Photo info A small but mighty guardian
Spring Point Ledge Light in South Portland, Maine
© Haizhan Zheng/Getty Images

Rezervoari, cisterne septicke jame, separtaori

Započeo SneleClio, April 20, 2019, 22:42:52

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SneleClio


Michael23

Plastični spremnici za vodu ili plasticni vertikalni rezervoari za vodu iz Osečine navedeni u nastavku idealni su za višenamjensku upotrebu uključujući: skladištenje sigurne pitke vode, i prikupljanje kišnice, dugotrajno skladištenje vode, sigurnosno spremanje u rezervoarima za pitku vodu, sprečavanje požara i zaštitu i navodnjavanje na farmama.
Vertikalni plasticni rezervoari za vodu , kao i horizontalni plastični rezervoari cisterne za vodu, obično se koriste kada sistem za oborinske vode nije dovoljno adekvatan da bi se bavio poslom izvlačenja vode. Rezervoari rade na usporavanju kiše koja se spušta s vaših krovova i odlazi u sistem oborinskih voda, kako bi sprečila izlivanje. Ovo je generalno pitanje u starijim oblastima gde se gradi puno novih kuća i stvara veliko opterećenje sistemu oborinskih voda. Tamo gde je ovo pitanje, veća često zahtevaju upotrebu plasticnih cisterni za vodu i plasticnih vertikalnih rezervoara za vodu.

biciklista

pe rezervoari su pogodni za različite primene
Polietilenski rezervoari su se dokazali na tržištu za bezbedno skladištenje i transport vode i drugih tečnosti u sektoru poljoprivrede.

U mnogim poljoprivrednim sektorima rezervoari su idealni kao tampon rezervoar za prskanje sredstava za zaštitu bilja ili, naravno, za sakupljanje kišnice. rezervoari za vodu su uglavnom pogodni za tečnosti do gustine od 1 kg/l. Za tečnosti veće gustine, kao što su tečna đubriva, melasa, glicerin ili gvožđe hlorid, rezervoari su projektovani za gustinu od 1,4 kg/l.

plasticni rezervoari se koriste za više namena i optimalno su dizajnirani za ove različite namene – bilo kao rezervoari za skladištenje, rezervoari sa dvostrukim zidovima, specijalni rezervoari za transport, podzemni rezervoari ili rezervoari za prikolice koji se lako transportuju do polja.