Photo info Remembering Rosa Parks
Rosa Parks sits in the front of a bus in Montgomery, Alabama, Dec 21, 1956
© Bettmann Archive/Getty Images

Lažna vest o Šabanovoj smrti

Započeo jelajelena, April 16, 2011, 12:40:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelajelena

Lažna vest o Šabanovoj smrti


Informacija o smrti pevača Šabana Šaulića, koja je juče ujutru dospela u medije, šokirala je porodicu estradnog umetnika. Šabana, koji je u Parizu prethodnu noć pevao na svadbi, čim se probudio sačekala je vest da je mrtav.

Informacija o navodnoj smrti nekrunisanog kralja narodne muzike iz izvora bliskog policiji dospela je juče u skoro sve srpske medije.

Pevač je, prema tim navodima, imao srčani udar u vikendici u Krčedinu.

Evo kako je reagovala Šabanova supruga kada se je kontaktirali novinari:
- Pa ljudi, ovo je neverovatno! Sahraniste živog čoveka! On je u Parizu, sinoć je pevao i ja se spremam da sutra otputujem kod njega. Zove me sin Mihailo i kaže: ,,Mama, novine će da objave da je tata umro", pa to nema nigde. Ja ne znam odakle vam svima takve informacije. Imam temperaturu, a od sedam jutros ne mogu da spavam od poziva novinara, koji me pitaju da li je Šaban umro. Muka mi je više od estrade i ljudi koji vam plasiraju takve informacije. Pitam se gde je granica. Izvinite što ovako reagujem, ali nadam se da me razumete jer sam revoltirana izmišljotinama - kaže vidno iznervirana Gordana Šaulić.Juče ujutru kad je ustao, Šaban Šaulić saznao je ,,da je umro". O njegovoj ,,smrti" obavestili su ga članovi najbliže. Iako je u početku bio ljut zbog ove glupe dezinformacije, kralj narodne muzike tokom čitavog jučerašnjeg dana smejao se i za Press poručio:

- Ne brinite, živ sam i zdrav - rekao je kroz smeh Šaban.

izvor (Press)