Photo info Turtle-y nice day for a swim
Florida red-bellied turtle in Rainbow Springs, Rainbow Springs State Park, Florida
© Michel Roggo/Minden Pictures
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Teme - mrmotlsd

#1
Ukoliko vam je potreban prevoz kabastog nameštaja iz IKEE Beograd pozovite MIlošević selidbe
Više o njihvooj ponudi može da se pročita na sajtu agencije
Beograd, Srbija
065/4444 675
office@selidbe-prevozrobe.rs
http://selidbe-prevozrobe.rs/
Pon - Sub: 8:00 - 21:00

#2
Besplatni mali oglasi / Sijalice Edison Vintage
Oktobar 16, 2020, 11:18:58Adresa:
Višnjička 118-A
Beograd
Tel./fax:
+381 11 2086 129
+381 11 2086 130
+381 11 2755 371
+381 11 2781 963
Email:
prodaja@xenonlight.rs
ivica@xenonlight.rs
sinisa@xenonlight.rs
nemanja@xenonlight.rs

http://www.xenonlight.rs/blog/edison-vintage-sijalice.html
#3
Za poslovni sastanak, razgledanej grada i okoline, svečane prilike, večernji izlazak ili odlazak u kupovinu zakašite Limo servis

https://autorentdoo.com/limo-servis.php

Luksuzna flota; jagurar, Audi, Mercedes...

#4
MIlošević selidbe iz Beograda vrši dostavu nameštaja iz IKEEPogledajte našu ponudu http://selidbe-prevozrobe.rs/blog/prevoz-namestaj-ikea-beograd-30.html

Beograd, Srbija
065/4444 675
office@selidbe-prevozrobe.rs
http://selidbe-prevozrobe.rs/
Pon - Sub: 8:00 - 21:00
#5
Besplatni mali oglasi / LED rasveta Xenonlight AKCIJA
Septembar 23, 2020, 11:20:05
vELIKA AKCIJA proizvoda renomirane firme Xenonlight

Proizvode možete pogledati ovde http://www.xenonlight.rs/xenon-proizvodi-pretraga.php?akcija=1Xenonlight Beograd

Adresa:
Višnjička 118-A
Beograd
Tel./fax:
+381 11 2086 129
+381 11 2086 130
+381 11 2755 371
+381 11 2781 963
Email:
prodaja@xenonlight.rs
ivica@xenonlight.rs
sinisa@xenonlight.rs
nemanja@xenonlight.rs
#6
Pismeno prevodjenje dokumenata za vize: viza za Kanadu, viza za Veliku Britaniju, viza za Ameriku, viza za Australiju
Pismeno prevođenje ličnih dokumenta sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje pravne i sudske dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje tehničkih, stručnih i naučnih tekstova sa overom sudskog tumača ili bez overe sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje tehničke dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje dokumentacije pravnih lica sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje medicinske i farmaceutske dokumentacije sa overom ovlašćenog sudskog tumača – sudskog prevodioca
Hitni prevodi dokumenata
Prevodi
Pružamo usluge overenih i neoverenih prevoda sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski: prevodi i overe svih vrsta opštih tekstova i dokumenata;

Prevodi za fizička lica:
Prevodi diploma, svedočanstva, prepisi ocena, pisma preporuke, planovi i programi studija, potvrde o nekažnjavanju, prebivalištu, izvodi iz matične knjige rođenih, umrlih i venčanih, rešenja o nasleđivanju i razvodu, testamenti...

Sudski prevodi diploma

Prevodi za pravna lica:
Rešenja o registraciji društava, rešenje Agencije za privredne registre, tenderska dokumentacija, bilansi, finansijski izveštaji, OP obrasci, statuti, ugovori, web stranice, zakoni EU.

Usmeno prevođenje:
Prisustvo sudskog tumača na venčanjima sa stranim državljanima koji ne govore srpski jezik, overa potpisa stranih državljana u sudu i opštini...

