Samo-opusteno.info
:: Predlozi, kritike, žalbe... :: [you], Napisite sta bi forum trebao da ima kako bi privukao Vasu paznju! Pomozite nam da se razvijemo i postanemo jos bolji...
Е овако, већ одавно смо отворили овај форум, а нема никога, још смо гори него што смо били, и то ми стварно смета, форум је одлично урађен и има све елемента да буде популаран, али нема никог на њему. Ја да мислим да је овај форум лош ја не би долазио никад на њега, али знам да овај форум може 50х боље да функционише.
Даље, није ни чудо што нико неће на овај форум да долази, кад су нам најпопуларније теме Now playing, now eating, now reading, шта сте јели, пили, кад сте какили, шта нам се једе, шта нам се пије, шта смо радили, који смо смс послали који смо примили, кад смо легли, устали, доручковали, ужинали, пишкили......................... Мислим те теме нека их, али стварно да ли мислите да ће неко да дође у жељи да све то сазна, дајте мало разума, кога то интересује, зна се зашто долазе људи на форуме. Па овај мој друг направио пре 20 дана фрее јадни форум, и ево га има већ 10 сталних чланова, и 50регистрованих, рекламира тај форум, нон стоп пишу, али нема милион оваквих глупих тема.
Даље, мислим да треба отворити нове подфоруме, или како се већ зову, или оно што је у оквиру подфорума, јер имамо доста тема које нам се сипају у разно и социологија, наука, религија, које ја углавном постављам, уместо да се по угледу на неке друге постави бар још један подфорум или већ како се зове.
Даље, ја знам да у канту иду глупи крајње текстови, који заиста не представљају ништа занимљиво, али зашто је моја тема ,,Запад је за све крив'' отишла у канту, а да предходно није ни отворена, прочитана. А сада, зашто сам отворио ту тему, зато што сте сви овде за улазак Србије у ЕУ, на запад, а ја сам ставио најважније аргументе, односно догађаје који сведоче да нас је запад већ дуже време упропашћавао. Ако ми то објасните онда је све ок.......