Photo info Flying the flag for Pride
Rainbow flag
© Matt Jeacock/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Teme - milenkin

#1
Deca / Životinje Slagalica za Decu
Mart 02, 2018, 13:45:08
Vreme zaista leti kada nađete koji slobodan minut i želite da ga iskoristite što je bolje moguće, zar ne? Uskočite u igricu za to vreme i zabavite se! Instalirajte Životinje Slagalica za Decu! Uživajte! Svi vatrometići, baloni i reči podrške koje se čuju će ohrabriti klince i klinceze da se iznova vraćaju svojim omiljenim igrama: igre za razmišljanje i besplatne igre za mozak za decu.

Životinje Slagalica za Decu

#2
Deca / Vesala - Pogodi rec
Oktobar 26, 2016, 13:42:29
Eeh, ne tako davno smo se igrali vesala uz papir i olovku. No, posto je ovo era tehnologije, mi, roditelji i nemamo nekog izbora nego da se prilagodimo. Deci pokazala kako se igra - njima dosadno. Instalirala igricu na telefon - odusevljeni! Malo mrzim to sto se i meni igra mnogo svidja. :D Stvarno je mnogo dobra, za svaku rec koju pogodite sleduje zanimljiva cinjenica za taj pojam. Ja do skoro nisam znala da su bikovi daltonisti. :o Cak sam obnovila i pisanje nekih reci na engleskom, igra je prevedena na vise od 10 jezika. Ako vam se svidi, evo linka i par screenshot-ova, cisto da vidite o cemu se radi. ;)

Vesala Plus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hangman.guesstheword&hl=sr

#3
Deca / Bojanke za decu
April 28, 2016, 10:25:06

Ako vasa deca koriste telefone i tablete za igrice, evo aplikacije koja ce im se svideti. Macke Bojanka je aplikacija za Android, Windows i iOS uredjaje sa mnogo slatkim prostim crtezima koje klinci mogu bojiti mnogobrojnim bojama. A ako ste ipak vise za papir i drvene bojice, postoji i PDF varijanta ove bojanke, koju mozete besplatno skinuti i odstampati. Odaberite sta vam vise odgovara i uzivajte s klincima. :)http://hyperurl.co/CatColoringPages
https://www.peaksel.com/coloring-pages-pdf/Cat-Coloring-Pages-PDF.pdf
#4
Deca / Matematicke igrice za decu
Mart 01, 2016, 09:51:47
Ucenje matematickih operacija moze biti tesko i dosadno deci. Uz razne igrice je mnogo lakse. Jedna od takvih igrica je Zevs protiv cudovista – Matematika: Igra za decu. Ova zabavna matematička igra ima za cilj da promeni pogled na matematiku kod dece. Glavni zadatak je da se znanjem matematičkih operacija (sabiranjem, oduzimanjem, množenjem i deljenjem) odbrani planina Olimp koju su napala zla mitološka bića i pritom upoznaje i sa grčkom mitologijom. Postoji čak i odeljak za edukatore gde se mogu pratiti rezultati i napredak deteta u učenju. PRO verzija sadrži 50 nivoa, operacije sa brojevima od 1 do 1000 i do sada ima mnoštvo zadovoljnih korisnika, a ako želite da vidite o čemu se radi u igrici možete isprobati besplatnu verziju kod koje nisu svi nivoi otključani! Ne postoji bolji način da se detetu približi matematika, jer će je kroz ovakvu vrstu zabave sigurno zavoleti!

Link do marketa: http://hyperurl.co/ZeusvsMonsters
#5
Deca / Igrice sa virtuelnim ljubimcima
Januar 13, 2016, 14:31:07
Cao svima!
Imam dvoje dece od 4 i 2 godine. Prosle godine naisla sam na fantasticne igrice za mobilni sa zivotinjama koje pricaju. Najpre je starije dete "cuvalo" psa iz igrice Pas koji Govori - Igre za Decu. Potom smo pronasli jos virtuelnih zivotinja: Panda Koji Govori i slonica Eli koja Govori. Uz nju je i mladje dete zavolelo ove zivotinjice.
Smatram da su ove igre veoma korisne za decu. Stvaraju im osecaj odgovornosti, pospesuju empatiju i podsticu ih da i sami vode racuna o sebi (peru zubice, kupaju se i sl.)
Ove igrice mozete naci na sajtu firme koja ih kreira: www.peaksel.com