meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Teme - Bubice

#1
TOP 5 BRENDOVA NA SVETU ZA BUBICE I SLUSALICE

Na tržištu se nudi sve i svašta na hiljade raznih slušalica kao i bubice raznoraznih proizvođača, proizvođači koji su giganti ne obećavaju i top kvalitet. Ovo je pregled preuzet od svetske liste audiofila koji su brendovi zaista vredni vašeg novca i vremena. Na ovoj listi su brendovi po rangiranju 5 najboljih slušalica i bubica na svetu, test je baziran na potrošačkim preporukama, preporukama eksperata, i povrh svega kvalitetu izrade.

Na prvom mestu je Sennheiser

Kompanija koja je počela davne 1945 osnivača Fritz Sennheiser-a. Ovo je Nemački proizvođač audio opreme, koja uključuje slušalice i mikrofone. Pošto kompanija Sennheiser nudi širok spektar slušalica za različite vrste ljudi postaje vremenom jedna od najpopularnijih i najdostupnijih brendova. Profesionalni muzičari, disk džokeji, igrači igrica, kontroleri letenja, svi znaju da su Sennheiser slušalice i bubice neuporedive kvalitete sa drugim proizvođačima. Slušalice ovog proizvođača zadržavaju konzistentni kvalitet i na taj način kupcu ovih slušalica omogućava da za svoj novac dobije maksimum kvaliteta koji je platio.

Drugo mesto  Technica

Audio-Technica je jedan dobro poznat proizvođač audio opreme. Ovu kompaniju je osnovao Hideo Matsushita 1962 godine, praveći jednu od relativno mlađih brendova na ovoj listi.   making it one of the relatively younger brands on this list. Ovo je jedna nagrađivana kompanija sa impresivnim iskustvom kada su u pitanju slušalice i bubice.
Audio-Technica ima u ponudi raznovrsnu opremu prijatnu po Vaš novčanik, zatim srednju kategoriju slušalica, kao i top slušalice za audiofile. Ova Japanska kompanija stavlja akcenat na proizvodnju slušalica isključivo vrhunskog zvuka. Nemoguće je zaista izdvojiti jedan određeni model ali Audio-Technica ATH-M50x je jak kandidat za najbolje u svojoj grupi.

Treće mesto Shure
     
Shure je popularna marka slušalica kod mnogih profesionalaca, nudi izvanredan broj slušalica vrhunskog kvaliteta koje lako mogu impresionirati zvučne inženjere, disk džokeje, i sve ljubitelje zvuka. Iako nisu profesionalci korisnici Shure primetiće razliku na bolje. Shure je kompanija osnovana u U.S.A , Čikago. Shure je jedan od najboljih u poslu kada je u pitanju kvalitet zvuka, čineći ga popularnim izborom među audiofilima koji ne žele ništa osim najbolje za svoje uši. Međutim, 92-godišnji brend je takođe poznat po tome što je jedan od najskupljih brendova, a neki modeli slušalica mogu lako da idu preko 100 dolara. Ali sa Shure-om definitivno dobijate ono što ste platili.     

Četvrto mesto Beyerdynamic

U mnogim internet forumima naći ćete kako se raspravlja o Beyerdynamic  kao brendu koji bi trebao da bude na vrhu ove liste, I stvarno nije kriviti ljude da bez osnova tako pričaju, zato što Beyerdynamic stvarno čini slučaj teškim. Kompanija je osnovana 1942 godine u Berlinu, Nemačka Beyerdynamic se specijalizovao za različite vrste slušalica, koje uključuju slušalice visoke pouzdanosti, bubice, studijske slušalice, i slušalice za mobilne telefone. Beyerdynamic nudi impresivan izbor slušalica, kako za profesionalnu tako i za ličnu upotrebu. Beyerdynamic DT 770 Pro sedi poprilično na vrhu ponude i mora se izdvojiti. Sve Beyerdynamic slušalice su za pohvalu zvuka kao i jako dobre kvalitete materijala od kojeg su napravljene, što sigurno opravdava skupe cene koje se na njima nalaze.   

Peto mesto Grado

Ponekad, kompanija je toliko dobra u stvaranju proizvoda da retko treba veliki marketinški budžet kako bi je svet upoznao, jednostavno omogućujući proizvdu da sam govori za sebe. Što bi se kod nas reklo da sam sebe prodaje. Grado je jedna od takvih kompanija, koja redovno izbegava tradicionalne načine oglašavanja u korist marketinga od usta do usta tj. preporuke. Grado je američki proizvođač audio opreme sa sedištem u Bruklinu u Njujorku, koje je 1953 godine osnovao majstor časopisa Joseph Grado. Grado je poznat po proizvodnji viših klasa slusalica (čitaj: skupih) na tržištu, iako kao kompanija takođe ima jako dobre modele slušalica ispod 100 dolara.