Photo info Where the battle began
Mokoli'I Island in Kaneohe Bay, seen from Kualoa Regional Park, Oahu, Hawaii
© Riddhish Chakraborty/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Teme - Bojana78

#1
Deca / Dete koje ne zeli brata ni sestru
Jun 09, 2012, 17:39:12
Imam cerku od 13 godina, ona je jedinica i kad god sam je pitala dok je bila mladja da li zelis da ti mama rodi batu ili seku, ona pocne da place. Nikad to nije zelela, voli sto je jedinica i time se ponosi. Nisam imala hrabrosti da rodim drugo dete, da li je jos neko imao slicno iskustvo?
#2
Razno / Muskarac koji je zeleo zensko dete
Jun 06, 2012, 22:21:23
Da li znate muskarce koji zele da imaju zensko dete, koji su zeleli zensko dete? Moj muz je celog zivota zeleo da dobije cerku i dobio je i bio je vise nego srecan. Moj muz je celog zivota govorio ako dobijem sina necu ga pogledati.
#3
Lepota i Zdravlje / Prva menstruacija
Jun 06, 2012, 16:24:16
Imam cerku od 13 godina, jos uvek nije dobila menstruaciju. Medjutim, ona zeli sto pre da menstruacija dodje, jer u njenom odeljenju skoro sve devojcice dobile, a ona ne. Sve sam joj objasnila oko menstruacije, pokazala sam joj uloske koje ja koristim tako da je ona spremna da saceka prvu menstraciju. Nju devojcice iz njenog odeljenja zezaju sto jos nije dobila, nazivaju je mala mamina devojcica sto njoj tesko pada. Jednom sam je zatekla u sobi kako place, ja se uznemiri i pridjem i pitaj je sta je bilo? A ona meni, mama ona Ivana dobila a jos nisam. Razgovarale smo pola sat i jedva sam je smirila, da li je neka ima slicno iskustvo?