Photo info All hail the mighty mangrove!
Red mangrove tree seedlings in Guanahacabibes National Park, Cuba
© Claudio Contreras/Minden Pictures

Mesanje stereoida i tableta za potenciju

Započeo satibos, Maj 17, 2018, 21:49:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

satibos

Jednostavno to nije dobro,mesanjem https://kamagrasrbija.org/index.php i stereoida dotori ne preporucuju.

Malteze69

Jun 04, 2019, 12:21:39 #1 Poslednja Izmena: Jun 04, 2019, 19:11:10 od Malteze69
UZIMANJE STEROIDA I KAMAGRA PREPARATA: DA LI JE BEZBEDNO?

Zašto se steroidi i Kamagra preparati uzimaju zajedno?

Anabolički steroidi su sintetički hormoni koji povećavaju rast mišića i povećavaju karakteristike muškog pola. Ponekad su prepisane da pomognu mladićima u zakasnelom pubertetu ili starijim muškarcima koji prebrzo gube mišićnu masu zbog određenih bolesti ili same starosti.

Ovi sintetički hormoni su najpoznatiji kao suplementi koje uzimaju bodibilderi i sportisti za izgradnju mišića i poboljšanje sportskih performansi.

KAMAGRA PREPARATI su medikamenti koji se obično uzma za lečenje i tretman erektilne disfunkcije (ED). Deluju tako što otvaraju arterije za veći protok krvi. Neki ljudi koriste Kamagra preparate da bi steroidi brže delovali.

To nije jedini razlog zbog kojeg muškarci koji uzimaju steroide mogu uzimati i Kamagru. Među mnogim potencijalnim sporednim efektima upotrebe steroida je EREKTILNA DISFUNKCIJA.

To znači da korisnici steroida mogu uzeti Kamagru samo da bi poboljšali svoj seksualni život.

Da li je sigurno uzimati steroide i Kamagru zajedno?

Važno je prvo razumeti da je i za anaboličke steroide i Kamagra preparate poterbna kosultacija sa doktorom pre uzimanja.  Zloupotreba steroida ili Kamagra preparata može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Međutim, nema dokaza da je uzimanje steroida i Kamagra preparata u skladu sa uputstvom vašeg lekara štetno ako ste zdravi. Kratkoročna upotreba steroida može povećati vaš seksualni nagon i dok Kamagra može poboljšati vaše seksualne performanse.

Međutim, ako imate zdravstvene problemime zbog (zlo)upotrebe steroida, kao što su problemi sa  srceem ili bolesti jetrom, ne bi trebalo da uzimate Kamagru.

Ona može uticati na krvni pritisak i cirkulaciju, što može uticati na funkciju unutrašnjih organa. Takođe može da utiče na lekove kojeuzimate za vaše srce ili jetru.

Anabolički steroidi propisani iz medicinskih razloga mogu biti sigurni, posebno ako se uzimaju u kratkom periodu. Međutim, nuspojave dugotrajne primene steroida još uvek nisu jasne, čak ni kad se uzimaju pod nadzorom lekara.

Potencijalna šteta od zloupotrebe steroida je dobro dokumentovana. Neki od najozbiljnijih problema sa upotrebom steroida je to što mogu izazvati povećano srce i povisiti krvni pritisak i nivo holesterola. Ove promene povećavaju rizik od moždanog udara i srčanog udara. Ozbiljni problemi sa jetrom i bubrezima mogu se pojaviti i kod mlađih korisnika steroida.

INTERAKCIJA SA DRUGIM PREPARATIMA I LEKOVIMA

KAMAGRA PREPARATI i steroidi predstavljaju dodatni rizik kada se uzimaju sa nekim drugim lekovima. Interakcije mogu dovesti do potencijalno veoma opasnih stanja.

Lekovi koji mogu negativno uticati na Kamagra preparate uključuju:

- nitrate za lečenje visokog krvnog pritiska ili bolova u grudima
- druge ED lekove, kao što su tadalafil (TADALIS, APCALIS GEL) i vardenafil (VALIF)
- alfa blokatori, koji se propisuju za visok krvni pritisak i za uvećanu prostatu
- inhibitori proteaze, koji se koriste za lečenje HIV-a i hepatitisa C
- razrjeđivači krvi , kao što je varfarin (Coumadin), koji se propisuju za sprečavanje krvnih ugrušaka

Ako se odlučite za bilo koji Kamagra preparat, obavezno dajte svom lekaru listu svih vaših lekova, uključujući lekove bez recepta i suplemente. Vaš lekar će možda morati da prilagodi dozu određenog leka da bi bezbedno dodao Kamagru u vaš režim. Ili, možda ćete morati da istražite alternativne tretmane.

Ako uzimate anaboličke steroide, trebalo bi da izbegavate varfarin i druga sredstva za razređivanje krvi ili barem razgovarate o upotrebi leka sa vašim lekarom. Steroidi mogu povećati efekte razređivača krvi, povećavajući rizik od ozbiljnih komplikacija krvarenja.