Photo info A future built on the past
The Port House, designed by Zaha Hadid Architects, Antwerp, Belgium
© Dmitry Rukhlenko/Alamy

Ceca: Nagodba je moj veliki poraz!

Započeo jelajelena, April 16, 2011, 12:33:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelajelena

Ceca: Nagodba je moj veliki poraz!


Tužilaštvo je prvo pozvalo Svetlanu Ražnatović na razgovor.

- Nagodba je moj veliki poraz. Nisam lopov i ne želim da to stoji u presudi. Ako treba da platim i što sam bila supruga Željka Ražnatovića Arkana, platiću, samo me ostavite na miru - rekla je pevačica tužiocu prilikom potpisivanja sporazuma o krivici, ekskluzivno otkriva ,,Alo!".

Kako saznajemo, Svetlana Ražnatović nije predložila nagodbu, već je to učinilo tužilaštvo.
- Pozvali su je iz tužilaštva i rekli da dođe kod njih na razgovor. Ceca je u tužilaštvu odmah rekla kako neće da ide u zatvor i da ne žali pare. Tražila je da u presudi ne stoji da je uzela pare za sebe, već da je deo prihoda prikazala kao uplatu sponzora - kaže za naš list odlično obavešteni izvor blizak pevačici.
Prema njegovim navodima, Ceci je neko ,,odozgo" obećao da će je država ostaviti na miru i da je bolje da plati, što je ona na kraju i prihvatila.

Naš izvor navodi da je ,,bilo natezanja oko nagodbe i da su joj tražili mnogo veće pare", jer nije htela da se razvlači po suđenjima. Prema njegovim rečima, jedan od razloga što je prihvatila nagodbu jeste i neprijavljeno oružje koje je kod nje nađeno u akciji ,,Sablja", zbog kojeg bi definitivno morala da robija.
- Nije mogla da se opravda da nije znala za oružje, jer je po sporazumu o zaostavštini posle ubistva Arkana morala da bude upoznata da je ono u njenoj vili. Što se novca od prodaje fudbalera tiče, u istrazi se pojavila uplata od 1,5 miliona evra za koju je Ceca tvrdila da je prihod od sponzora a ne prihod kluba, što su tada potvrdili i neki veštaci. Tužilaštvo je insistiralo da je taj novac sporan, i nije odustalo od toga. Na kraju, Ceca je ipak prihvatila to kao osnovu nagodbe, a od tužioca je samo tražila da u presudi ne stoji kako je pokrala svoj klub i utajila porez.
On otkriva da će Ražnatovićeva uzeti kredit od 1,5 miliona evra i da se već raspitala kod nekih banaka za uslove. Sud obara nagodbu sa Cecom?!
Kolege o Cecinom dilu sa Tužilaštvom
Mili odustao od Cece!


- Kao hipoteku je predložila vilu na Dedinju, a njen uslov je bio da u naredne dve godine, od pravosnažnosti presude, u ratama uplaćuje novac državi. Prema toj nagodbi, 500.000 evra bi trebalo da uplati u roku od 15 dana od presude. Drugu ratu bi trebalo da uplati u narednih šest meseci, a zatim treću do isteka dve godine - uz napomenu da će pevačica taj novac povratiti od prodaje novog albuma.
Izvor: S media