Photo info The rivers run through us
Aerial view of the Amazon River in Brazil
© Curioso.Photography/Shutterstock

Srednji Stub

Započeo Mord, Septembar 13, 2019, 13:43:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mord


Srednji Stub

Maleni ritual Kabalističke Magije sa velikom benefitom!

Ovo je veoma potentan ritual sličan Kundalini Jogi ali obrnut. Kod joge ide se od dole ka gore, a kod SS ide se od gore na dole i zasnovan je na srednjem stubu kabalističkog Drveta Života.

Drvo Života ima 10 Sefirota plus jedan skriveni Daat. Takozvani bezdan koji se mora preći da bi se dospelo do prva tri najuzvišenija. Ja se neću zadržati na Kabali i njenoj teoriji jer postoje mnoštvo knjiga i na našem serbskom jeziku koje objašnjavaju teoriju ali praksu to samo može naći ćorava koka koja potrefi po neko zrno.

Puno pisaca objašnjava tehničko izvodjenje SS ali niko čemu on služi i zašta se može upotrebiti jer je jedino REZULTAT važan a ne njihovo mlaćenje prazne slame.

On se radi stojeći a može sedeći u poziciju egipatskih bogova lako se može naći i videti na slikama, jedino valja vezati kajšem butine jer kolena moraju biti spojena.

Ono što je VAŽNO moraju se znati principi psihičke magije objašnjeni u prethodnim postovima jer oni čine unutrašnji rad i vežbu efikasnom. Vežba se mora izvoditi na dinamičan način jer: "Pošto nijesi ni studen ni vruć izbljuvat ću te iz usta svojih!" Ovo je vrlo važno.

Dok tako sedite zamislite... Kada kažem zamislite ta reč sadrži u sebe vizualizaciju, identifikaciju, emociju (tugu, radost, ljubav mržnju.. sve što imate i što može da gori) usredsređenje SVE kao i principe za loa HuDu koje sam tamo opisao. Jer su principi univerzalni samo su metode magije (rituali) drugačije. Ako imate jedan imate sve ako nemate jedan nemate ništa. Dajte svoj pečat ritualu i on će postati efikasan.

Znači zamislite kako se BELA bezbojna svetlost celog univerzuma kovitla u Sferu (ne kuglu svetlosti to je velika greška)  koja se mateijalizuje iznad vaše glave i sabija na veličinu fudbalske lopte. To je Keter prva Sefira. Nalazi se malo iznad temena odnosi se na viši Duh još uvek ne inkarniran unutar čoveka, koji motri odozgo tihi posmatrač. On je za svakog od nas izvor inspiracije i slobode i prosvećenosti. On je život sam.

Tada valja vibrirati njegovo bogo ime. EHIH( E_jahaj_jej). Moj dodatak je a to radim sa svim sefirotima da tom prilikom zamišljam da taj Sefirot explodira kao Supernova obasjavajući celokupno moje telo zatim se smiruje na položaju u kome se nalazi. Vibriranje ide naglas a može i u sebi dok se ne steknu uslovi da se izgovore naglas. Vibrirajte nekoliko puta Ime koje se mora rasprsnuti, treperiti u datoj Sefiri. Ako je na tabanu tamo se mora osećati vibracija. Vežba usavršava i to je pravilo za sve Sefirote da ne bih stalno ponavljao. Dok vibrirate ime takođe zamislite prirodu Sefire i njen odnos sa vama to važi za sve Sefirote takođe. Ako nisu jasne proučavajte Drvo života ima par teoretskih knjiga o njima i na naškom jeziku koji vam mogu pružiti dalji uvid.

Provedite nekoliko minuta za svaku Sefiru oko 5 minuta. Sad vidite kako se svetlosni zrak spušta iz Ketera u Sefiru DAAT koja se nalazi 5 cm iznad grkljana. Daat je senovita Sefira koja se razvija tokom evoluiranja sa učenjem i ovladavanjem našim mentalnim i emocijonalnim sklonostima i smeštena je na potiljak. Njena boja je lavando-plava (u prvo vreme možete ih vizualizovati sve u belom široke 10cm). Smatra se da je simbolička spona samo-potaknuta i samo-zasnovana, između višeg Duha sa jedne strane i svesnog sopstva koje se odnosi na grupu karakteristika svrstanih oko Tifareta sa druge strane. Daat na SS spaja više sposobnosti sa egom Ketera sa Tifaretom.

Bogo ime za DAAT je JHVH ELOHIM (JodHeVaHe Elohim ili Jahova Elohim) Ima više izgovora to JHVH.

Spuštate svetlost iz Daata u solarni pleksus gde se nalazi centar zlatne Sefire TIFARET( Lepota) Njeno bogo ime je JHVH Eloah ve Daat.