Mogućnost plaćanja prevoda u gotovini i preko računa.

Prevodi dokumenata su gotovi istog dana.

Direktnim dolaskom kod nas uštedećete novac.

S obzirom da smo kancelarija sudskog tumača/sudskog prevodioca naše cene su povoljnije nego cene koje nude posrednici. Kod nas ostvarujete direktan kontakt sa prevodiocima sa kojim možete da se konsultujete u vezi sa prevodom.Sudski tumač – sudski prevodilac overava svojim pečatom prevod dokumenta i garantuje da je taj prevod istovetan sa originalom. Za overen prevod nekog dokumenta potrebno je dostaviti ili original ili overenu kopiju originalnog dokumenta. Usluga sudskog tumača podrazumeva prevođenje dokumenta i overu prevedenog dokumenta pečatom stalnog sudskog tumača – sudskog prevodioca.

http://www.sudski-prevodilac.net/

jasnabo@sezampro.rs
Tel./fax: 011/3239-053 i mobilni 063/322-798
U centru grada:
Svetogorska 4, drugi sprat (Lole Ribara)

Na Novom Beogradu:
na dve adrese (Bulevar Arsenija Čarnojevića 149 i Aleksinačkih rudara 51 – kod YU biznis centra) Beograd, Srbija
#7
Besplatni mali oglasi / Spa centar Beograd
Septembar 08, 2020, 10:37:12
Spa centar Spa Intimo

SPA Centar funkcioniše po principu apartmana i faktički iznajmljujete ceo SPA centar samo za Vas.

Intimno, diskrecija. Uživanje u wellnes i spa apartmanima, jacuzzi tj. djakuzi centar Beograd i posebno Novi Beograd.

Telefon: +381 65 800 15 15
Email: spa@spaintimo.rs
https://spaintimo.rs/
#8
Besplatni mali oglasi / Održavanje higijene
Avgust 24, 2020, 09:44:45
Invekta  pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Spremni smo da Vam ponuditi različite programe čišćenja od dnevnog, periodičnog,mesečnog,polugodišnjeg I godišnjeg čišćenja a sve u zavisnosti od usluge za koju se opredelite.Listu usluga možete videti u padajućem meniju za pravna lica.

U radu primenjujemo najsavremenije mašine i sredstva za rad, vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bi u svakom pogledu mogli da odgovorimo na najzahtevnije radne zadatake.

Organizacija rada, tačno zadati radni zadatak, supervizija i obučeni izvršioci dovode nas do zavidnih rezultata koje postižmo.Radno vreme Invekte
radinim danima od 8 do 20 casova
telefon: 011/2399-145
fax: 011/2399-151
adresa: Kopaonička 31. 11 000 Beograd
https://www.invekta.rs/odrzavanje-higijene/
#9
Besplatni mali oglasi / Ponuda kuća u Novom Sadu
Avgust 19, 2020, 12:50:36
U poslednje vreme cene kuća rastu, pogotovo od početka pandemije koju je prouzrokovao Corona virus.

Deo ljudi koji žive u stanovima između četiri zida, shvatili su da je život porodice u kući znatno bolje rešenje. Život u kući sa životom u stanu, jednostavno se ne može porediti i to prvenstveno zbog znatno većeg životnog prostora koji je na raspolaganju i koji se u kući može kvalitetnije koristiti.Život u kući osim većeg stambenog prostora, nudi i dvorište sa zelenilom, mogućnost baštice, kao i parking mesto ili čak i garažu. Osim toga ukućanima se u startu omogućava da imaju i svog kućnog ljubimca.

Život u kući ima naravno i neke svoje mane, pre svega možda finansijske prirode, jer je poznato da kuća traži slugu, a ne gospodara. Ako na kući treba raditi neke popravke poput saniranja oštećenog oluka, onda se ne može računati na učestvovanje komšije u saniranju i podeli troškova, kao što je to slučaj u zgradama o kojima sada brinu upravnici. Domaćin sve potrebne sanacije u okviru kuće i dvorišta, mora sam rešavati i platiti.


