Photo info 9,000-year-old handprints
Cueva de las Manos
Cave of the Hands) in Santa Cruz, Argentina

Sensation: Čekamo vas 12.maja

Započeo Đagi, Maj 05, 2012, 09:00:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Đagi

Sensation: Čekamo vas


Beogradska Arena će 12. maja da bude pretvorena u "Innerspace", spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljubitelja dobrog provoda iz celog sveta.

Posle izuzetno uspešne premijere prošle godine, najpoznatija žurka u belom, biće održana i ove godine u srpskoj prestonici sa potpuno drugačijom scenografijom, a u Beograd stižu "klaberi" iz više od 40 zemlja sveta.

"U isto vreme, prošle godine, prodaja ulaznica je bila manja i savetujemo svima koji planiraju da 12. maja budu deo jedinstvene žurke na planeti požure po svoje ulaznice. Pored Srbije, najviše posetilaca će da bude iz Amerike, Hrvatske, Rumunije, Italije, Švedske, Slovačke i Danske", kaže organizator Martijn Van Der Ven.

Za razliku od prošle godine, kada je centar dešavanja bio na parteru, sada će plafon najveće dvorane na Balkanu da bude pretvoren "Innerspace", odnosno prekriven kuglama koje ne samo što mogu da menjaju boje već se i pomeraju velikom brzinom.

"Želeli smo da stvorimo posebnu atmosferu i da 'nebo' bude u centru pažnje. U skladu sa muzikom i kugle će da se pomeraju, spuštaju, podižu... Sve je podređeno pozitivnoj energiji koju će svi koji budu u areni da dele punih osam sati", kaže reditelj ovogodišnje "Sensation" teme Klaudija Voseberg.

Ona je istakla da su u skladu sa temom i izvođači Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez i Huan Sanchez, Sunnery James i Ryan Marciano i Hardwel. Domaćin je naravno Mr. White. Pored njih tu je i domaća DJ podrška, veliki broj promotivnih i vip salona, izbor za najbolje odevene posetioce...

Naravno, da biste bili deo spektakla neophodno je da budete u belom, jedino obuća i nakit mogu da budu u nekoj drugoj boji.