Photo info Time to make an impression
Caribou crossing the Susitna River during autumn, Alaska
© Tim Plowden/Alamy

Antikvarnice u Beogradu

Započeo complicatedsistem, Avgust 15, 2013, 00:54:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

complicatedsistem

Molim Vas da nabrojite sve beogradske antikvarnice kojih se u ovom trenutku možete setiti,a koje imaju veliki izbor literature starijeg izdanja svih vrsta i kategorija,a posebno školskih udžbenika?Također,od velike su koristi i informacije o prodavačima takve literature koji nemaju registrovanu antikvarnicu,ali privatno prodaju tu literaturu u Beogradu?Na kojim beogradskim buvljacima mogu naći prodavače takve literature?Dobro su došle i informacije o antikvarnicama sa antikvitetima drugog profila(npr.gramofoni,stolice sa visokim naslonjačem,itd.),kao i kontakt prodavača koji nije postavljen na net?Postavite i copy address stranice internet kupoprodaje stvari koje kupujem u tim antikvarnicama,kao http://www.kupindo.com/ .Informacije su mi hitno potrebne.Unapred puno hvala.Ljubim Vas.

jocki

Beograd to nema! Jedna jedina koja je radila u Balkanskoj je zatvorena. Cini mi se da ima jos jedna u Zemunu negde, ali pitanje je sta i gde.
Posetite najbolje apartmane u Beogradu-Stanovi za izdavanje Beograd |Ako trazite ime za vasu bebu, posetite: Staklene tuš kabine po meriIzrada sajta