Photo info Starry, starry night
Milky Way over Acadia National Park, Maine
© Harry Collins/Getty Images

Loran Garnije u Beogradu

Započeo MarkoKg, Oktobar 21, 2009, 12:38:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarkoKg

legenda elektronske muzičke scene
Loran Garnije u Beogradu
Autor: M. Č. | 21.10.2009. - 05:00Jedan od najboljih svetskih di-džejeva, veteran elektronske muzičke scene Loran Garnije nastupiće 7. novembra u velikoj sali Doma omladine u Beogradu, na drugoj ovogodišnjoj "Beck'sperience" žurci.

Garnije će nastupiti uživo sa bendom, a našoj publici će predstaviti deo turneje "Tales Of a Kleptomanic" sa kojom je do sada bio u svim većim svetskim metropolama i na festivalima. Loran će izvesti svoj novi album, ali i svoje dosadašnje najbolje numere. Ovaj di-džej je već više od dvadeset godina u samom vrhu, a poznat je po jedinstvenoj veštini kombinovanja tehna, hausa, dabstepa, hip-hopa i džeza.
Uz epitet jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja svih vremena, Loran je ispisao priču o tehno muzici i kulturi u knjizi "Electrochoc" koja je prevedena na nekoliko jezika, pored ostalih i na srpski, a prodata u nekoliko stotina hiljada primeraka. U maju 2009. objavio je novi album "Tales Of A Kleptomaniac" kojim ponovo istražuje, ali i pomera granice savremene plesne muzike. Od pre nekoliko godina poznat je i po sjajnim koncertima na kojima nastupa sa grupom vrhunskih muzičara.
Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 990 dinara u prodaji je od danas na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i IPS prodavnicama u Beogradu i Srbiji.