Photo info Preserving Alaska's natural beauty
Tlikakila River Delta in Lake Clark National Park, Alaska
© Dawn Wilson Photography/Getty Images
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - shapic94

#1
Web Razvoj / Odg: Znacaj naziva domena za SEO
Jun 21, 2014, 16:14:14
Citat: oln poslato Jun 20, 2014, 10:00:04
Pa zarad javnosti, svih onih koji trenutno nemaju sjat, ili imaju sjat a žele da bude bolje pozicioniran, poslednjih godina naziv domena je u Google algoritmu za rangiranje sajtova u organskoj pretrazi, na visokom mestu.

Ne ulazeći dublje u razloge zašto je to tako, preporuka je veoma jednostavna. Ako krećete iz početka sa sajtom, naziv domena mora biti prilagodjen sadržini i ciljati baš najvažnije ključne reči za poslovanje.

Uvek je primer bolji od teorije.
Sajt dubinsko pranje klima je za nekoliko nedelja došao na dobro mesto u rezultatima organske pretrage. Još kad postoji posebna stranica koja se baš tako zove i govori baš o tome, onda je efekat bitno veći.

Slazem se sa stvarima koje je "oln" naveo za  dubinsko pranje klima ali to je samo jedna stavka koja se preporucuje u moru stavki za SEO. Jer danas postoji velika konkurencija u svemu i tesko je bilo gde uspeti. Veoma naporno mora da se radi da bi vas google spazio i nagradio

Takodje cu dati primer instagram, kako je on dosao ovde gde je trenutno? Mislim da nije zbog naziva domena, postoje mnogo drugih stvari bitnih za sajt.