Spuštate svetlost u predelu genitalija gde se nalazi Sefira Yesod boja ljubičasta a bogo-ime Šadaj El Haj.

Ako sedite svetlost se spušta iz Yesoda tako pod uglom između nogu do tabana koje predstavlja centar Malkutha. Boja zagasito smeđa ili crna ko ugalj. Bogo ime Adonaj Ha Aretz.

Kada ste aktivirali centre onda sledi cirkulacija svetlosti unutar aure i to sa IZDISAJEM svetlost izlazi iz Ketera i pod lukom preko vašeg levog ramena spušta se i ulazi u Malkut. Kada UDIŠETE svetlost izlazi iz Malkuta desno preko vašeg desnog ramena ulazi u Keter i to se ponavlja više puta. Kada ste to uradili sada dok IZDIŠETE svetlost se spušta iz Ketera preko vaših grudi kolena u Malkut dok kada UDIŠETE svetlost izlazi iz Malkuta penje se preko vaših leđa uz kičmu i ulazi u Keter. Posle serije od nekoliko kruženja završavate u Malkutu.

Tada zamislite da svetlost izlazi iz Malkutove desne strane i obmotava levo stopalo pa desno u vidu spirale (Tehnika Mumije) obavija celo telo penjući se do temena gde se rasipa u vidu fontane i sliva po auri sa svih strana do Malkuta. Znači zamislite auru da je u vidu jajeta i tako po njoj vodite svetlost. Znači udahnite i vodite spiralu do struka i tada izdišite vodeći spiralu do temena i tehnike fontane i tako nekoliko puta.

E sada dolazi ono najvažnije PRAKSA. Ako želite da ostvarite nešto na materijalnom planu zamilite da cela vaša aura zrači crnom svetlošću Malkuta dok vi sedite unutar njenog centra i prostire se neograničeno u svemir. Vibrirajte bogo ime Malkuta dok kao i kod rituala za želju kod Vudu magije to se može primenuti i ovde ali bez loa HuDua, samo univerzalni principi da ne bih ponavljao. Ili ako želite da budete obožavani na radnom mestu ,,kao bog" ili protivu mobinga, koristit ćete Tifaret (Sefira solarnih bogova Hrista, Ra, Heliosa.... znači Lepota).

Ako li želite da budete omiljeni kod cica ili neke posebno cice Miss Sveta (bljak) nekog zadovoljstva itd. upotrebit ćete Sefiru Necah (Sefira Venere boginje zadovoljstva i ljubavi)  boja smaragdno zelena bogo ime JHVH Tzabaoth.

Ili hoćete da budete dasa, mačo men super men, jer vam nedostaje hrabrosti, odlučnosti, stidljivi ste, nije strašno lek postoji, koristit ćete Sefiru Geburah (Sefira Marsa boga rata) boja crvena bogo ime Elohim Gibor. Itd ovo je samo fragment šta se SVE može postići ovim malenim ritualom.

Znače praktično vam je sve isto kao i kod HuDu magije (Psihička Magija) samo na kabalistički način. Što znači da ih uporedo možete raditi, različiti rituali sa istim ciljem. Ne možete da omanete. Jednostavno sredstvo samorazvića ako imate prave ,,ključeve" magije. Uspeh leži u nijansama.

Ako imate jedan imate sve ako li nemate jedan nemate ništa.

Magija Teorija i Praksa teurgiamistica.blogspot.com

vidoviti prevaranti

VIDOVITA LAMIJA PREVARANT
VIDOVITA MAJKA ANAMARIJA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA MOCNA IVA PREVARANT
VIDOVITA LAMIJA PREVARANT
VIDOVITA VERICA PREVARANT. NACE VERICA JE MENI PRETILA I REKLA DA JE POLICIJA NJENA I DA IM NEMOZE NIKO NISTA
VIDOVITA VERICA PREVARANT
ISCELITELJKA MARIJA PREVARANT
CUDOTVORNA MIHOLJKA PREVARANT
VIDOVITI BOZIDAR PREVARNT I LAZOV
OTAC MILOMIR PREVARANT I LAZOV
VIDOVITI MONAH PAVLE PREVARNT I LAZOV
Otac Milomir prevarant
VIDOVITA DANIJELA PREVARANT
VIDOVITA JOVANKA PREVARANT
VIDOVITA MAJKA VAGELIJA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA REGINA PREVARANT
VIDOVITA AMALIJA PREVARNT I LAZOV
VIDOVITI JAKOV PREVARANT
VIDOVIT MILA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA MELISA SPSILAC PREVARNT I LAZOV VIDOVIT BAKA STANA PREVARANT I LAZOV VIDOVITA ILDA PREVARANT
VIDOVITA SLVENKA PREVARANT I LAZOV INACE MI JE REKLA DA PUSIM
BELI MAG MEHMED I PROROCICA AZRA PREVARANTI I LAZOVI