samo-opusteno

Opustencija => Svet oko nas => Poznate ličnosti => Temu započeo: rea13 poslato Jun 27, 2011, 07:07:05

Naslov: VIDEO: Pobjednica regionalnog Big Brothera je Marijana Čvrljak!
Poruka od: rea13 poslato Jun 27, 2011, 07:07:05
(http://www.net.hr/2011/06/26/0394007.42.jpg)

Gledatelji su odlučili - Marijana odlazi kući kao pobjednica BB-a, osvojila je 104.700 eura! Inače, ovo je prvi put da je u ovom showu pobijedila žena. Nemeš joj nije htio čestitati, toliko o njihovoj ljubavi, tko zna što će dalje biti...
Na samom početku showa, Big Brother je stanarima pripremio iznenađenje, pozvao ih u ispovjedaonicu te dao upute...

(http://www.net.hr/2011/06/26/0293007.42.jpg)

Superfinalisti su krenuli prema otpadu gdje ih je dočekala 'projekcija', sjeli su s kokicama i počelo je uključivanje u studio u kojem su se pojavili svi bivši stanari BB kuće zajedno s voditeljicama Antonijom Blaće i Marijana Mićić i to u pogrebnom tonu...

(http://www.net.hr/2011/06/26/0294007.42.jpg)

Nakon održanog 'posmrtnog' govora, zapjevali su Tonči Huljić & Madre Badessa.
U studio je nakon toga došao Nemeš, a u razgovoru s Antonijom rekao je da smatra da će Marijana pobijediti jer je dobra glumica.

(http://www.net.hr/2011/06/26/0328007.42.jpg)

Izjavio je i da je mislio da je u romantičnoj priči, ali sada smatra da je to sve 'komedija zabune'.Marijana je zbog njegovih komentara ostala šokirana. Kada ju je Antonija pitala kako se osjeća, rekla je da je tužna. Nakon neočekivanog preokreta u ljubavnoj priči iz BB kuće, došlo je vrijeme da prvi superfinalist napusti BB kuću. Izbačena je Soraja!

Big Brother je opet pozvao preostale stanare da ih pita kako se osjećaju i što misle tko će pobijediti... Brendon, Horvat i Duško su pričali, no Marijana je čitavo vrijeme šutjela.

Drugi superfinalist koji je napustio BB kuću je Brendon!

(http://www.net.hr/2011/06/26/0357007.42.jpg)

Nakon što se pridružio Antoniji u studiju, Brendon je Bojanu naveo kao najneiskreniju stanarku, a najviše bi htio da pobijedi Marijana.

(http://www.net.hr/2011/06/26/0363007.42.jpg)

U napetom iščekivanju, gledatelje BB-a je zabavljala i Sevka!

No, puno je zanimljiviji bio dio emisije kada su bivši stanari Marijani postavljali pitanja i kada je ona rekla da ne misli da će joj suprug oprostiti te da to niti ne očekuje, a ako bi njezina kćer ušla u BB jednoga dana, Marijana bi joj, kako je izjavila, savjetovala da slijedi svoje srce.

Došlo je vrijeme i da treći polufinalist napusti BB kuću, a unatoč forumima i kladionicama - izbačen je favorit Horvat!Nakon što je Horvat napustio BB kući, Big Brother je malo popričao s Marijanom i Duškom, a Marijana je ovaj put izjavila da se osjeća tupo i prazno.

Dušku i Marijani se u BB kući pridružila Antonija, a u Beograd je stigao i Marijanin otac koji joj je došao pružiti podršku, dok joj je govorio da je voli, Marijana se rasplakala jer uopće nije očekivala da će njezin otac doći.'Poslije svih ovih šokova, konačno nešto lijepo', rekla je Marijana te nadodala da je očekivala takvu Nemešovu reakciju.Pričajući s Antonijom, Marijana je priznala da nije mislila da će doći do superfinala. Drago joj je što ima podršku obitelji, ali, kako je rekla, Nemeš joj je zabio nož u srce.Trenutak koji su mnogi čekali konačno je došao, Marijana je proglašena pobjednicom i nakon toga je zbunjena počela govoriti da ne želi napustiti BB kuću. Kada je konačno izašla, dočekao ju je otac, a ona mu se bacila u zagrljaj. Većina publike u studiju je negodovala, a na pobjedi su joj čestitali samo neki od bivših stanaraNemeš je oči sakrio iza sunčanih naočala, nije joj prišao i nije joj čestitao.