U Novom Sadu i okolini postoji odlična ponuda kuća . najčešće su u ponudi kuće koje poseduju dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo sa toaletom.
Ponuda starijih kuća u Novom Sadu je izuzetno dobra, jer je ovaj tip kuća izuzetno interesantan investitorima. Veliki je broj starijih kuća koje su u ponudi na prodaju, ali je česti problem nesređenost dokumentacije. Investitori su posebno zainteresovani i za starije ali ruševne kuće, jer smatraju da će tu moći izgraditi novu višespratnicu. Međutim i kod ovog tipa objekata, pojavljuje se problem nesređenosti kompletno potrebne dokumentacije, ali i čest problem velikog broja stanara na nekom placu.
#10
Besplatni mali oglasi / Spa apartmani Beograd
Avgust 14, 2020, 11:11:23
Spa apartmani -Apartman GlamApartman se nalazi u blizini Beogradske arene, u ulici Bulevar Zorana Đinđića 66/12, II sprat u stambenoj petospratnici. Ispred zgrade se nalazi veliki parking. Klijentima je na raspolaganju 50 kvm od čega je najviše u spavaćem delu, u kom se inače nalazi i sam đakuzi. Iz kreveta se pruža pogled na đakuzi i obratno. Krevet je 200 x 200 cm i 26 cm debljine tako da je odličan za odmor. Takođe se možete odmoriti u lazy begovima dok pijuckate piće. Sva svetla u apartmanu se mogu prigušiti i tako u kombinaciji sa led osvetljenjem koje preliva boje daju idealan ambijent za odmor i relaksaciju.

Apartman poseduje tv, muzičku liniju, dvd plejer, mini bar, wireless internet i klima uređaj. Klijentima su na raspolaganju peškiri, papuče, pribor za jelo i piće, fen za kosu i sve ostale sitnice koje im mogu zatrebati u toku trajanja termina.

Đakuzi je kapaciteta oko 800 litara i u njega mogu stati najviše 3 osobe. Dimenzije su širina 215cm, dužina 165cm i visina 95cm. Za regulaciju PH vrednosti koristimo PH minus španskog proizvođača a za dezinfekciju koristimo aktivni kiseonik koji u odnosu na hlor ima višestruke prednosti. Đakuzi ima hidromasažere, aeromasažere i led osvetljenje koje menja boje.

U mini baru se od pića može naći sledeće: aqua viva, knjaz miloš, coca cola, guarana, red bul, nes limenka, JP chenet malo crno i belo vino, heineken pivo, somersby, belo vino Kovačević i Radovanović kao i ferero kugle. Od šampanjaca imamo Henkel trocken, Jacob's Creek i Fresita sa ukusom i sitnim komadićima jagode.

Telefon: +381 65 800 15 15
Email: spa@spaintimo.rs
https://spaintimo.rs/apartmani/spa-apartman-glam.html
#11
Prevencija je najefikasnije sredstvo za obezbeđivanje dugoročnog dobrog funkcionisanja objekta. Preventivno održavanje i praćenje stanja objekta je vaš najjeftiniji način otklanjanja grešaka. Mi Vam možemo efikasno otkloniti bilo koju grešku jer tehnička oprema zgrade ne može raditi maksimalno efikasno bez održavanja.

Aktivnosti održavanja:
• Evidencija rizika
• Aktivnosti održavanja uključujući rezervne delove
• Regularno dnevno održavanje i monitoring opreme u objektu
• Optimizacija opreme

Invekta ima tim kvalifikovanih inžinjera potpuno obučenih da održe svu Vašu opremu po najvišim standardima i u okviru svih propisa kvaliteta i bezbednosti.

