Photo info Time to make an impression
Caribou crossing the Susitna River during autumn, Alaska
© Tim Plowden/Alamy

24 Februar - radovi na serveru

Započeo NiKooLaa, Februar 25, 2013, 01:55:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

NiKooLaa

Poštovani članovi,

Nakon ~2h nedostupnoti servera te problema sa učitavanjem naših stranica obaveštavmo vas da smo završili glavnu fazu radova na serveru. Moguće prekide u radu naših stranica (pogotovu foruma i portala) možete očekivati i u narednih 48h.

Molimo korisnike naših servisa (razmene banera i webmasters servisa) da nas obaveste ukoliko budu imali probleme sa našim skriptama nakon isteka 48h.

Izvinjavamo se zvog problema.

Samo-opusteno.info
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

MarkoKg

Poštovani,

Zahvaljujemo se na vašim porukama i prijavama u toku današnjeg dana. Svi problemi su rešeni i server je sada stabilan, te ne očekujemo dalje prestanke u radu foruma i ostalih naših stranica.

Takođe napominjemo da jedini problem koji još nije otklonjen jeste upload attachmenta/priloga na forum, i taj će problem biti rešen u najkraćem mogućem roku. Molimo članove da kao alternativu prilozima koriste neki eksterni servis poput dodaj.rs za upload svojih fajlova koje žele da prikače uz poruku.

Takođe sve korisnike našeg sistema za razmenu banera obaveštavamo da smo svakom registrovanom nalogu dodali 150 kredita za prikaz, kao nadoknadu za 2 časa u toku koja se njihovi krediti nisu povećavali.

Srdačan pozdrav,
samo-opusteno.info administracija