Photo info How's the air up there?
Hanging bridge in the Monteverde Cloud Forest Reserve, Costa Rica
© Dmitriy Burlakov/Getty Images

Klinika u Becu DDr. Heinrich

Započeo draguljxy, Jul 08, 2012, 21:10:23

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

draguljxy

Da li moze neko da mi kaze da li je cuo nesto o klinici koja se nalazi u Becu gde se nudi povecanje grudi presadjivanjem masti i uz pomoc maticnih celija?  Da li grudi izgledaju prirodno nakon operacije i ostaju bez ikakvih oziljaka? Da li to moze da bude tacno?
Pozdav

majaballerina

Imam drugaricu koja zivi u Becu i koja je bila na toj klinici i uradila operaciju povecanja grudi. presadjivanjem masnih naslaga i maticnih celija. Operacija se radila u lokalnoj anesteziji i trajala je oko 3 sata. Sve vreme je bila budna i razgovarala sa doktorom. Bilo je trenutaka i kada je morala da stoji, jer se najbolji rezultati postizu kada pacijent stoji. Sve je radjeno rucno, bez masina za usisavanje sala. Dr. Heinrich je inace jako poznat jer je sam patentirao igle kojima se izvlazi mast ali rucno iz tela i postepeno, tako da nema nezeljenih rezultata kao ni oziljaka. Ona je jako presrecna rezultatom. Pogledaj u na njegovom Homepage-u ima puno slika, pre i posle operacije.
Pozdrav

haljina2888

Meni to zvuci dobro da ako imam negde viska masti ih presadim u grudi, obzirom da sve sto sam do sada radila i dijete i vezbe mi nisu pomogle da izgubim puno u obimu stomaka i kukova. Kada bih mrsala i grudi koje su mi inace male bile bi jos manje posle dijete, a vezbama sam uspela samo da sacuvam cvstocu donjih delova tela. Mislim zasto ne, ako stvarno moze da se presade masti u grudi, i da one izgledaju vece i zadrze prirodan oblik smatram da je to bolja solucija od implantata, pod uslovom da se to radi i nekoj provereno dobroj klinici. Na You Tube sam pogledala film o doktoru DDr. Heinrich-u, ako je verovati u ono sto sam tamo videla, mislim da su zaista profesionalni u svom poslu