,to je samoraspakujuca arhiva...da bi ste zaobisli verifikaciju windowsa i lako i bezbolno instalirali i
koristili plejer potrebno je uraditi sledece:

fajl "wmp11-windowsxp-x86-enu.exe" otvaramo programom WinZip ili WinRar,kao arhivu...
kada arhivu otvorimo videcemo spisak fajlova koji se nalaze u arhivi....od svih njih biramo samo ova dva:
wmfdist11.exewmp11.exe a ostali nam ne trebaju...izvrsimo ekstrakciju iz arhive,i ta dva fajla imamo na desktopu....

Na samom kraju,ova dva fajla instalirate normalno,komandom open u xploreru ili ti dvoklikom klasicno.
Bitno je jos samo to da redosled bude sledeci (redosled je presudan):

Prvo instalirate _wmfdist11.exe!
Drugi po redu _wmp11.exe!

I to je to.Restart racunara,i mozete koristiti vash novi _Windows Media Player 11_

P.s. nikakav crack i patch...ovo radite sa fajlom koji ste skinuli sa bezbednog Microsoftovog sajta!
Ne treba vam nista dodatno,osim osnovnog znanja rukovanja arhivama i WinZipa ili WinRara...(a to svako ima na kompu)..pozZ.
:rock on

#4
Predstavite se / Zdravo opusteni narode:)
April 23, 2010, 01:19:49
 :huh
Ja sam Igor iz Beograda,imam 30 godina,elektronicar po struci...inace veliki ljubitelj raznih foruma...
cheesy