Iskustvo nas uči da samo najviše standarde u tehničkom održavanju iz obe tehničke i kadrovske tačke gledišta je prihvatljivo na konkurentnom tržištu. Pored posvećenih timova na licu mesta kao i podrške Invekta ima razgranatu mrežu rezervnih delova što nam omogućava da izvršimo i najkomplikovanije popravke bez zastoja.

Kombinujući uslugu tehničkog održavanja sa najmodernijim softverskim tehnologijama dajemo Vam vrhunsku uslugu sa svim propratnim dokumentovanim standardima i materijalom koji se kasnije naslanjaju na druge oblasti Vašeg poslovanja (protiv požarne zaštite,nižih premija osiguranja imovine itd).
Invekta - facility management
telefon: 011/2399-145
fax: 011/2399-151
adresa: Kopaonička 31. 11 000 Beograd
https://www.invekta.rs/
#12
Besplatni mali oglasi / Rent a car Beograd
Avgust 04, 2020, 12:26:37
Menadžer Express rent a car

Jedna od vodećih rent a car agencija u Beogradu i šire u SrbijiVeliki izbor vozila po veoma pristupačnim cenama

https://www.rentacarmenadzer.com/rent-a-car-cenovnik.php

U toku je i velika letnja AKCIJA!

Pozovite nas!

+381 11 2097-778
+381 63 10-90-921
office@rentacarmenadzer.com
Medjunarodni dolasci - šalter br. 43
Aerodrom Beograd - Nikola Tesla

#13
Lompjenje ploče iz kamenoloma kod Mionice

Lomljena ploča Azijahttp://www.kamenstruganik.com/

Kontakt podaci
SZUTR Kaljević

14242 Mionica

Selo Struganik

mob : +381 (0) 64 14 86 055

mob : +381 (0) 63 345 107
#14
Skladištenje nameštaja i druge kabaste robe je česta potreba ljudi koji se sele ili koji renoviraju stan pa treba privremeno na duži ili kratki rok da odlože tu robu.

Agencija za selidbe Milošević ima i ovu uslugu u svojoj ponudi. Pogledajte je:

http://selidbe-prevozrobe.rs/blog/skladistenje-namestaja-28.html

#15
Veliko iskustvo i braza uslugaSelidbe Srbija
Nije nikakva nauka konstatovati da svaka promena u životu, pa i selidba, nosi sa sobom određenu dozu stresa. Sa naše strane učinićemo sve da selidba iz nekog gradu u Srbiji, u neki drugi grad, ili u tom gradu, bude realizovana na profesionalan i efikasan način, da to bude lep događajBeograd, Srbija
065/4444 675
office@selidbe-prevozrobe.rs
http://selidbe-prevozrobe.rs/
Pon - Sub: 8:00 - 21:00
#16
U skladu sa trendovima na svim poljima elektronike sve više se javlja  potreba za digitalnim daljinskim (bežičnim) upravljanjem rasvete. Najčešća je potreba za kontrolisanjem rasvete koja radi na niskim naponima 12V/24V (poput LED traka, LED sijalica), ali neretko i na 220V(gotovi proizvodi, LED lampe i plafonjere).Kontroleri uglavnom sadrže dva dela : kontrolnu (upravljačku) jedinicu i daljinski upravljač. Kontrolna jedinica se najčešće "krije" u plafonu dok pomoću daljinskog upravljača jednostavno upravljate rasvetnim telima. Komunikacija izmedju daljinskog i same kontrole se vrši na nekoliko načina :

RF (radio frekvencija)
IR (infracrveno svetlo)
Wi-fi/Bluetooth

Kontrole se mogu deliti prema tome koju vrstu rasvete kontrolišu. U zavisnosti od toga možemo ih svrstati u dve osnovne grupe

*monohromatske (jednobojne)

*RGB (proizvodi koji imaju mogućnost menjanja boja)

