Photo info 9,000-year-old handprints
Cueva de las Manos
Cave of the Hands) in Santa Cruz, Argentina
meni

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Prikaži poruke meni

Poruke - NiKooLaa

#2
Mislim da je van svake pameti ovakvo nasilje i ubijanje nedužnih ljudi.. Nadam se da neće prerasti u međunarodni sukob.  :x
#3
Trebalo bi da je sve navedeno rešeno, hvala na prijavi!  :hug:
#4
Hvala @MarkoKg  ::flowers::  ::flowers::

Radićemo još par dana sigurno dok se sve ne sredi, ali već izgleda fino :)
#5
Zvaće te sigurno, ja sam čekao oko mesec dana, možda i malo jače..
Kinesku sam primio, sinofarm, revakcinacija krajem meseca ;)
Nikakve reakcije nisam imao, lagani bol u ramenu možda narednog dana po primanju, ali neprimetan stvarno, tako da ne računam da sam ništa imao.
Temperaturu nisam imao, svaki dan mi mere zbog posla, ali ništa.
#6
Naravno da smo mi krivi... Vazduh zagađen konstantno, češće su nam takvi dani nego oni sa čistim vazduhom. Postalo je nepodnošljivo i disati u ovoj zemlji... I bukvalno i figurativno.

Temperature naravno nisu normalne. Tolike razlike su stvarno sve češće postale i ništa ne može da nas iznenadi više. Raj za viruse.
#7
Muzika / Odg: Now Playing
Mart 09, 2021, 12:34:19
Nico Santos - Play With Fire

#8
Ja se pelcovao juče konačno ;)
Ko hoće nek' čestita  :pijani
#9
Biografije / Odg: Mira Furlan
Februar 03, 2021, 09:23:37
Teško je odlučiti se za omiljenu njenu mi ulogu..
Babylon 5 i Lost su je proslavili, ali meni su baš drage uloge u Cirkus Kolumbija (obožavam) i Otac na službenom putu.
#10
Serije / Odg: This is us
Februar 03, 2021, 09:13:05
Ja se slažem sa Tanjicom, meni je ovo baš strava serija, jedna od boljih koje sam gledao, baš mi prija! :)
#11
Umetnost i književnost / Odg: Now Reading
Februar 03, 2021, 09:12:18
Citat: Oasis poslato Januar 05, 2021, 10:30:17
Panov lavirint - Giljermo del Toro
Ovo mi je sad aktuelno takođe..

A pre nje pročitah ovu:
Mirjana Bobić Mojsilović: Imitacija života  :lol :lol

Što je najgore nije loša  :khm :khm
#12
Umetnost i književnost / Odg: Now Reading
Decembar 25, 2020, 12:05:33
Pustinjsko koplje - Peter Bret
#13
Muzički svet / Šinejd o'konor - Sinéad O'Connor
Decembar 25, 2020, 12:02:46
Sinéad Marie Bernadette O'Connor (ʃɪˈneɪd oʊˈkɒnɚ) (Dublin, 8. prosinca 1966.) irska je kantautorica, dobitnica nagrade Grammy. Postala je poznata 1990. obradom Princeove pjesme "Nothing Compares 2 U".

O'Connor je i politička aktivistica, a njezini stavovi o religiji, ženskim pravima, ratu i zlostavljanju djece često izazivaju kontroverze u Irskoj i svijetu. Posebice su poznati njezini javni istupi protiv Vatikana, kao kada je 1992. u emisiji Saturday Night Live poderala fotografiju Ivana Pavla II. te kada je 2009. napala Benedikta XVI. da zataškava slučajeve seksualnog zlostavljanja djece od strane katoličkih svećenika.

Tijekom karijere O'Connor je surađivala s mnogim glazbenicima te sudjelovala na brojnim dobrotvornim koncertima.

Životopis

O'Connor je rođena 8. prosinca 1966. u Dublinu. Jedno je od petero djece Jacka i Marie O'Connor. Njezin brat Joseph O'Connor danas je ugledni romanopisac. Jack i Marie, koji su vrlo rano ušli u brak, vodili su problematičnu vezu, što je rezultiralo prekidom kad je O'Connor imala samo 8 godina. Troje starije djece otišlo je živjeti s majkom, gdje su, kako O'Connor tvrdi, bili podvrgnuti fizičkom zlostavljanju.

Godine 1979. O'Connor je napustila majku i otišla živjeti s ocem i njegovom novom suprugom. Od 15. godine školovala se u Grianán Training Centre kojeg su vodile Sestre milosrdnice. O'Connor je tu na neki način i napredovala, pogotovo u pisanju i glazbi, ali se često bunila protiv nametnutog konformizma.

Jedna od volonterki u Griananu bila je sestra Paula Byrnea, bubnjara u glazbenom sastavu In Tua Nua. Čula je O'Connor kako pjeva "Evergreen" Barbre Streisand te je odmah prepoznala njezin talent. O'Connor je sa sastavom snimila pjesmu "Take My Hand", ali su članovi sastava smatrali da je ipak premlada da bi im se priključila (tada je imala samo 15 godina). Godine 1983. otac ju je poslao na školovanje u Waterford (Newtown School) gdje je O'Connor razvijala svoj talent uz pomoć i podršku nastavnika irskog jezika, Josepha Falveyja. Snimila je četiri demo pjesme, među kojima su dvije koje je sama napisala. Te će se pjesme kasnije pojaviti na njezinom prvom albumu.

#14
Nema svrhe vakcinacija ako se veliki procenat ljudi ne vakciniše :D
Videćemo kako će sve to sprovesti, ali meni je više muka od razmišljanja o koroni, jedva čekam (efikasnu) vakcinu da završimo već jednom sa ovom pričom :P