Не скрећи са теме, о Младићу и Караџићу и њиховој улози , негде другде, сада не. Какве везе има ово са бомбардовањем, дај дозови се памети. Милошевић јесте опељешио Србију, и свашта се дешавало у врху, али посматрај Србију као целину, без власти, посматрај њен опстанак и улогу, и видећеш да је опасна. Не гледај власт, власт није Србија, на власти су увек добри и лоши људи.
Citatda se ponosim zemljom koja samo uspewa da potkrada i muchi narod...
Као прво Србија је у економски лошем стању, а нарочито због некадашњих санкција, бомбардовања, политике других земаља, крађе, и слично. Не можеш ти кривити Србију као територију и отаџбину за то. Србија је тренутно у бољем стању, и напредује захваљујући неким новим људима, које ја не волим, јер они су због економије занемарили националне интересе, родољубље, и слично. Ти људи који су задњих осам година били на власти, а претежно мислим на Тадића и његову ДС, и на Динкића и њогов Г17+, нешто су ново покушавали са Србијом, доводили су стране инвеститоре, улагали, приближавали ЕУ и слично, али су занемарили национални понос Србије, одбрану земље, и слично, дакле они су баш онако праве демократе, левичари, грађанско друштво оће да створе, оће да Србија буде толерантна, и слично. Е са друге стране су људи који не маре толико за економију, бољи живот и слчно, већ за уједињење и одбрану своје земље, понос, патриотизам, част, и те људе називамо националисти. Њих данас углавном представљају радикали, социјалисти, ДСС, и слично. Ја опет више њих подржавам него оне демократе.
Е постоји и трећа екстремна страна, која заступа екстремне интересе, и која има велике критеријуме, и због тога има мали број симпатизера, а у ту групу спадају организације попут Отачаственох Покрета Образа, Српске акције, Српске двери, Национални строј, Расоналисти, Националсоцијалисти-Нацисти, и слично. Е такве највише подржавам ја, јер сматрам да су то највећи националисти, и патриоте. Знаш и сам да сам у Расоналистима. Већина оваквих организација је забрањено.
Пошто ће сада влада да се промени, и већину ће имати СРС-ДСС-СПС, добићемо националну владу, која ће заступати националне интересе. сведоци смо да цене сваки дан расту, и да је то последица нове политичке ситуације која предстоји.