1- Nisam ravnodusan prema svemu, kako neki misle, samo se trudim da se sto manje nerviram zbog gluposti.
2-Obozavam fineti, (mada necu odbiti ni druge vrste kremova al' ae...), kikiriki koga jedem u ogromnim kolicinama, snickerss...
3-Volim kartaske igre, (hvala Mariji koja nas je nauchila da igramo Loru), i sposoban sam da igram do jutarnjih sati, sto se neretko desavalo, i volim club 'Abrash' koji mi je kao druga kuca, prijatnu atmosferu u njemu, dobru mjuzu i raspolozene ljude...
4-Mrzim paukove, jezim se na njih...
5-Verujem u Boga, mada sa dosta nekih nedoumica i nejasnoca, tako da imam svoju teoriju o svemu tome... (Agnostik sam)
6-Zavisnik sam od interneta, kikirikija, i Seranovih.. :]
7-Obozavam leto, more, druzenje, sunce; mrzim sneg, hladnocu. kisu...
8-Nisam fotogenichan, ali volim crno-bele fotografije.
9-Voleo bih da posetim Rusiju, Indiju, da vidim Golden Gate, zid placa u Jerusalimu...
10-Volim da chitam, Kapor, Partisha Kornvel, Den Braun etc su za mene genijalci...
11-Obozavam sve pesme od Gunsa, Nirvane, Tarje, Nightwisha...
12-Volim horor filmove, akcije, ili neke sf, romantichne komedije me uglavnom smaraju...
13-Bavim se folklorom, duze vreme...zahvaljujuci tom hobiju uspeo sam da obidjem zemlje koje verovatno ne bih, i doziveo trenutke koje necu lako zaboraviti...
14-Uzrecice: ae, lazesh.....
15-Ne verujem u horoskop, ideja da su svi blizanci u jednom danu u istoj poziciji nikako mi se ne uklapa u svest...
16-Nisam sujeveran...( danas je petak 13.

)
17-Prihvatam svacije mishljenje i ukus, i ochekujem to od drugih...
18- Uchim programiranje, razne programske jezike, i nadam se da cu se time baviti u buducnosti...
19-Sposoban sam da uradim mnogo toga za ljude koji mi znache i koje volim...
20-Ne volim rasizam, lazni patriotizam, vrsku netrpeljivost...Svi smo ljudi, nema potrebe za tim...
21-Zaboravih da napomenem sprite, od koga sam zavistan, inache volim da popijem i pivo ili vino..

22-Volim da putujem, upoznajem nove ljude, kulture, obicaje, narode...
23-Fan sam Zorana Djindjica, zao mi je samo sto tako zavrse ljudi koji nesto hoce da naprave od drage nam Srbije...
24-Ne volim Bg, guzvu, jurnjavu, brz zivot, gradski prevoz...
25-Mrzim ljude koji ne razlikuju 'jer' od 'jel' kao i one koji jos misle da je metallica muzichki pravac...