Photo info Thrill ride
The Great White Roller Coaster at Wildwood, New Jersey
© John Van Decker/Alamy

Smrt modela: Poginula na vlastitoj rođendanskoj zabavi

Započeo rea13, Jun 26, 2011, 21:06:38

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

rea13

Model LaShawna Threatt je u tragičnoj nesreći zajedno s prijateljicom pala s desetog kata hotela u kojem je slavila rođendan.30-godišnji model LaShawna Threatt poginula je na licu mjesta nakon što je u tragičnoj nesreći pala kroz prozor u W Hotelu u Atlanti, gdje je slavila rođendan sa prijateljima.

Šokirani prijatelji koji su nazočili nesreći su policiji rekli kako su se LaShawna i njezina prijateljica Ciara Williams u šali počele hrvati, a već nakon nekoliko trenutaka su obje padale s desetog kata hotela nakon što se razbio prozor u koji su udarila hrvajući se.

LaShawnin pad je završio pet katova niže, na staklenom krovu terase hotela, gdje je na mjestu poginula, dok je Ciara probila krov i prizemljila u predvorju hotela, te se sada nalazi se u bolnici u kritičnom stanju.Čini se da to nije bio zlonamjeran čin, djevojke su se samo zabavljale. U svojoj šali razbile su prozor, nakon čega su pale', izjavili su djelatnici policije u Atlanti. LaShawna, koja je u Atlanti bila iznimno dobro poznata, iza sebe je ostavila 15-godišnju kćer.


Zahteve za filmove primam preko pp,iste dodajem 24 sata kasnije ukoliko budem u mogucnosti da pronadjem ili uploadujem film :8