Noviji modeli na tržištu koji su od skora postali dostupni i u našoj zemlji, nose sa sobom pregršt novih opcija, kao što je opcija da jednim daljinskim upravljačem upravljate sa više različitih zona, što u konkretnom slučaju olakšava posao i samom instalateru, a i krajnjem korisniku. Umesto gomile kablova i daljinskih upravljača, imaćete samo jedan sa kojim, uz pomoć sinhronizacije, možete upravljati različitim pozicijama koje su uparene sa njim.
Moramo spomenuti i novi model daljinskog upravljača 2801E koji ima opciju da uz pomoć jednog prijemnika upravlja sa više različitih zona istovremeno ili odvojeno a od skora se nalazi i u našem asortimanu. Zato ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili problem budite slobodni da nas kontaktirate jer naš stručan tim vam uvek stoji na raspolaganju.
#18
#19
Besplatni mali oglasi / Travertino
Jul 06, 2020, 09:29:13
Poreklo travertina
Travertino vodi poreklo od mineralne stene nazvane sedra. Radi se o monomineralnoj sedimentnoj steni iz grupe karbonatnih stena koja je izgrađena od kalcita. Ima kriptokristalastu strukturu sa šupljikastom (rupičstom) teksturom. Nastaje oko hladnih izvora izlučivanjem kalcijum karbonata iz zasićenog kalcijum hidrogenkarbonata. Prema mestu nastanka, sedra može biti: jezerska, rečna i izvorska. Karakteristična rupičasta tekstura nastaje usled taloženja kalcita oko biljaka, a nakon njihovog izumiranja ostaju šupljine.

Karakteristike travertina
travertinoGlavne karakteristike travertina su njegova trajnost i otpornost na meteorološke i druge spoljne faktore. Te karakteristike su bile prepoznati još pre više milenijuma, tako da su ga drevni neimari koristili  za izgradnju vrlo trajnih zgrada, crkvi i mostova (Rimski Koloseum, Most na Drini i dr.). Danas se koristi u eksterijerima i enterijerima javnih iposlovnih zgrada, kao i na svim onim mestima gde se i inače koristi prirodni kamen: za oblaganje podova, zidova, kupatila, terasa, bašti, u podnom grejanju... Ima reljefnu strukturu koja u zavisnosti od primenjene tehnike daje efekte prirodnog, lomljenog ili cepanog kamena sa oksidnim prelazima, mahovinom, lišajevima ili efektima prirodnih travertina.

Vrste obrade travertina
Travertin je prepoznatljiv po svojoj rupičastoj strukturi. Ploče ovog prirodnog kamena mogu biti nepopunjene (takve ploče su uvek brušene) ili punjene, kako bi se  postigla glatkost površine. Kod punjenih ploča ispunjavaju se sve pore ploče, a kada se ploča ispuni ona se dalje brusi.Površina travertina se može  obrađivati na različite načine, pri čemu se dobija:

četkani,
matirani,
brušeni – polu poliran kamen
peskareni travertin
polirani – dobija se sjajan i gladak izgled
glačan – ploče imaju zaobljene ivice i starinski izgled; pogodne su za spoljašnu upotrebu, za bazene i dvorišta; glačaju se samo nepopunjene ploče

Boje travertina

Travertin nije jednobojan, njegove nijanse variraju od nežne slonovače, boje meda do tamno smeđih. Te nijanse ga čine toplijim, zanimljivijim, ugodnijim i jedinstvenim.

U ponudi imamo žute polirane travertino ploče dimenzija 600mm x 400mm x 12mm po ceni od 33€ za kvadratni metarKontakt podaci
SZUTR Kaljević

14242 Mionica

Selo Struganik

http://www.kamenstruganik.com/travertino/

mob : +381 (0) 64 14 86 055

mob : +381 (0) 63 345 107
#20
Štanglice su vrsta obrade prirodnog kamena. Radi se o sečenom kamenu koji se seče u pravilne oblike sa različitim dimenzijama. Standardne dimenzije širine štanglica  su od 3-5 cm, ali mogu da se naruče i u ne standardnim dimenzijama. Mogu biti u raznim bojama, od žute, plave, sive, crvene do braon i crne boje.

