Photo info The rivers run through us
Aerial view of the Amazon River in Brazil
© Curioso.Photography/Shutterstock

Bogo Obličja

Započeo Mord, Septembar 13, 2019, 13:24:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mord

BOGO OBLIČJA
Jedan od ciljeva zapadne magijske prakse jeste prodor na više planove egzistencije. Teorija magije kaže da je da bi se dobilo nešto na materijalnom planu potrebno je napraviti matricu; kalup na višem planu existencije poznatijem kao Astralni Plan i zatim kalup pomoću rituala Magije, puniti Astralnom Svetlošću taj kalup, kondezujući je sve više i više do materijalizacije na Fizičkom Planu egzistencije.

Pošto određeni rituali zahtevaju rad sa Astralnim entitetima da bi se pojačalo dejstvo rituala u same rituale uvedeni su personallizovane Kosmičke Esencije poznatiji kao Egipatski Bogovi (vid autoriteta).

Stručnjaci su ih razvrstali po svojoj prirodi koja vlada određenim domenom i upotrebila ih ritualima. Tako svako božanstvo ima svoju ulogu za određeni posao i ne može se koristiti neko drugo. Tako primer Hermes služi za prenos poruka a ne Tot ili Ptah koji imaju drugačiju ulogu.

Znam, znam ovo izaziva mnogo pitanja i ima jednu ozbiljnu grešku ali je to ovde dato čisto informativno kao to stručnjaci objašnjavaju.

Znači potrebno je studiradti sve o tome kako božanstvo izgleda i kako je opisano u prethodnim postovima i tako izgraditi psihičku viziju na dinamičan način. Božanstvo mora biti kolosalno i živo. Detalji su važni.

Daj Znak Ulazećeg i izvedi još jedan korak zakorači u božansku formu i preuzmi je kompletno. Vibriraj ime Boga nekoliko puta. Identifikuj se sa božanstvom postani jedno sa njim. Budi Bog.

Izlazak se vrši tako što se čini jedan korak unazad iz Bogo-forme.

Ono što je najlepše kod magije je metod. Dat je metod (praksa-ritual) i ključevi (teorija) koje je moguće personalizovati i na svakom aspirantu je da sam iskusi šta je istina. Nema bajki i priča o tome šta je ko zapisao na mrtvom papiru već da iskusi šta je živa istina.

Glavni cilj Visoke Magije jeste dostizanje Spoznaje i Razgovora sa svojim Višim Sopstvom. Otuda je sva magija usmerena ka tom cilju. Onaj koji je uspeo da ostvari vezu sa nekim Božanstvom nema potrebe više da preuzima (imitira kao glumac u tome je greška) druga Božanstva već će koristiti svoje Božanstovo ili Više Sopstvo, Genija.... Nazovite ga kakvim hoćete imenom. 

Sećam se jednog biblijskog teksta u kome se kaže; ako ti neko kaže ajde da služimo druge bogove neka se tvoja ruka prva digne i neka ga ubije!? Sa stanovišta Teurgije ovo je..... čudno i žalosno. Jer ako je Bog ljubomoran kako kaže za sebe, tako je i onaj ko je našao svoje Božanstvo takođe ljubomoran i ne deli ga sa drugim ljudima već ga ljubomorno čuva za sebe.

Metoda se javno deli drugima ali Božanstvo nikada! Svako mora da prođe stazu sam za sebe i nađe svoje.....božanstvo.Magija Teorija i Praksa teurgiamistica.blogspot.com

vidoviti prevaranti

VIDOVITA LAMIJA PREVARANT
VIDOVITA MAJKA ANAMARIJA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA MOCNA IVA PREVARANT
VIDOVITA LAMIJA PREVARANT
VIDOVITA VERICA PREVARANT. NACE VERICA JE MENI PRETILA I REKLA DA JE POLICIJA NJENA I DA IM NEMOZE NIKO NISTA
VIDOVITA VERICA PREVARANT
ISCELITELJKA MARIJA PREVARANT
CUDOTVORNA MIHOLJKA PREVARANT
VIDOVITI BOZIDAR PREVARNT I LAZOV
OTAC MILOMIR PREVARANT I LAZOV
VIDOVITI MONAH PAVLE PREVARNT I LAZOV
Otac Milomir prevarant
VIDOVITA DANIJELA PREVARANT
VIDOVITA JOVANKA PREVARANT
VIDOVITA MAJKA VAGELIJA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA REGINA PREVARANT
VIDOVITA AMALIJA PREVARNT I LAZOV
VIDOVITI JAKOV PREVARANT
VIDOVIT MILA PREVARANT
VIDOVITA BLAGINJA PREVARANT
VIDOVITA MELISA SPSILAC PREVARNT I LAZOV VIDOVIT BAKA STANA PREVARANT I LAZOV VIDOVITA ILDA PREVARANT
VIDOVITA SLVENKA PREVARANT I LAZOV INACE MI JE REKLA DA PUSIM
BELI MAG MEHMED I PROROCICA AZRA PREVARANTI I LAZOVI