Photo info Courage and conviction
'Testament: The Little Rock Nine Monument,' Little Rock, Arkansas
© Rex Lisman/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - MarijaMar

#1
Serije / Odg: House of the Dragon
Oktobar 03, 2022, 12:07:20
Nisam gledala, ali sam čula da se digla prašina takođe... Planiram da odgledam u nekom trenutku. Zna li se hoće li biti više sezona ove serije?
#2
Muzika / Odg: Now Playing
Oktobar 03, 2022, 12:05:59
Adele - Can I get it
#3
Zekić o intervjuu u Informeru: Ne vidim nikakav problem i razlog za histerijuPredsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je, komentarišući intervju lista Informer sa višestruko osuđivanim silovateljem Igorom Miloševićem, da tu "zaista ne vidi nikakav problem i razlog za takvu histeriju".

,,Meni uopšte nije jasna ta histerija koja je došla iz redova neoliberalne Srbije, ne znam kako da ih nazovem. Ljudi, mi živimo u 21. veku. Odavno je neko rekao da novine prodaju suze, krv i slavne ličnosti", rekla je Zekić u emisiji ,,Hit Tvit" na TV Pink.

Po njenim rečima, prvo su društvene mreže pratile kretanje silovatelja od kada je pušten iz zatvora, pa su to preuzeli mediji i ,,pravili poternicu", da bi na kraju došlo do ,,ekskluzive".

,,Jer to definitivno jeste ekskluziva, da Informer prvi dođe do tog čoveka", ocenila je Zekić.

Navela je primere intervjua sa bivšim vođom Al Kaide Osamom bin Ladenom, u kome je detaljno pričao kako je njegova vojska pobedila američku, kao i intervju sa masovnim ubicom i silovateljem u SAD Tedom Bandijem.

,,Jeste bio u zatvoru, ali taj intervju, pošto je bio dan pred njegovo pogubljenje, se razmatra kao društveno koristan već 30 godina u Americi", kazala je Zekić.

Ona je ocenila i da bi, da se ,,delić onoga" što se tokom protesta ispred redakcije Informer desilo uredniku tog lista Draganu J. Vučićeviću, desilo nekome od članova Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS), ,,to bi bila nadignuta dreka na sve strane".

Naglasila je da REM nema nikakve veze sa tim slučajem, jer se taj intervju pojavio ,,prvo u elektronskom izdanju štampanog medija, a zatim i u štampanom mediju".
#4
Ja bih rekla da je treći svetski već počeo, samo prećutno...
#5
Glas Naroda / Popis stanovništva 2022.
Oktobar 03, 2022, 11:50:10
Jeste li već popisani? Kakvo vam je iskustvo što se popisa tiče?
Videla sam da ima 69 pitanja za svakog člana domaćinstva. Među njima su i obavezni JMBG koji ako odbijete da ostavite ulazi u napomenu da ste odbili. Broj telefona (verovatno da posle zivkaju i vrše ankete). Pitanje o nacionalnoj pripadnosti i veroispovesti nije obavezno za odgovaranje. cooool
#6
Muzika / Odg: Now Playing
Avgust 05, 2022, 13:22:30
EDITA X RASTA - BUDALE
#7
Biografije / Odg: Novak Djokovic
Avgust 05, 2022, 13:21:48
Pa i više ta pravila ne znam ko ih je izmislio i šta više hoće sa tim vakcinama više i čudima  :banghead
#8
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Avgust 05, 2022, 13:21:01
Gde ste ljudiiii#9
Ja sam bilaa već na Sitoniji, preporučujem!  wub
#10
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 18, 2022, 12:12:42
Dosadašnje Survivor Srbija epizode...#11
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 18, 2022, 12:07:13
Najbolji frajeri Survivora kojima pratimo svaki korakSvi smo ludi za Survivorom, ali i za muškarcima koji se u njemu takmiče.

Zabavno takmičarski šou Survivor potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, a novu sezonu ovog formata gledaju svi živi.

Takmičari su podeljeni u dva tima, a dvadeset neustrašivih kandidata iz čitavog regiona započelo je svoju vrlo izazovnu avanturu u Dominikanskoj Republici, a mi smo među njima pronašli i mnogo dobre frajere.

Stevan Stevanović

Stevan je igrač ragbija i diplomirani ekonomista, a definitivno nam je jasno zašto je jedan od miljenika publike.Tomislav Rubinjoni

Možda vam ne deluje kao veliki zavodnik, ali ne dajte da vas ta mila faca prevari.

On je kondicioni trener i suvlasnik teretane, a dok se šetao plažom svaki mišić mu se ocrtavao, te verujemo da je osvojio srca mnogih žena.

Viktor Bobić
Viktor se takmiči u plavom timu, i radi u teretani – što se i vidi.

On je u jednom intervjuu rekao da među svojim najboljim kvalitetima i vrlinama ističe upornost, izdržljivost i hrabrost, a kao manu brzopletost, čemu najbolje svedoči i njegov uzbudljiv poduhvat koji nije baš za svakoga.
,,Postim 36 sati i takav odem na Sljeme planinariti po 15 kilometara", otkrio je Viktor koji se za sledećih pet godina vidi kao spiritualno biće duboko u šumi.

Kristian Rauch

Kristian je fitnes instruktor te čim se odvažio na ovakvu avanturu veruje – da to može i da izdrži.


Branko Milošev

Branko je profesor fizičkog i već deluje kao Tarzan i sigurno je da je već osvojio žene koje vole prirodnjake i avanturiste.


Goran Špaleta

Goran je magistar kineziologije, a sudeći po njegovom Instagram profilu, avanture mu uopšte nisu strane.


Stefan Nevistić

Stefan je fitnes trener i radnik Crvenog krsta, a tek što je njegov Instagram preplavljen izletima, planinarenjima, ali i različitim sportskim aktivnostima.

#12
Igraonica / Odg: Final Countdown
Mart 15, 2022, 15:23:58
2056

#13
Ja pratim onaj par na instagramu, zovu se nešto beg iz kanca, EDIT evo ih:
https://www.instagram.com/dva_ranca_beg_iz_kanca/

Generalno njih, možda još nekog travel blogera, ali se sada ne mogu setiti imena, i @lepasvakidan :)
#14
Razno / Odg: S*V*A*Š*T*A*R*A
Mart 15, 2022, 15:18:49
#15
Tv i svet filma / Odg: Survivor Srbija 2022.
Mart 15, 2022, 15:15:03
Inače sam sinoć odgledala prvu emisiju Survivora na Nova S.

Prva igra pretrčati plićak, ubilo se od igre, wtf je ono  :x

Drugu igru su verovatno snimali ceo dan, ono je trajalo baš dugo..

Nagrada vatra i alat, a gubitnicima samo pola hahaha ovo neki razmaženi survivor. Oba plemena u startu imaju i podloge da ne spavaju na zemlji.

Ne kontam koja je poenta onih odvojenih voditelja Srbije i Hrvatske, dva pobednika, mislim opet imam osećaj kao da igra tim Srbije protiv tima Hrvatske, čemu to?!  :gun  :gun

Sve u svemu utisak onako, smućkali blažu verziju da optimizuju troškove srbije i hrvatske.