Koriste se za dekoraciju eksterijera i interijera, i vrlo su traženi i cenjeni najviše zbog svog lepog izgleda i visokih dekorativnih osobina.

U našoj ponudi imamo sledeće vrste štanglica:

http://www.kamenstruganik.com/stanglice/#21
Selidbe Milošević daje popuste za famlije koje imaju 3 i više dece

Popust i do 30 %


Znamo da tamo gde ima puno dece ima i puno stvari za preseljenje, tako da nemate razloga da brinete - bićemo brzi i efikasni,Selidba ne mora da bude stres i ne mora puno da košta - uz odabir pravih profesionalaca u svom poslu!

Beograd, Srbija
065/4444 675
office@selidbe-prevozrobe.rs
Pon - Sub: 8:00 - 21:00
http://selidbe-prevozrobe.rs/
#22
Besplatni mali oglasi / Uklanjanje tetovaža
Jun 23, 2020, 08:19:11
Za uklanjanje tetovaže se koriste specijalne radiotalasne omčice kojima se dodiruje površina kože i učini ekscizija sa lokalizovanom vaporizacijom, a da pri tome – bazalni sloj kože nije ni dodirnut jer je rad pod direktnom kontrolom oka.

Ovim postižemo uklanjanje promene u jednom aktu uz istovremeno brzo zarastanje iz netaknutog – bazalnog sloja sa odličnim kozmetskim efektom i brzu nesmetanu epitelizaciju bez ožiljka što je od posebnog značaja kada se radi o koži osetljivih delova tela (vrat, lice, dekolte, gornji deo ramena itd). Radiohirurški zahvat se izvodi u lokalnoj infiltracionoj anesteziji gde se anestetik ubrizgava iz šprica sa inzulinskom iglom radi što manje iritacije.

Radiotalasna hirurgija naprednija je metoda i od hirurškog lasera kada su u pitanju male intervencije na koži i sluzokožama, jer hirurški laser nema direktnu kontrolu prodora i učinka po dubini tkiva.

+381 69 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com
Takovska 5. Beograd
Bulevar Oslobođenja 267. Beograd
https://www.nanoklinika.rs/uklanjanje-tetovaza/
#23
Apartman se nalazi u blizini Beogradske arene, u ulici Arsenija Čarnojevića 52/5, I sprat u stambenoj šestospratnici. Ispred zgrade se nalazi parking. Klijentima je na raspolaganju 45 kvm, dnevni boravak i spavaća soba, soba sa đakuzijem, kuhinja, toalet i terasa. Krevet je 200 x 200 cm i 26 cm debljine tako da je odličan za odmor. Sva svetla u apartmanu se mogu prigušiti i tako u kombinaciji sa led osvetljenjem koje preliva boje daju idealan ambijent za odmor i relaksaciju. U toplim danima možete odmoriti i na terasi od nekih 5 kvm.

Apartman poseduje tv, muzičku liniju, dvd plejer, mini bar, wireless internet i klima uređaj. Klijentima su na raspolaganju peškiri, papuče, pribor za jelo i piće, fen za kosu i sve ostale sitnice koje im mogu zatrebati u toku trajanja termina.

Đakuzi je kapaciteta oko 400 litara i u njega mogu stati najviše 2 osobe. Dimenzije su širina 180cm, dužina 160cm i visina 65cm. Za regulaciju PH vrednosti koristimo PH minus španskog proizvođača a za dezinfekciju koristimo aktivni kiseonik koji u odnosu na hlor ima višestruke prednosti. Đakuzi ima hidromasažere, aeromasažere i led osvetljenje koje menja boje.

U mini baru se od pića može naći sledeće: aqua viva, knjaz miloš, coca cola, guarana, red bul, nes limenka, JP chenet malo crno i belo vino, heineken pivo, somersby, belo vino Kovačević i Radovanović kao i ferero kugle. Od šampanjaca imamo Henkel trocken, Jacob's Creek i Fresita sa ukusom i sitnim komadićima jagode.

