Photo info Days of the blackbird
Blackbird in Essex, England
© Bill Coster/Alamy

Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom?

Započeo Miša 92, Maj 21, 2016, 19:27:23

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li biste usli u vezu sa osobom sa invaliditetom?

Da
Ne znam
Ne

Miša 92

Сматрам да оваква тема мора да постоји на овом форуму. Пре свега молио бих вас да на анкети будете искрени и да гласате онако како бисте заиста поступили. За мене као првостепену ОСИ особу, битно је да се о овој теми, расправља како би се срушиле предрасуде коју многе здраве особе имају према нама.

TanjicA

Vrlo škakljivo pitanje, i teško za odgovoriti ako mene pitate..
Prvo, zato što nikad nisam volela da odgovaram na "da li biste ikad" pitanja, jer prosto ono što neko kaže objektivno i racionalno se ne može uzeti kao relevantno kada vas povuku osećanja, trenutak, što bi rekli - srce.
Pošto partnere ne biram (samo) na osnovu izgleda, već ključni deo predstavlja karakter i ono što ta osoba nosi u sebi - rekla bih da bi bila u vezi sa osobom sa invaliditetom.
Na drugu ruku, jedino što bi me nateralo da razmislim jeste to što u vezi volim da imam nekog ko je "aktivan" u smislu da je "živahan", energičan, da me gura da se i sama "aktiviram" jer mi generalno prijaju takve ličnosti prosto.

Zbog gore navedenog ne bih mogla odgovoriti na pitanje sa striktnim "da ili ne", tako da sam glasala - možda.

Neka analogija bi bila - i da ste me pitali da li bih bila sa crncem, azijatom, indusom i slično - ne bih mogla odgovoriti sa konkretnim odgovorom, prosto ne znam jer mi to ne igra neku bitnu ulogu u odabiru partnera.
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

Sh[o]ne

Mislim da ne bih mogao, mada se slažem sa Tanjom i njenom konstatacijom. Ne bih da budem surov, ali prosto sam malo više vizuelan tip jelte...

StevenHoking

I ja bih rekao da ne znam dok se ne dogodi, ali ako mi se svidi devojka zašto da ne.

Oasis