Photo info The rivers run through us
Aerial view of the Amazon River in Brazil
© Curioso.Photography/Shutterstock

spor komp

Započeo Jack Sparrow, Novembar 04, 2011, 19:25:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jack Sparrow

pozdrav
zanima me dal se može nekako komp malo ubrzati da se prije digne kad se ga upali i kad se otvaraju mozille i pretraga na netu,ko da mi je usporen,htio bih provati to nešto ako to ne uspije onda bi ga formatira ali prije bi provao to...

Winning-Host

Koja ti je konfiguracija?

BingoZR

Decembar 04, 2011, 11:28:27 #2 Poslednja Izmena: Decembar 04, 2011, 11:30:07 od BingoZR
Može,isključivanjem iz Startup-a nepotrebnih procesa i programa koji nemaju potrebe da se dižu sa Windowsom zajedno.To se može podesiti u svakom programu u njegovim podešavanju a takođe i na Start/Run,pa upišeš msconfig ,pa Enter,klikni na Startup,i odčekiraš nepotrebne programe kao što su Skype,Msn,Steam,Daemon,itd.Sve to možeš kasnije pokretati po potrebi.Drugo,instaliraj Advanced System Care,skeniraj i optimizuj sistem sa njim,a takođe ćeš time obrisati i gomilu nepotrebnih Junk fajlova koji se brzo nagomilaju na sistemskoj particiji i zauzimaju dragoceni prostor,a guše i usporavaju sistem.

reha69

Jos da dodam na Bingozr post da osim predlozenog trebas i odraditi sa programom CCleaner brisanje kolacica i nagomilanog internet surfanja.

[hide]http://www.filehippo.com/download_ccleaner/[/hide]

Đagi

Slažem se u potpunosti sa Bingom i rehom   :ok.

chagi

Advanced System Care stvarno moze dosta odraditi po pitanju sporog racunara.

Gardiom Tech

Mozda ti je kompjuter pun virusa?!Bez antivirusa ne vredi imati internet...Sutra,prekosutra cu postaviti temu o jednom antivirusu koji mozes skinuti(normalno i link za skidanje).

PeraOfficial

Citat: Gardiom Tech poslato April 03, 2012, 18:55:58
Mozda ti je kompjuter pun virusa?!Bez antivirusa ne vredi imati internet...Sutra,prekosutra cu postaviti temu o jednom antivirusu koji mozes skinuti(normalno i link za skidanje).

nepoznati2

najbolje iskoriti vit registry fix 12 da sredis registre