Naš fokus su higijena i diskrecija.
https://spaintimo.rs/apartmani/spa-apartman-amor.html
#24
Jedno od najboljih mesta za porodična okupljanja u Novom Sadu restoran "Stara Dalamacija" od 1 Juna ponovo radi

Dunavska 25
Novi Sad, Srbija

Rezervacije na:

tel: +381 21 528020
E-mail: staradalmacija00@gmail.com

web adresa: https://restoranstaradalmacija.rs/#25
Invekta  pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Spremni smo da Vam ponuditi različite programe čišćenja od dnevnog, periodičnog,mesečnog,polugodišnjeg I godišnjeg čišćenja a sve u zavisnosti od usluge za koju se opredelite.Listu usluga možete videti u padajućem meniju za pravna lica.U radu primenjujemo najsavremenije mašine i sredstva za rad, vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bi u svakom pogledu mogli da odgovorimo na najzahtevnije radne zadatake.Radno vreme Invekte
radinim danima od 8 do 20 casova
telefon: 011/2399-145
fax: 011/2399-151
adresa: Kopaonička 31. 11 000 Beograd
https://www.invekta.rs/odrzavanje-higijene/
#26
Besplatni mali oglasi / Plafonski ventilatori
Maj 26, 2020, 08:39:23
Moderni plafonski ventilatori su trenutno jednan od traženijih proizvoda u ponudi veletrgovaca sa rasvetom, prevashodno iz mogućnosti da osvetle a i rashlade prostoriju u isto vreme.
Iako su trenutno u modi, ventilatori nisu novost u svetu rasvete i tehnike. Naprotiv prve verzije ovakvih proizvoda pojavile su krajem 19. veka. Svoju dugotrajnost mogu uglavnom pripisati svojoj efikasnosti, kao i stilu svog izgleda koji se menjao tokom godina. Tako da danas na našem tržištu možete pronaći različite modele počevši od retro, preko modela od drveta, stakla pa sve do modela sa savremenim dizajnom.http://www.xenonlight.rs/proizvodi/Plafonski-ventilatori-141/
#27
PREVOD DOKUMENATA ZA NASTAVAK ŠKOLOVANJA U INOSTRANSTVU


U cilju sticanja što šireg i sveobuhvatnijeg obrazovanja naši učenici i studenti sve češće odlaze u inostranstvo bilo da bi pohađali gimnazije ili na osnovne i master studije. Da bi se prijavili na određene škole i fakultete učenici/studenti prevode dokumenta o prethodnom obrazovanju. Učenici srednjih škola i gimnazija prevode svedočanstva ili đačke knjižice kao i razne sertifikate o postignutom uspehu.

Prevod svedočanstava i diploma završenih razreda osnovne i srednje škole sa srpskog na engleski jezik je nekad osnovni uslov za upis željene škole ili fakulteta u inostranstvu. Tačan i precizan prevod ovih dokumenata na engleski jezik je prvi korak ka školovanju u inostranstvu. Preporuke nastavnika i profesora takođe prevedene na engleski jezik sa pečatom sudskog prevodioca su prateća dokumentacija.

Prevod potvrde o redovnom školovanju je nekad potreban za dobijanje turističke ili studentske vize. Takva potvrda se izdaje na memorandumu škole/fakulteta i potpisana je i overena od strane sekretara škole. Prevod potvrde o redovnom školovanju u našoj kancelariji možete dobiti istog dana.

Kada je reč o studentima koji bi da nastave studije u inostranstvu obično im je potreban prevod prepisa ocena ili prevod uverenja o položenim ispitima. Ta dokumenta sadrže osim dobijenih ocena i datuma polaganja ispita i imena profesora kao i broj časova na mesečnoj, nedeljnoj ili godišnjoj osnovi. Takav prevod predstavlja stručan prevod jer je reč o spisku stručnih predmeta koje je student pohađao i položio.

