Sukobi Rusije i Ukrajine

Započeo TanjicA, Februar 27, 2022, 02:26:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TanjicA

Šta mislite, i kakav je vaš stav povodom sukoba?
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

NiKooLaa

Mislim da je van svake pameti ovakvo nasilje i ubijanje nedužnih ljudi.. Nadam se da neće prerasti u međunarodni sukob.  :x
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
nikolanovakovic.net :: ITcyberCOP

Oasis

Pa i UN su licemerne do nenormalnosti.. jedna priča se priča sada a druga je bila kad smo mi bombardovani. Ovo sve nekome odgovara naravno...

^Tina^

Rusija je svakako jedna od najjačih armija na svetu u svakom pogledu i jedini razlog zašto nisu u Kijevu i u svakom drugom gradu je što žele ući sa što manje razaranja i žrtvi. Bar ja to tako vidim. Deluje mi da čekaju kapitulaciju pa će lagano gde god žele..
Ali užasno je sve što se dešava, ali i to sve ide na ruku silama, koje prividno spremaju svoja žalosna obaveštenja.

StevenHoking

Citat: Oasis poslato Februar 28, 2022, 00:58:41Pa i UN su licemerne do nenormalnosti.. jedna priča se priča sada a druga je bila kad smo mi bombardovani. Ovo sve nekome odgovara naravno...
Upravo tako.
Svakako osuđujem napade iako ni jedna ni druga strana po meni nisu baš čiste.. I ukrajinska i ruska politika su godinama unazad usmerene ka pogrešnim ciljevima, a zbog svega toga stradaju nedužni ljudi...  :predajese

TanjicA

Ovo definitivno nije normalno, ovo opsedanje nuklearne elektrane, požari, eksplozije, jel oni pokušavaju da naprave katastrofu svetskih razmera?  :huh
Nadam se da neće doći do eskalacije sukoba, jer ovo je stvarno na granici da eksplodira.

Pero

Ja se ograđujem od zvaničnog stava države i predsednika nam, i oštro osuđujem napade Rusije na Ukrajinu.  :bic

TanjicA

Nekako ceo svet zažmuri i baci se licemernim temama, putu na mars, cirkularnim temama, ekonomijom, ma bilo čime, samo da se ne potresa niko oko Ukrajine.  hammer

Oasis

Ne zaboravimo da to nije jedni sukob/rat koji je trenutno aktivan na svetu... Samo su ovi drugi u zemljama trećeg sveta pa tamo valjda može da se gine, to nikome ne smeta... :gun

MarijaMar

Ja bih rekla da je treći svetski već počeo, samo prećutno...