Predlozi i kritike

Započeo DaNiLo, Februar 24, 2008, 16:17:32

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

darktwen

Citat: NiKooLaa poslato Mart 23, 2012, 16:38:36
Video sam nekoliko tema koje su radili "po narudžbini" i čine mi se dosta bolje od tih koje ARG ima u recenziji. Kažem da bi ja lično ipak pre taj posao poverio logooff timu, i verovatno ću uraditi kada bude vreme za to.

Mislim da ne treba da žuriš, a ako bi mogao, da postaviš u nekoj temi Analytics izveštaj poseta tvog foruma :D
Zanima nas koliko je posećen :)

Đagi

Mart 24, 2012, 20:49:49 #211 Poslednja Izmena: Mart 24, 2012, 20:51:29 od Đagi
Broj poseta do današnjeg dana u martu je bio veći od 7000,što je sasvim lepa cifra  :)

Što se tiče teme za forum,najlakša stvar je izabrati drugu i bolju temu, a samim tim i preurediti.Ipak je sadržaj i koncepcija foruma najvažnija kao i aktivnost članova foruma. wink

NiKooLaa

Uglavnom fajl marketing apdejtujemo sa novim podacima što se statistike tiče. Dakle za sada je unikatna dnevna poseta u proseku nešto veća od 7.000, kao što je Đagi rekao. :)
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
nikolanovakovic.net :: ITcyberCOP

darktwen

TanjicA

Treba pomeriti sat na forumu unapred za 1h :)
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

techich

Prvo - ova forma me podseca na neki beplatni skript koji je nas dadule upotrebio da napravi kutak - tako se zvala nasa cyber zajednica pre nekih 12-15 god u CH.
Morao sam da trazim dugme ODGOVOR - neugledno dole u uglu da bih uopste napisao nesto.
Druzenje na silu ne biva, ja dobio pre desetak dana preko skypa link za paradu i skinuo - mada nemam nameru da gledam jer ga dozivljavam kao antisrpski, a danas citam da su uhapsili tipa koji je to postavio...
Zelim vam sve najbolje i napredak. Veliki pozdrav techich

darktwen

Citat: techich poslato April 09, 2012, 16:31:17
Prvo - ova forma me podseca na neki beplatni skript koji je nas dadule upotrebio da napravi kutak - tako se zvala nasa cyber zajednica pre nekih 12-15 god u CH.
Morao sam da trazim dugme ODGOVOR - neugledno dole u uglu da bih uopste napisao nesto.
Druzenje na silu ne biva, ja dobio pre desetak dana preko skypa link za paradu i skinuo - mada nemam nameru da gledam jer ga dozivljavam kao antisrpski, a danas citam da su uhapsili tipa koji je to postavio...
Zelim vam sve najbolje i napredak. Veliki pozdrav techich

Zbog ovakvih kao što je on sam uključio brz odgovor kao podrazumevan za sve članove na mom forumu....

DaRkOoO

I ovde je ukljucen brz odgovor kao podrazumevan.
...so close, no matter how far..

MarkoKg

Zapravo mislim da nije svim članovima automatski uključen brz odgovor, tj skupljen je, ali svi mogu podesiti to u profilu. Mislim da bismo trebali po defaultu otvoriti tj držati "raširen" brz odgovor za svaki slučaj, iako je po meni dugme "odgovor" i više nego vidljivo.  :lopta

Oasis

Mislim da bi ovo trebalo preimenovati u "Torte i kolači" npr. :)
http://www.samo-opusteno.info/forum/torte/

NiKooLaa

Citat: Oasis poslato April 18, 2012, 20:19:41
Done :)

Citat: MarkoKg poslato April 17, 2012, 22:15:24
Zapravo mislim da nije svim članovima automatski uključen brz odgovor, tj skupljen je, ali svi mogu podesiti to u profilu. Mislim da bismo trebali po defaultu otvoriti tj držati "raširen" brz odgovor za svaki slučaj, iako je po meni dugme "odgovor" i više nego vidljivo.  :lopta
Uključen je, ali članovi ga u profilu mogu isključiti po potrebi.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
nikolanovakovic.net :: ITcyberCOP

darktwen

Citat: NiKooLaa poslato April 19, 2012, 12:06:21
Citat: Oasis poslato April 18, 2012, 20:19:41
Done :)

Citat: MarkoKg poslato April 17, 2012, 22:15:24
Uključen je, ali članovi ga u profilu mogu isključiti po potrebi.

Skupljen je... i to je glupo. Barem polovina ne zna kako da odgovori na SMF-u dok se bolje ne upozna xD

scififilip

Predlažem da se otvori nova podgrupa o naučnoj fantastici. Fanova SF-a ima mnogo ali su neorganizovani pa mislim da bi ova podgrupa, forum , tema ili već kako je nazivati imala veliki broj korisnika.
Svetislav Filipović-Filip osnivač i predsednik Udruženja Fanovi naučne fantastike ,,SCI&FI,,
P.S. Ukoliko ova tema već postoji onda se izvinjavam ali nisam je našao na forumu :ok

ceca777

Ko god da je dizajnirao i napravio ovaj sajt, ne bi trebao da se bavi ovim poslom.
Ovo je toliko neorganizavano i nejasno .....sve je samo ne OPUSTENA MREZA.

MarkoKg

Citat: ceca777 poslato Novembar 20, 2012, 16:52:40
Ko god da je dizajnirao i napravio ovaj sajt, ne bi trebao da se bavi ovim poslom.
Ovo je toliko neorganizavano i nejasno .....sve je samo ne OPUSTENA MREZA.
Poštovana Ceco,
Otvoreni smo za sve predloge kako bismo ovo mesto učinili što lepšim krajnjim korisnicima, pa slobodno možete napisati konkretno na čemu zamerate, šta Vam se ne svidja/svidja, šta treba promeniti...

Srdačan pozdrav.