Prilikom izrade takvih prevoda uvek se konsultujemo sa samim studentima i u dogovoru sa njima nalazimo najbolje moguće rešenje koje je uvek prilagođeno studijama u inostranstvu ili željenom univerzitetu, a opet ne odstupa od svoje suštine.

Studenti koji su završili osnovne studije, za upis master studija u inostranstvu prevode diplome i dodatak diplomi koji sadrži spisak položenih ispita, imena profesora i broj časova nastave kao i kratak opis cilja i sadržaja programa kao i objašnjenje dodeljenog zvanja.

Prevod diplomskih radova i prevod seminarskih radova se radi na zahtev studenata odnosno potencijalnih univerziteta u inostranstvu kao dodatni prilog i dokaz o stečenom znanju i kvalitetu pismenih radova u okviru određene stručne oblasti koju je student studirao. Ovi prevodi takođe spadaju u stručne prevode i zahtevaju poseban trud i stručno poznavanje određene oblasti.

Prevod nastavnog plana i programa fakulteta je najobimniji stručni prevod potreban za nastavak obrazovanja naših studenata u inostranstvu. S obzirom na obimnost i stručnost takvih tekstova potrebno je određeno vreme da bi se takav tekst kvalitetno preveo. Takođe je potrebno da se uskladi terminologija korišćena prilikom prevoda spiska položenih ispita sa prevodom plana i programa.

Sudski prevodilac

Jasna Filipović-Bojić

jasnabo@sezampro.rs
Tel./fax: 011/3239-053 i mobilni 063/322-798
U centru grada:
Svetogorska 4, drugi sprat (Lole Ribara)

Na Novom Beogradu:
na dve adrese (Bulevar Arsenija Čarnojevića 149 i Aleksinačkih rudara 51 – kod YU biznis centra) Beograd, Srbija
Radno vreme u kancelariji:
Ponedeljak - petak 08:00h – 17:00h
Radno vreme na Novom Beogradu non-stop.
#28
Mala Karagača, vikendica 38 m2, plac, 1 825 m2. Odličan kvadratičan plac na odličnoj lokaciji u građevinskoj zoni.

Fotografije na LInku http://www.solis-nekretnine.com/kuca-petrovaradin-karaga-a-mala-vikendica/sr/3001854/
#29
Besplatni mali oglasi / Selidbe Milošević
Maj 12, 2020, 10:01:35
Ukoliko vam je potrebna pouzdana agencija za selidbe obratite se Selidbama Milošević

Selidbe kombijem ili kamionom.

Besplatna procenaBeograd, Srbija
065/4444 675
office@selidbe-prevozrobe.rs
Pon - Sub: 8:00 - 21:00
http://selidbe-prevozrobe.rs/
#30
Pojava akni vezana je za sinergično delovanje nekoliko faktora. Kod osoba koje boluju od srednje teških i teških oblika akni, fokalni uplani proces je tako izražen da se stvaraju ožiljci koji daju neravan izgled kože lica grudnog koša i leđa i takvi ožiljci mogu stvarati plitka i duboka ulegnuća kože ili tvrde hipertrofične ožiljke naročito na leđima. Lečenje ovih ožiljaka zahteva multidisciplinarni pristup koji podrazumeva konzervativno lečenje, tretman specijalnim nitima, dermoabraziju, radiofrekventnu hirurgiju, upotrebu hijaluronske kiseline, hemijske pilinge kao i dijetetski režim i kontrolu hormona.Protokol lečenja je individualan što će reći da se pravi za svaku osobu posebno, nakon detaljnog pregleda od strane dermatologa i hirurga i – labaratorijskih pretraga (krvi, briseva kože, hormona). Lečenje se izvodi u etapama, posle svake etape neophodan je oporavak kože, radi – revitalizacije i reepitelizacije, uz periodične kontrole i stručne konsultacije.

Više na https://www.nanoklinika.rs/