Photo info How's the air up there?
Hanging bridge in the Monteverde Cloud Forest Reserve, Costa Rica
© Dmitriy Burlakov/Getty Images

Danas se obeležava sedam godina od ubistva Đinđića

Započeo TanjicA, Mart 12, 2010, 09:09:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TanjicA

Danas se obeležava sedam godina od ubistva Đinđića
Beta | 12. 03. 2010. - 08:07h |

Sedma godišnjica ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića danas će biti obeležena polaganjem cveća na spomen ploču u dvorištu Vlade Srbije i na grob u Aleji zaslužnih građana, kao i šetnjom do Novog groblja u Beogradu.Premijer Mirko Cvetković i članovi Vlade Srbije položiće cveće na spomen-ploču u dvorištu Vlade, dok će funkcioneri Demokratske stranke, čiji je

Đinđić bio predsednik, položiti vence na grob ubijenog premijera u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.Cveće na grob Đinđića položiće i supruga pokojnog premijera Ružica Đinđić, predsednik Srbije i DS-a Boris Tadić. Demokratska omladina krenuće u 10 časova u šetnju od Vukovog spomenika do groba Zorana Đinđića. Liberalno demokratska stranka predvođena predsednikom stranke Čedomirom Jovanovićem krenuće u 11 časova u "Šetnju za Zorana".

Venac na grob Đinđića položiće i delegacija G17 plus predvođena liderom stranke Mlađanom Dinkićem.U Domu sindikata biće održan i skup "Naš posao, naša vizija!" koji organizuje LDP, a na kome će govoriti izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin i predsednica hrvatskog Nacionalnog odbora za praćenje pregovora o pristupanju hrvatske EU Vesna Pusić. Na grob ubijenog premijera venac će položiti i stipendisti Fonda koji nosi njegovo ima.

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu biće održano finale takmičenja
"Besede Zoranu u čast" koje organizuju Demokratska stranka i Fond "Dr
Zoran Đinđić".
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta