Photo info Single file, now!
Caribbean flamingos, Ría Lagartos Biosphere Reserve, Yucatán Peninsula, Mexico
© Claudio Contreras/Minden Pictures

Četiri razloga za seks tokom "onih" dana

Započeo MarkoKg, Januar 22, 2012, 22:21:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarkoKg

Četiri razloga za seks tokom "onih" dana

Iako se nekima seks za vreme menstruacije gadi, za to nema potrebe. Takav seks je podjednako dobar, a ponekad i bolji jer ima brojna pozitivna dejstva.Na primer žene tokom ciklusa žele seks još više, a donosimo vam i ostale razloge zašto bi trebalo da mu se prepustite u tim "zabranjenim" danima.


1. Za vreme menstruacije žene su napaljenije

Za većinu žena važi da su za vreme menstruacije, zbog povećane prokrvljenosti materice seksualno uzbuđenije te da im je seks tada bolji. Za vreme menstruacije takođe dolazi do nekih hormonskim promena u telu, zbog kojih brojne žene imaju veću potrebu za seksom.

Baš zbog uverenja da je seks za vreme menstruacije neprimeren i da se to ne radi, može da izazove baš suprotan efekat-da žene seks žele još više. Osim toga vagina je u to vreme stalno vlažna, a zato je penetracije još lakša, što muškarcima donosi još veće uživanje.

Možda ćete shvatiti da zbog povećane uzbuđenosti u tom periodu možete imati divlji seks s manje predigre, što će odgovarati onim muškarcima koji ne vole duge predigre.

2. Seks za vreme menstruacije olakšava bol

Neugodni grčevi i napetost u stomaku se smanjuju pri postizanju orgazma, koji ublažava sve vrste bolova. S druge strane neke žene imaju jake grčeve i bolove pa će biti potrebno da pripazite i budete nežni ili sačekate da najgori bolovi prođu.

Kako bi se žena osećala bolje grčeve može da spreči fizičkom aktivnošću što je svakako seks, koji opušta vaginalne mišiće, pri orgazmu se otpuštaju hormoni sreće, endorfini, koji za neko vreme otklanjaju bol. Zbog intenzivnijeg stiskanja materice izlazi i veća količina krvi, pa ponekad seks za vreme menstruacije može da skrati broj dana menstruacije.

3. Seks tokom "onih" dana će vas povezati

Ukoliko žena ima duge menstruacije, recimo cele nedelje, to je prilično dug period za parove koji su navikli da često imaju seks. Zašto bi u to vreme morali toga da se odriču? Zato za vreme menstruacije možete da poboljšate neke tehnike ili probate neke nove stvari koje inače ne radite ili zanemarujete.

Posebno za vreme dana kada menstrualna krv jako izlazi, možete da probate neke igrice. Probajte seks između grudi, vaša draga neka pokuša da savlada neke nove tehnike ručne i oralne stimulacije penisa. Nekoliko dana se samo dražite poljupcima i dodirima, a seks ostavite za dane kada je menstruacija slabija.

4. Za vreme menstruacije mogućnost začeća je manja

Seks za vreme menstruacije je manje rizičan za začeće, što ne znači da uopšte nema rizika. Najveći rizik je za vreme ovulacije, to je vreme između dve menstruacije, može da se izračuna tako da se od prvog dana broji otprilike 12-16 dana.

Većina žena za vreme menstruacije nema ovulaciju zato je mogućnost začeća minimalna ili najmanja za razliku od ostalih perioda ciklusa. Svejedno postoji mogućnost začeća. Ne smete da se šalite s tim pogotovo žene koje nemaju redovne menstruacije pa ne mogu tačno da izračunaju dane ovulacije, piše Intimate Medicine.

^Tina^

Meni tokom "tih" dana ne pada sex na pamet, nikako mi nije sexy da tako neraspoložena, osetljiva i smrdljiva (da prostite na izrazu) legnem sa muškarcem u krevet.

dusanbg

Mislsim da treba ispostovati lepsi pol i tokom onih dana biti OK tj, ne smarati Damu da vodite ljubav...

Dzejn

Citat: ^Tina^ poslato Januar 26, 2012, 18:30:46
Meni tokom "tih" dana ne pada sex na pamet, nikako mi nije sexy da tako neraspoložena, osetljiva i smrdljiva (da prostite na izrazu) legnem sa muškarcem u krevet.
*I kao da je bilo nekad...I kao da je bilo tu...Pod velikim svetlim suncem, pod velikim svetlim svodom...Ruchali smo meso, glodali smo kosti dobrih zhivotinja, mi imamo snage, mi imamo snage za josh dan ! Mi menjamo dan za notj, mi menjamo notj za dan...Prolaze brodovi, trube u chast, zvone na uzbunu...Deca uche da plachu, deca uche da poznaju svoj glas...*

Gazda

Ja sam probao  i potvrdjujem ovo gore sve navedeno.. Moja zenica bas tada najvise i trazi :)

curi mast

Ja upraznjavam seks i u toku tih dana, cak mi bude i lakse upravo zbog manjeg rizika da zatrudnim :3

milos_87

Hm, meni je malo gadno to... Kao da koljem nekog...
Ako vam je potreban sajt, posetite: Global Webmasters ili Optimizacija sajta | Jointace collagen

pcelica.m

Gadno.
Kao što reče ^Tina^ nisam tad dobra ni sebi a kamo li nekom drugom.  :x

kris111


jocki

Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bih tokom tih dana spavala sa bilo kime....
Posetite najbolje apartmane u Beogradu-Stanovi za izdavanje Beograd |Ako trazite ime za vasu bebu, posetite: Staklene tuš kabine po meriIzrada sajta


jocki

Citat: pcelica.m poslato Septembar 23, 2013, 09:50:20
Ja ne znam kako to muškarcima nije gadno.
Jaaaoooo, zamisli to iz njihovog ugla...  :at
Posetite najbolje apartmane u Beogradu-Stanovi za izdavanje Beograd |Ako trazite ime za vasu bebu, posetite: Staklene tuš kabine po meriIzrada sajta

djura88nislijaa


RedDevil911


janko_doctor